Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

View Poll Results: Vot insotit si de un post argumentativ!
Astra J 153 57.95%
Golf VI 111 42.05%
Voters: 264. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 26-04-10, 07:54   #61
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Default Re: Astra J vs Golf VI

Ai pus un interior de Golf troaca si zici ca e urat. Daca puneai unul ca asta ce zici, avea ceva ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Golf 6 Interior.jpg
Views:	290
Size:	254.9 KB
ID:	1440417  
_anaconda_ is offline   Reply With Quote
Old 26-04-10, 13:43   #62
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

anaconda tinand cont ca interior ca al tau o sa isi cumpere maxim 3-5% din cumparatori, iar restul vor lua cu interior de troaca, eu zic ca a pus omul poza potrivita. Si-asa la interior de troace e mai fain astra.
Old 26-04-10, 23:14   #63
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by Herbas View Post
anaconda tinand cont ca interior ca al tau o sa isi cumpere maxim 3-5% din cumparatori, iar restul vor lua cu interior de troaca, eu zic ca a pus omul poza potrivita. Si-asa la interior de troace e mai fain astra.
Pai decat sa iei cu interior ..."chel" (de parca interiorul la astra e foarte stralucit) mai bine iei un polo cu "plete de metalist"

@anaconda .. mai lipsea dsg-ul
Old 27-04-10, 00:16   #64
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

Si totusi toate golfurile "full fara piele" imi dau dreptate.
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 27-04-10, 01:07   #65
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

"Fără piele şi clima", să nu uităm...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 27-04-10, 05:33   #66
bano

Stage 5

bano's Avatar

sa pui navigatie si piele 1700 ,, 1600. la golf . pe cand la astra navi, 900, piele, 1000 euro . nu degeaba are vanzari de plus 10.5 % la golf ,, la astra 42,% masina anului in europa. la vechea astra usile se Inchideau ca la solenta. pe promotor gasiti niste teste comparative . si pe astraforum.ro
bano is offline   Reply With Quote
Old 27-04-10, 08:37   #67
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Nu zice nimeni sa il iei "full" dar o varianta de echipare highline/comfortline si niste optionale de bun simt schimba mult aspectul interiorului. O cotiera, o culoare frumoasa la tapiserie, niste ornamente de aluminiu, un sistem decent care are un HU acceptabil, volan multifunctional etc. Astea nu costa o avere.

Este drept ca la noi majoritatea masinilor sunt full fara piele/trapa/navi/etc care sunt in 40-50% din cazuri de fapt troaca iar in 40-50% cu dotari cat de cat dar asta se aplica la majoritatea masinilor nu doar la Golf .
Old 27-04-10, 20:53   #68
ELODIA GHINESCU
Banned

Stage 4

acest opel astra cred ca este ultima masina pe care mi-as lua-o si asta pt ca are cu minim 200 de kg in plus fata de masinile producatorilor concurenti. din acest motiv, motoarele abia pot tarai masinile si consuma si mult.
de exemplu un opel astra cu motor de 1.7cdti are 1550 kg adica mai mult de cat un audi a4 de ultima generatie care stim cu totii ca e un munte de masina.

cu toate ca masina este mare la exterior , atat de mica este la interior. portbagaj mic, spatiu interior mic pt pasageri, finisari interioare slabe.

nu stiu cu ce argumenteaza vanzatorii opel in showroom.
poate doar cu rotile ce au un diametru mare.
si eu conduc un opel si sunt extrem de multumit. am mai avut anterior inca doua, iar opel este marca de masina cu care am mers cei mai multi km(aprox 120.000) insa astra J chiar nu are nici un argument dpmdv si sunt oameni care au dat si peste 20.000 euro pt o astfel de...masina.

http://www.auto-motor-und-sport.de/v...t-1761540.html

Last edited by ELODIA GHINESCU; 27-04-10 at 20:55.
ELODIA GHINESCU is offline   Reply With Quote
Old 28-04-10, 09:10   #69
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by bano View Post
la vechea astra usile se Inchideau ca la solenta
cred ca ai avut o solenza editie limitată, cu închidere specială, că nu prea există comparaţie.
Old 02-05-10, 16:42   #70
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Quote:
Originally Posted by bano View Post
la vechea astra usile se Inchideau ca la solenta.

Prietene eu am 'vechea' astra. Pe langa faptul ca n-ai treaba cu masinile mai si vorbesti aiurea . Usile se misca un pic mai greu , PENTRU CA SUNT FOARTE GRELE ! Din ce cauza ? Unu la mana , are tabla de 3 ori mai groasa decat orice dacie ,apoi mai sunt si ranforsarile din interior care-s destul de bine facute.

Referitor la topic , nu as alege nici astra j nici golf VI. Astra J pentru ca au dat-o`n asiatice la design si golf 6 pentru ca mi se pare o masina gay.
Old 04-05-10, 19:05   #71
a3ds

Stage 5

a3ds's Avatar

Despre opel astra , Jeremy Clarkson la test drive de H parca: Opel astra,it has always been a bit of a nothing car. You just dont care if it isn't there...

Votat golf 6.
Old 07-05-10, 22:03   #72
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by a3ds View Post
Despre opel astra , Jeremy Clarkson la test drive de H parca: Opel astra,it has always been a bit of a nothing car. You just dont care if it isn't there...

Votat golf 6.
Presa auto (scrisa, radio, tv, nu conteaza) are o calitate mare: e mai buna drept mijloc de reclama decat orice spot publicitar.
De aici rezulta multa influenta din partea celor interesati iar asta ma face sa nu prea dau mare credit parerilor emise pe sticla de catre cei care fac respectivele reportaje.
Stiu ca ma repet, dar in general intre opiniile userilor de pe forumurile de specialitate si cele din emisiunile respective nu prea gasesti nicio urma de asemanare. Treaba asta spune destul de multe.
Old 07-05-10, 22:25   #73
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]

Quote:

Votat golf 6.

Daca Jeremy Clarkson zice ca maicata defapt nu iti este mama , tu il crezi?

Ai votat golf 6 numai pt ca a zis Jeremy Clarkson a zis ca opelul nu-i bun?
JunKer_hP is offline   Reply With Quote
Old 08-05-10, 00:01   #74
a3ds

Stage 5

a3ds's Avatar

Clarkson e dumnezeul meu, Clarkson si dealeru' de droguri.

Pentru restul cu iq mai mare decat numarul de la pantofi, am dat citatul ala din "top gear" pentru ca m-a amuzat si este intamplator o ilustrare perfecta a parerii personale despre marca opel. Nu imi spune nimic, nu ma agita, mi se pare Dacia germanilor. Am comparat personal golf 4 vs astra g, golf 5 vs astra h, mi-am facut o impresie destul de realista despre diferenta de conceptie vag/opel si despre fiabilitate/confort/performanta.

Evident, daca ar trebui sa cumpar una din cele 2 as face test drive cu amandoua, cum nu intentionez, mi-am dat cu parerea ca si restul de pe thread care,as putea sa pariez, nu au mers cu respectivele masini.
a3ds is offline   Reply With Quote
Old 08-05-10, 00:07   #75
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Pentru restul cu iq mai mare decat numarul de la pantofi, am dat citatul ala din "top gear" pentru ca m-a amuzat si este intamplator o ilustrare perfecta a parerii personale despre marca opel. Nu imi spune nimic, nu ma agita, mi se pare Dacia germanilor. Am comparat personal golf 4 vs astra g, golf 5 vs astra h, mi-am facut o impresie destul de realista despre diferenta de conceptie vag/opel si despre fiabilitate/confort/performanta.
Pai si ai impresia ca Opel se vrea o masina exotica? Opel vrea sa scoata masini ieftine si cat de cat ok, ca nu e la fel de palpitant ca un Lamborghini asta e.
Si daca un Astra nu se remarca prin nimic, atunci un Golf prin ce se remarca? La fel ca si Astra, Golful este o masina normala, care incearca sa aduca cate putin din confort, fiabilitate, sportivitate etc.
Deci hai sa nu comparam care masina e mai "cu suflet", despre asta se vorbeste la Alfa Romeo si alte marci. Aici principalele teluri sunt fiabilitatea, costurile de intretinere si utilitatea.

Sa-ti iei un Golf 1.9tdi sau Astra 1.7cdti si sa ai impresia ca esti la volanul unei masini cu multa personalitate, sau clasica expresie "cuore sportivo" inseamna ca esti deplasat.
22VIN is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -