Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

View Poll Results: Vot insotit si de un post argumentativ!
Astra J 153 57.95%
Golf VI 111 42.05%
Voters: 264. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 13-05-10, 21:41   #91
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Astra J vs Golf VI

Quote:
Originally Posted by MariusMKV View Post
am cu actualul G5 vreo 180k km si nu am schimbat nici macar un bec la ea si nu ca nu am vrut , pur si simplu nu este nevoie.
Quote:
Originally Posted by dolb View Post
1. Exagerezi ! Si mie imi place opelul dar nici vw nu-i mai prejos..eu macar sunt corect si zic da frate..opel castiga la asta asta si asta.
2. Becul nu e consumabil ?
Eu nu exagerez. Omu' a zis asa. Nu vezi ca in postul #86 se contrazice singur?
Si n-am zis ca VW e mai prejos ca Opel. Ba chiar e o concurenta enorma, dar in ochii mei Golf6 nu este mai presus de Astra J. Asta nu inseamna ca se aplica si pentru restul modelelor.

MariusMKV: inainte nu saream de cur in sus la o comparatie Opel vs VW, dar incrancenarea fanilor VAG m-a determinat sa fac si eu la fel.
Nu inteleg de ce-ti place sa ma ataci personal, cu educatia sau cu varsta. Crezi ca daca ai 6 ani peste mine automat ai si 2 perechi de c*aie? Las-o mai moale, ca aici se vede cine-a fost invatat de parinti si cine nu, daca tot vorbim despre asta; desi e penibil.

Last edited by 22VIN; 13-05-10 at 21:44.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 13-05-10, 23:27   #92
MariusMKV
VW Driver

Stage 5

MariusMKV's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

Am zis ca am dat jos becurile cu care a venit masina si am pus blue vision pt ca au o lumina mai rece; acestea din urma s`au ars si le`am pus pe cele originale..
Ai votat Opel pt ca detii un model si esti multumit de el nu ?! Daca ai fi avut mai multe probleme cu el si ti`ar fi dat batai de cap l`ai mai fi votat?
Cand am zis ca nu am schimbat nimic m`am referit la partea mecanica.. nu cred ca se ia in calcul anumite neplaceri ( lovit caine si schimbat grila din mijloc de jos sau ca mi`a spart un dobitoc stop`ul si l`am inlocuit )
MariusMKV is offline   Reply With Quote
Old 13-05-10, 23:32   #93
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Eu am votat Golf.
Am avut astra am fost super multumit de el, am golf sunt multumit insa am avut si cateva probleme cu el, dar per total niciodata un astra nu o sa fie peste golf ( in acelasi nivel de dotari..) . Un golf este mai bine finisat si in interior si in exterior decat astra, insa astra castiga la capitolul fiabilitate si pret de achizitie mai mic.
Opel astra este un best-buy pt tineret

dolb is offline   Reply With Quote
Old 14-05-10, 13:30   #94
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by MariusMKV View Post
Ai votat Opel pt ca detii un model si esti multumit de el nu ?! Daca ai fi avut mai multe probleme cu el si ti`ar fi dat batai de cap l`ai mai fi votat?
Detin 2 modele si sunt super multumit, dar daca nu mi-ar fi placu modelul n-as fi votat. Compara modelul precedent de Agila cu orice concurent al ei, sa vezi ca nu l-as fi votat niciodata, sau Meriva cu alt concurent.
Faptul ca sunt foarte multumit de modelele pe care le detin imi da o oarecare incredere sa cumpar un Opel, dar asta nu inseamna ca pentru mine Opel e cea mai tare companie.
Si daca mi-ar fi dat batai de cap, tot as fi votat, nu inseamna ca daca un model mai vechi e prost si ultimul model e la fel. Asta se aplica si pentru noua Astra, si asta incerc si eu sa explic, nu se aseamana cu NIMIC din ce-a facut Opel pana acum. Deci sa zici ca Astra H e nasoala => Astra J e la fel e total gresit.

Asta-i problema cu fanii VAG, dupa cum zici si tu, daca esti multumit de un model al unei firme, gata, inseamna ca e cea mai tare masina.
Fa o comparatie intre Astra J, Mazda 3 si Subaru Impreza; ghici daca as mai alege Astra.
Old 15-05-10, 00:15   #95
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

nu stiu daca poate fi mai fiabil un astra decat un golf. Am vazut astra cumparata noua din reprezentanta si dupa 5-6 luni i-a cazut volanta la 9000 km . Masina cu 0 km
BMnWA is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 09:07   #96
MariusMKV
VW Driver

Stage 5

MariusMKV's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

Stiu pe cineva care are un S din 2007 si pana acum a avut probleme cu magazia de CD si un rulment de pe fata.. asta nu inseamna ca sunt cele mai panarame masini.
Depinde de noroc..
MariusMKV is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 10:09   #97
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

cer este ca la modelele vechi nu auzeai chestii de genu din nici o parte, nici opel nici audi nici mercedes.. Astea noi sunt prea complicate,cu prea multa electronica in ele..
BMnWA is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 14:47   #98
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Dar sa cada efectiv panoul usii de la sofer la un S-classe luat nou-nout? Si asta la vreo 2 luni dupa.
Cum ai noroc, asta e loteria la masinile fabricate in serie.
Old 15-05-10, 15:59   #99
cristi_timidu

Stage 5

cristi_timidu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[DACIA]

am votat opel pentru ca chiar au recuperat teren tinand cont cum arata precedesoarea fata de astra j din toate punctele de vedere. astra j trebuie doar sa demonstreze fiabilitatea.

din punctul meu de vedere golf VI nu este decat un facelift la golf V acelasi rahat ca la 206 vs 207. un pic mai mare si atat
cristi_timidu is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 16:09   #100
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by cristi_timidu View Post
am votat opel pentru ca chiar au recuperat teren tinand cont cum arata precedesoarea fata de astra j din toate punctele de vedere. astra j trebuie doar sa demonstreze fiabilitatea.

din punctul meu de vedere golf VI nu este decat un facelift la golf V acelasi rahat ca la 206 vs 207. un pic mai mare si atat
cum si golf 4 e un facelift la golf 3 iar golf 2 e facelift la golf 1 . Mai sunteti multi ? Ca mi s-a luat deja sa va explic tuturor.
Old 15-05-10, 16:23   #101
cristi_timidu

Stage 5

cristi_timidu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
cum si golf 4 e un facelift la golf 3 iar golf 2 e facelift la golf 1 . Mai sunteti multi ? Ca mi s-a luat deja sa va explic tuturor.
ai dreptate trebuia sa spun ca este cel mai nesimnificativ facelift facut vreodata la golf. ca sa vezi intradevar diferentele la un golf VI trebuie sa ai langa tine si un golf V.
golf 1,2,3,4,5 au diferente majore la partea de design interior si exterior plus motoare. oricum golful este o masina bine facuta si a facut istorie de-a lungul timpului dar marketing-ul s-a impus prea mult.
Cum a mai spus cineva pe forum " a trebuit sa iasa"
cristi_timidu is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 16:34   #102
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by cristi_timidu View Post
ai dreptate trebuia sa spun ca este cel mai nesimnificativ facelift facut vreodata la golf. ca sa vezi intradevar diferentele la un golf VI trebuie sa ai langa tine si un golf V.
golf 1,2,3,4,5 au diferente majore la partea de design interior si exterior plus motoare. oricum golful este o masina bine facuta si a facut istorie de-a lungul timpului dar marketing-ul s-a impus prea mult.
Cum a mai spus cineva pe forum " a trebuit sa iasa"
golf 1 si golf 2 sunt aproape identice..facelift nesemnificativ
golf 3 cu golf 4 la fel..aproape identice..facelift nesemnificativ
Use google images !
La golf 6 cu golf 5 ai senzatia ca nu au modificat nimic pt ca atunci cand au iesit golf 1 .2.3.4 designul unei masini se schimba destul de mult, iar acum mai toate masinile SEAMANA intre ele! uita-te la kia céed cu golf 5 s.a.m.d
La golf 7 designul o sa se schimbe mai mult . Cheers
Old 15-05-10, 20:24   #103
yahooo

Stage 2

yahooo's Avatar

am votat pentru astra j... din punctul meu de vedere este o masina destul de ok si la un pret bun.

La drumurile din RO chiar nu se merita sa cumperi o masina scumpa. Masina scumpa => intretinere scumpa=> batai de cap mai mari.

Ca fiabilitate nu prea ce sa compari...ambele sunt masini nemtesti vreo 100.000-120.000 vei merge cu amadoua fara cine stie ce probleme insa diferenta o face costul reviziilor care nu ma indoiesc ca la VW iti vor lasa buzunarul gol.
yahooo is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 20:42   #104
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

parerea mea e ca .. in materie de revizii .. preturile sunt destul de apropiate! insa .. intr-adevar Astra se merita pt RO si pt pretul mic, dar nu intotdeauna ce-i ieftin e si bun
Old 15-05-10, 22:49   #105
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by yahooo View Post
diferenta o face costul reviziilor care nu ma indoiesc ca la VW iti vor lasa buzunarul gol.
Din cate am auzit nu-i asa cum pare cu reviziile la VW, adica pretul e ok.
Ne spune cineva cat costa o revizie la un Golf benzina la reprezentanta?
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -