Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply
 
Thread Tools
Old 24-09-14, 06:28   #1381
a3ds

Stage 5
 
a3ds's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,304
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul



mean, mean article.
a3ds is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 09:08   #1382
crywolf

Stage 5
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,080
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by 993turbo View Post
de acord, si eu prefer manuala, dar pt un Gentleman express nu i rau, mai ales ca i din Canada unde nu stiu multi "stick" si masina are clasa, orice am spune noi.
Perfect de acord.
crywolf is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 11:03   #1383
DanSGH

Stage 5
 
DanSGH's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 460
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by 993turbo View Post
sunt mut de admiratie ..
acum revenind serios, am vazut exact 0 motorsport acolo. si daca tot insisti, te ai uitat la flimuletul ala din link ul meu? cotetele alea 2 sunt mai rapide ca Elixiru lu peste. si mai ieftine. Capisci ?

Va ca multi asimilieaza motorsportul cu talentul unei caramizi puse pe acceleratie. ba inca aia ar iesi mai bine ca scoti greutatea "pilotului" he he. .

Hai ma baieti, geme internetul de masini care scot 10 s 9 s 8 s 7 s chiar si mai putin pe rahatul ala de sfert de mila. Si ? Ce i cu asta? Asta i cea mai mare satisfactie a unui.."pilot" Sa arate ca are cea mai mare aderenta si raport putere greutate? El ce arata?
Ca basmele cu shiftuitu manual s au fumat demult decand cu tehnologia moderna. Poti sa faci o masina telecomandata sa fie mai rapida/eficienta etc sa atinga suta sau 1/4 mile u .. acolo va e satisfactia? Eu cred ca e mult mai placut sa conduci o broasca de 25 CP pe un drum virajat liber de trafic. In primul rand tine mai mult de 10 s, si chiar ai ceva de facut.
Hai sa fim onesti, "cursele" astea sunt echivalentul a "cine o are mai mare" . Fara sa ne mai ascundem dupa deget. Mangaiat orgolii. Exact ca cei care si cumpara cel mai mare truck aici ca sa compenseze ca nu si au vazut o de multi ani de zile. Stiu, sunt unii care mor dupa senzatiile alea de accelerare. Flash News, poti sa ai senzatii mai tari, mai sigur si infint mai ieftin intr un rollercoaster. Fara sa cheltui 100.000 Eur. Dupa mine ce i care fac street "racing" cu liniute sunt niste idioti cu orgoliu mare si cultura auto de cartier. Ca sa nu vb de lipsa de respect fata de cei din jur, oameni nevinovati care platesc pt cretinismul unori pusti rasfatati. Iar la drag strip sunt multe creatii care depasesc orice masina de strada.
E bine sa ai tractiune/acceleratie/etc? Da, bineinteles, dar cand se ajunge la aberatii de astea cu parasuta in spate ma umfla rasul, cica "masina de strada". Sa si bage Doreii o racheta in fund si esti mai rapid decat Alpha Omega mama zmeului GT-R ului ! garantat senzatii mai tari. De bus ul ala de scoala ce zici? E bun? Motor de racheta. Dar stai, ca putem sa facem lansare electromagnetica sau cu catapulta de portavion si e si mai repede. Unde e limita? Masini de strada? Ha, ridicol. Mai ales cand ajung sa coste o avere pentru "performanta" de a genera 1 G pe orizontala pt 10 sec. Uite aici senzatii, la 10 lei cost:
https://www.youtube.com/watch?v=_0ASWKwQwzE . Hai, cine bate 4.5 G cu drag car uri? 2 minute de super adrenalina la pret derizoriu. Daca asta e ce vrei.. Dupa mine e doar un concurs in care se arata care are mai multi bani de aruncat ca sa demonstreze ca a lui e mai mare. Orgolii de copii rasfatati. Nu are absolut nici o treaba cu performanta "pilotului". Si mi e mila de cei care au atatia bani si ar putea sa experimenteze niste chesti super in domeniul condusului cu bugetele astea, iar ei se limiteaza la a fii pasageri pt cateva secunde intr o masina tunata.

Poate articole de genul asta o sa deschida ceva ochi, surpriza de la ce firma vine rahatul asta de reclama:
http://oppositelock.jalopnik.com/thi...97838/+pgeorge
Pt cei care nu stiu engleza, e vorba de cum soferul ajunge doar un pasager blazat care habar nu are sa conduca pt ca masina face totul pt el. Si se pare ca nu sunt singurul care gandeste asa. Ceilalati.. asteptati cu fericire Google Car ul Sport version care o sa faca 1/4 mile in 5 secunde. Hai inainte cu liniutele ..
Te iei aiurea de mine ) Nu sunt fan GT-R, dar nici nu pot sa ramand indiferent cand vad ca "unii" pun Romania pe harta, chiar daca la "liniute". Tu esti ca fanii lui Basel, cine nu este cu el, ii este dusman ) Sa fim realisti, la ora asta un GT-R este peste orice Porsche vrei tu, cu toate astea oricand mi-as lua un GT3 in loc de GT-R (daca mi-as permite financiar), pana la urma tine de gustul fiecaruia dintre noi (cu toate ca sunt multi care isi cumpara o masina doar ca sa fie in pas cu moda, o masina care sa placa mai mult celor din jur decat lui ...)

Si ca sa-i raspund si lui GTR la intrebarea de ce ai da 20 mii in plus pentru un Porsche si nu pentru un M4 de ex, personal as da pentru ca imi place Porsche, si ca de cand ma stiu visez sa am un Porsche, iar M4 nu exista pentru mine (daca scria M3 pe el era cu totul altceva). Personal imi cumpar doar ce imi place mie, nu celor din jur. Daca as fi avut bani, ieri mi-as fi cumparat un GT3, chiar daca mi-ai fi dat cel putin 10 variante mai bune.

P.s. Eu zic ca puteti sa "vorbiti" civilizat si fara sa va "intepati"
DanSGH is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 12:31   #1384
specialist

Stage 5
 
Join Date: May 2012
Posts: 511
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by DanSGH View Post
Sa fim realisti, la ora asta un GT-R este peste orice Porsche vrei tu,
asta mi-a placut mult!!
mai vreau..
specialist is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 13:24   #1385
JDV
VW Driver

Stage 5
 
JDV's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 794
Member of:
[VW]
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by 993turbo View Post
Si ? Ce i cu asta? Asta i cea mai mare satisfactie a unui.."pilot" Sa arate ca are cea mai mare aderenta si raport putere greutate?
...aaa....nu despre asta este vorba in orice motorsport? ...bine...driftul se exclude ca aia se bat in lipsa de aderenta.
Tu esti un fel de Hitler in materie de automobilism. Excluzi toate sporturile cu motor, ce tie ti se pare "impure". Dupa tine motorsport inseamna time attack cu Dacia 1310, eventual Lastun, ca vezi doamne, doar aia inseamna pilotaj.


PS: Aia cu GT-R peste orice Porsche este chiar amuzanta...stai sa ma asez mai bine pe scaun sa nu cad
JDV is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 13:39   #1386
DZ1

Stage 5
 
DZ1's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 814
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Gata !!!!
Spun repede povestea cum a fost :

Luni si ieri am fost pe Nürburgring si am testat noul Nismo !!!

Wowww....ce sa spun, dupa ce Nissan mi-a scos peri albi de jumatate de ani, ultimele 2 zile i-am iertat )

Nissan Europa a organizat pt cei care au rezervat un Nismo pt 2 zile o "aventura" de vis....
Am mers in urmatoarea ordine cu: Juke Nismo, 370Z Nismo, GTR 2014, langa un Pilot la Volanul lui Nismo si la sfarsit sa conduc personal Nismo !!!!!

Ok sincer sa fiu nu am reusit 7.08 sek ) Probabil undeva pe la 17.08 )

Despre Nismo GTR ce pot spune, mai ales ca acum sunt printre primi care au avut voie sa il conduca...este o masina de vis, adica o masina de vis cum este si GTR dar numai "un pic" peste, de ce spun un pic peste?

Eu personal am avut asteptari prea mari si multe dezamagiri in ultimele luni, acum ca am avut aceasta ocazie in premiera pot spune ca asteptarile nu sau meritat din punctul meu de vedere.
Poate din punctul meu de vedere este si greu sa ma exprim .
Am avut in ultimi ani multe masini foarte bune cu care am mers si in interiorul meu am vrut mereu mai mult si mai mult...este foarte dificil sa uit cu ce am mers si sa incep de la 0 teoretic, Nismo este o masina foarte buna, dar am asteptat mai mult mai mult.

Calitativ am vazut foarte multe chesti care nu mi-au placut dar care nu le spun deoarece nu vreau sa dau apa la moara si sa se continuie cu certurile aici.
Garantat este ca cine este un sofer foarte bun, aici nu vb de mine, cel care ma dus avea 25 de ani de mers pe Nürburgring, deci acel cineva nu avea nevoie de Nismo, el mergea mai repede decat toti dupa circuit cu un GTR din 2014.

GTR este o masina foarte buna pt pretul care il are, din cauza asta eu personal cred ca nu avea nevoie de un Nismo cu 50.000 EUR mai scump.
Dupa ce am mers cu el pot spune ca nu isi merita banii in plus, prietenul meu cu care am fost a ramas la Nismo, el nu a avut asteptari prea mari si pt el este ok.

Eu renunt si imi cumpar altceva....

Apropo, 370Z Nismo este o masina pt bani putini dar foarte buna de circuit, toti care am fost acolo din toata Europa au fost placut impresionati de el !!!
__________________
Nu te certa niciodata cu idiotii ! Te fac sa cobori la nivelul lor si acolo te bat cu experienta !
...

Acum 3 ani: Supra-DZ1 1047Cp si 1250Nm...la ora actuala....mai mult
...
Singurul lucru care pare ca este impartit corect pe planeta este inteligenta!!!Toti avem impresia ca am primit destul.....
DZ1 is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 15:17   #1387
UNLORD

Stage 5
 
UNLORD's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4,547
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Acelasi pilot, masini diferite:

1:35.62

1:35.51


and the winner is ... Nismo ... al doilea test in care e peste Turbo S (mult mai apropiati de data asta) ... o sa mai apara, daca cu liniutele sunteti lamuriti.

Last edited by UNLORD; 24-09-14 at 15:28.
UNLORD is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 23:25   #1388
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by 993turbo View Post
Mi ai rupt inima cu cifrele tale .. )
tot boy racer ai ramas, crezi ca ma doare de liniute pe mine? faci parte din cei pt care "condusul" e sfertul de mila.. ia si citeste ce am scris pt Dan. Sau nu trebuie sa ma crezi pe mine, mai da pe site uri de pasionati gen Jalopnik, Piston Heads ..

Ah, si un sfat, cand dai referiri de pe fastestlaps iti pierzi toata credibilitatea. La fel cu Car and driver. MotorTrend. Top Gear. Road and Track. Si multe altele dar cred ca ai prins ideea. Sunt atatea exemple ridicole de cifre fanteziste care se bat cap in cap pe Fastest Lap de devine hilar. Ca si cum mi ai da cifre de pe wikipedia )
Singurele teste decente sunt cele facute in conditii similare, pilot, vreme, etc. Si cand zic pilot trebuie cineva ceva mai bun decat nenea Randy )

Si daca tot te mananca ia de aici, ca e topic GT-R:

http://oppositelock.jalopnik.com/why...1637080976/all

stiu ca e facut la misto dar e prea zemos sa nu ti o servesc, mult adevar acolo, enjoy ..
Noi te credem pe tine si alti 3, 4 redactoriai si nu o sa bagam in seama alti zeci de redactori si piloti care spun altceva.

Bine, ne-am obisnuit cu tine. In afara de POrsche mai exista alta masina sportiva in lume!? )

Bun POrsche 991 Turbo S, de-asta la nici 2 ani de la lansare are nevoie de facelift!

Si te credem, toti timpii aia sunt mincinosi, toate GT-R-urile din teste sun tunate, e un complot mondial! E miza enorma, e o strategie geopolitica pentru salvarea pamantului! ))

Uite, apreciez foarte mult parerile lui "DZ1", un om obiectiv si cu argumente si pareri perinente, nu aberatii!

Apropo de Porsche 991 si jalonpik:

How Porsche Created The 911 Turbo Shitty: The 'S' Problem

http://jalopnik.com/how-porsche-crea...lem-1566542551

unde este specificat: "he rich will keep buying up Turbos and dreaming of Turbo Ss, Porsche will still pull in the biggest profit margin per car in the industry, and the accountants at Zuffenhausen will still send healthy reports up to their superiors."

Adica exact ce spuneam, ne vand mai mult marketing decat masina!

Astept sa vii si cu argumente cand ne spui ca 991 turbo S bate Nismo pe circuit!

O zi buna!
__________________
Mazda MX5 ND 2.0 Revolution

BMW 535d(E60)- 2005

Nissan Pathfinder 2.5 dci - 2006 (Sold)
GTR is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 23:30   #1389
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by DanSGH View Post

Si ca sa-i raspund si lui GTR la intrebarea de ce ai da 20 mii in plus pentru un Porsche si nu pentru un M4 de ex, personal as da pentru ca imi place Porsche, si ca de cand ma stiu visez sa am un Porsche, iar M4 nu exista pentru mine (daca scria M3 pe el era cu totul altceva). Personal imi cumpar doar ce imi place mie, nu celor din jur. Daca as fi avut bani, ieri mi-as fi cumparat un GT3, chiar daca mi-ai fi dat cel putin 10 variante mai bune.

P.s. Eu zic ca puteti sa "vorbiti" civilizat si fara sa va "intepati"
Deci in continuare ai cumpara 911 pentru marketing, istorie si design!

Asta spuneam si eu, Porsche vine mai mult asta decat masina in sine si pe foarte multi bani!

BMW ofera real mult mai multa masina si pentru mai putini bani, iar alegerea Porsche nu poate fi decat emotionala, nu si practica.


Zi buna!
GTR is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 23:32   #1390
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by DZ1 View Post
Gata !!!!
Spun repede povestea cum a fost :

Luni si ieri am fost pe Nürburgring si am testat noul Nismo !!!

Wowww....ce sa spun, dupa ce Nissan mi-a scos peri albi de jumatate de ani, ultimele 2 zile i-am iertat )

Nissan Europa a organizat pt cei care au rezervat un Nismo pt 2 zile o "aventura" de vis....
Am mers in urmatoarea ordine cu: Juke Nismo, 370Z Nismo, GTR 2014, langa un Pilot la Volanul lui Nismo si la sfarsit sa conduc personal Nismo !!!!!

Ok sincer sa fiu nu am reusit 7.08 sek ) Probabil undeva pe la 17.08 )

Despre Nismo GTR ce pot spune, mai ales ca acum sunt printre primi care au avut voie sa il conduca...este o masina de vis, adica o masina de vis cum este si GTR dar numai "un pic" peste, de ce spun un pic peste?

Eu personal am avut asteptari prea mari si multe dezamagiri in ultimele luni, acum ca am avut aceasta ocazie in premiera pot spune ca asteptarile nu sau meritat din punctul meu de vedere.
Poate din punctul meu de vedere este si greu sa ma exprim .
Am avut in ultimi ani multe masini foarte bune cu care am mers si in interiorul meu am vrut mereu mai mult si mai mult...este foarte dificil sa uit cu ce am mers si sa incep de la 0 teoretic, Nismo este o masina foarte buna, dar am asteptat mai mult mai mult.

Calitativ am vazut foarte multe chesti care nu mi-au placut dar care nu le spun deoarece nu vreau sa dau apa la moara si sa se continuie cu certurile aici.
Garantat este ca cine este un sofer foarte bun, aici nu vb de mine, cel care ma dus avea 25 de ani de mers pe Nürburgring, deci acel cineva nu avea nevoie de Nismo, el mergea mai repede decat toti dupa circuit cu un GTR din 2014.

GTR este o masina foarte buna pt pretul care il are, din cauza asta eu personal cred ca nu avea nevoie de un Nismo cu 50.000 EUR mai scump.
Dupa ce am mers cu el pot spune ca nu isi merita banii in plus, prietenul meu cu care am fost a ramas la Nismo, el nu a avut asteptari prea mari si pt el este ok.

Eu renunt si imi cumpar altceva....

Apropo, 370Z Nismo este o masina pt bani putini dar foarte buna de circuit, toti care am fost acolo din toata Europa au fost placut impresionati de el !!!
Multumim pentru review, foarte bun!
GTR is offline   Reply With Quote
Old 24-09-14, 23:42   #1391
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by UNLORD View Post
Acelasi pilot, masini diferite:

1:35.62

1:35.51


and the winner is ... Nismo ... al doilea test in care e peste Turbo S (mult mai apropiati de data asta) ... o sa mai apara, daca cu liniutele sunteti lamuriti.
Stai linistit ca os a vina acum un coleg sa ne spuna ca este fake, GT-R-ul e modificat si pillotul mituit, sau nu stie sa conduca POrsche! )
GTR is offline   Reply With Quote
Old 25-09-14, 00:09   #1392
DanSGH

Stage 5
 
DanSGH's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 460
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by GTR View Post
Deci in continuare ai cumpara 911 pentru marketing, istorie si design!

Asta spuneam si eu, Porsche vine mai mult asta decat masina in sine si pe foarte multi bani!

BMW ofera real mult mai multa masina si pentru mai putini bani, iar alegerea Porsche nu poate fi decat emotionala, nu si practica.


Zi buna!
Mi-as cumpara in primul rand pentru ca imi place, si nu ca m-au convins ei sa-mi cumpar! Si da, pe langa multe altele, apreciez foarte mult istoria, chiar si marketingul.

Ca o parantenza ca tot aduci in discutie BMW, s-au prostituat in ultimul hal incercand sa-i copieze pe cei de la Audi (sa aiba toate cifrele in stoc), ca sa nu zic ca probabil au angajat romani, sau se inspira de pe la noi punand sigla M pe toate seriile, au vazut ca se poarta 316M 318M DaciaM etc si au inceput sa puna ei direct din fabrica pe masini sigla M, sa nu se mai oboseasca romanul, ca sa nu mai zic de tractiune fata ... pot sa continui mult si bine, la fel de bine iti poti lua la juma de pret o japoneza cu cel putin aceleasi aceleasi dotari de pe BMW, daca nu mai multe.

P.s. Porsche chiar este o masina practica, o masina pe care o poti folosi zi de zi in oras si in acelasi timp pe circuit, in comparatie cu multe alte modele din clasa ei.

Noapte buna!
DanSGH is offline   Reply With Quote
Old 25-09-14, 01:10   #1393
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by DanSGH View Post
iti poti lua la juma de pret o japoneza cu cel putin aceleasi aceleasi dotari de pe BMW, daca nu mai multe.

P.s. Porsche chiar este o masina practica, o masina pe care o poti folosi zi de zi in oras si in acelasi timp pe circuit, in comparatie cu multe alte modele din clasa ei.

Noapte buna!
Gresesti din start. Nu ai ce masina japoneza sa-ti iei la jumatate de pret sa bata M4 LA TOT!

M4 la bani mai putini bate LA TOT un 991. Deci singurul atu 991 este l;atura emotionala, ceea ce si recunosti, pe mine ma intereseazza mai mult cea practica unde raport pret/oferta este net superior in favoarea BMW.

Partea cu practica uit-o! Sa-mi spui cum merg 3 persoane cu tot cu bagajele de un weekend in 991! )) In M4 merg si 4 linistit!
GTR is offline   Reply With Quote
Old 25-09-14, 01:14   #1394
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by UNLORD View Post
Acelasi pilot, masini diferite:

1:35.62

1:35.51


and the winner is ... Nismo ... al doilea test in care e peste Turbo S (mult mai apropiati de data asta) ... o sa mai apara, daca cu liniutele sunteti lamuriti.

Am gasit si dovada ca Randy Pobst este fan Nissan si nu stie sa conduca un Porsche! ))

Pobst and K-PAX/3R Porsche 911 GT3 win SCCA SPEED GP Pole in Detroit

http://oneighturbo.com/motorsports/w...le-in-detroit/
GTR is offline   Reply With Quote
Old 25-09-14, 01:35   #1395
Giully4u

Stage 5
 
Giully4u's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 577
Member of:
[SEAT]
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Sincer ma asteptam la o diferenta de peste 1s in favoarea NISMO`ului, avand in vedere cei 40cp in plus si ca este mult mai 'track oriented' decat 911`le. Serios... o diferenta de 11 sutimi? Pt mine masinile sunt egale in testul asta, diferenta aia e muuuuult prea mica ca sa poata fi luata in calcul.

GTR, nu stiu de ce tot insisti cu M4. Cine vrea sa isi ia o masina sportiva, o sa stie clar daca vrea M4, RS5, C64AMg sau 911, f-type sau mai stiu eu ce.
E ca si cum ai compara suv cu berlina. Stii de la inceput ce tip vrei.

Apropo de marketingul porsche, ce marca de telefon folosesti? Sper ca nu iphone.

Last edited by Giully4u; 25-09-14 at 01:38.
Giully4u is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -