Pai eu bag la la a mea numai castrol si am bad 44 lei /l dar in reprezentanta este mai bun

Inca un citat :
Deschid acest topic pentru ca tocmai am facut prima revizie. Am fost in concediu si la intoarcere depaseam 15.000 km asa ca la 13.500 am fost la Graf Hardenberg, dealer Vw si Audi din Radolfzell am Bodensee, in Germania, langa granita cu Elvetia.
In primul rand mi-a fost extraordinar de greu sa ma inteleg cu ei daca nu eram cu o prietena care vorbea germana. Pur si simplu nu pricepeau ce caut eu la revizie la 13.500 km. Nu intelegeau de ce vreau sa schimb uleiul Long life acum ca se schimba la 30.000 si ma trimiteau acasa sa vin la 30.000 km.
Le-am cerut sa schimbe si filtrul de polen, cel de aer si cel de benzina.
S-au socat au zis ca filtrul de benzina se schimba la 60.000 iar cel de polen si de aer nu recomanda sa-l schimb ca masina are doar 6 luni si m-ar costa extra.
Dupa o ora de discutii in care le-am explicat "situatia" si "conditiile de garantie" din Romania au inteles.
In concluzie am schimbat filtrul de ulei si uleiul (am pus tot Long life) filtrul de polen si cel de aer. Pe cel de benzina nu-l aveau pe stoc ca ziceau ei il schimba foarte rar, asa ca nu l-am mai schimbat.
S-a mai remediat pe garantie si cotiera care incepuse sa scartaie si au gresat-o.
Cel mai important, s-a facut la masina "Aktion 24Q8" nu am inteles ce este dar parea ceva foarte important, ceva legat de rescrierea totala a softului masinii. Ei trimisesera scrisori la fiecare proprietar de masina pentru recall si m-au intrebat daca eu primisem post-18-1154460138.gif post-18-1154460138.gif
Dupa asta masina a mers mai bine si DSG-ul a schimbat mult mai fin, chiar si in sport.
Bineinteles extrem de amabili, am fost tratati din partea casei cu sucuri, ape minerale, etc. In plus mi-au tinut o prelegere de 1/2 h despre MobilitatsGarantie, mi-au dat un card cu numar de telefon pentru asistenta rutiera si m-au spus ca in caz de pana sau orice defectiune a masinii pot chema gratis platforma si mi se duce masina la service pentru remediere oriunde as fi si fara nici un cost din partea mea.
Ce sa mai zic...avand in vedere ca eram cazat in Konstanz, la 20 km de Radolfzell am Bodensee, ne-au dus cu masina pana la gara sa luam trenul spre Konstanz urmand sa revenim dupa 16.30.
La intoarcere am ridicat masina spalata si curatata pe interior, am platit 234 euro, daca nu schimbam filtrul de polen si de aer facea 180 euro.