Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply
 
Thread Tools
Old 12-08-14, 02:55   #1336
993turbo

Stage 5
 
993turbo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 368
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by zx9rmania View Post
993turbo suna bine ce ai acolo, dar sincer sa fiu ma asteptam sa vad mai multe modificari de la un fun circuit... sfatul meu este sa hibridizezi turbinele alea, incearca si alt tuner pentru ca eu nu am avut o experienta buna cu upsolute daca vrei poti sa-ti recomand pe cineva cu try&buy, fa-l RWD scapa de 30Kg si seteaza suspensia si unghiurile de gt2.. (4x4 pe 996 e oricum in pluis si nu functioneaza corect) short shifter obligatoriu pentru ca cel stock este ultima mizerie.. e posibil sa mai am un B&M in plus pe aici daca ajungi in RO... iar Guards LSD... eu zic sa iei mai bine un Vawetrac la 1/3 din pret si merge la fel de bine.. adauga si un meth kit si fa un soft de 1.4x bar si un ambreiaj corect dimnensionat cu gt2 clutch conversion kit si o sa vezi ca ai cu totul alta masina.. atunci poti sa alergi ce masini vrei tu pe circuit pentru ca o sa ai o masina mai rapida decat 99% din cele de acolo... si toate astea la o fractie din pretul lor Mult succes la upgradeuri !

PS: daca logezi cu masina cu ceva, trimite-mi si mie te rog un log pe privat sa ma uit peste el ca sunt curios cum merge masina ta
Interesante propunerile dar cred ca nu ai vazut partea cu daily driver, PSS10 si setup (am unghiuri mai agresive deja decat cele de fabrica, numai sa ma tina gumele o perioada decenta, plus ca trage directia dupa fiecare denivelare pe autostrada), etc. Stock shifter nu e ultima mizerie pt un daily driver, iar B&M e sub GT3(997) OEM. Am avut feedback uri negative de la clienti cu B&M se pare ca doar si au creat un renume, dar sunt deja old skool ca tehnologie, parerea mea ca ai calitate si feel mult mai bun cu OEM (997)GT3. 1.4 pe K16s nu merge, prea mult, si nu intentionez sa trec pe K24s sau turbine custom pt ca nu vreau lag, masina trebuie sa poata fi condusa si in (prin ) ) 20 de cm de zapada cu roti de iarna, in stadiul actual deja rup aderenta in a 3a cu AWD pe vreme mai racoroasa.
Eu cred ca masina e bine echilibrata acum, nu vad sensul sa o fac prea extrema .. Daily Driver !
Pt aia .. o sa vina un GT3 mai incolo.. cu full rollcage, AMB transponder, 5/6 point harness cu racing seat, window net, external power cut off si o dieta corespunzatoare, ceva apropiat de un GT3 Cup, poate Sharkwerks 4.1 si Akrapovic exhaust (o chestie care trebuie auzita la 8800 rpm.
Dar astea sunt vise scumpe deja.. Porsche Club Racing sau orice competitie/campionat adevarat e pt cei cu bani seriosi, si musai sa ai o masina separata dedicata, altfel te chinui in viata zilnica cumplit..schimba rotile/pune rotile, iti clantane dintii in gura, greu de intrat/iesit, centura incomoda, nu ai A/C, stereo, greu de condus in trafic....et, etc, si uita de condus iarna )
Am incredere suficienta si in ce facem noi inhouse, am modificat si 12C/650S si alti balauri de care nu am voie sa vorbesc macar , cu rezultate bune si avem acces la scule la care multi tuneri doar viseaza (dealer oficial McLaren + suport de la Porsche Motorsport). Ce propui tu acolo e mai mult street tuning si eu vreau performanta pe circuit, poate chiar anduranta.
Mai degraba o sa investesc mai mult in seat time, antrenament, condus cu instructor/driver Pro in dreapta. De la un punct in colo faptul ca ai 500 sau ai 800 de CP nu mai face diferenta nici macar pe circuite rapide, mult mai mult conteaza gumele si ...pilotul, de obicei te limitezi tu ca pilot inaintea masinii.
Cand mai "fur" un VBox din shop pt un weekend o sa pun ceva cifre jos.

hai noroc.
__________________
Porsche. There is no substitute.
996 Turbo
PCA member
993turbo is offline   Reply With Quote
Old 12-08-14, 08:31   #1337
specialist

Stage 5
 
Join Date: May 2012
Posts: 511
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by GTR View Post
Fii atent ce sa faci! Du-te la baie, baga sfecla in apa rece si dupa fa o recapitulare.

In clip apare 991.2 Turbo.

An aparitie 991.1 Turbo - SEPTEMBRIE 2013, adica nu are nici macar un an de zile!

Sa-mi mai arati tu facelift la vreun model de masina dupa un an si putin!

Facelift-uri la 3 ani au fost zeci, facelift-ul fiind in general la jumatatea "vietii" modelului si stim foarte bine ca aceasta s-a cam scurtat la 6-7 ani.

.

hahahaha

postul asta a fost si mai tare!!


stai sa inteleg. fac paralela cu seria 5. dupa cum se stie, nu toate motorizarile la fiecare producator sunt lansate chiar de la aparitia modelului respectiv de caroserie.

asa cum 911(991) a aparut in sept 2011 iar motorizarea turbo ceva mai tarziu, asa a fost si cu M550d, in variant fara facelift stand un an pe piata.

este evident ca la lansarea unui model nu poti fi disponibile toate derivatele in acelasi timp, pe cand la facelift, doar pocnesti din degete.

Audi A7 a fost lansat in iulie 2010 iar RS7 a aparut in ianuarie 2013, bineinteles ca la faceliftul de anul asta, baza A7 si RS7 au fost modificate aprox impreuna, RS7 facelift fiind anuntat in iunie anul current, deci variant fara facelift a stat pe piata 17 luni...cu siguranta nu are legatura cu calitatea.
specialist is offline   Reply With Quote
Old 12-08-14, 11:29   #1338
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

[QUOTE=specialist;5733620]hahahaha

postul asta a fost si mai tare!!


stai sa inteleg. fac paralela cu seria 5. dupa cum se stie, nu toate motorizarile la fiecare producator sunt lansate chiar de la aparitia modelului respectiv de caroserie.

asa cum 911(991) a aparut in sept 2011 iar motorizarea turbo ceva mai tarziu, asa a fost si cu M550d, in variant fara facelift stand un an pe piata.

este evident ca la lansarea unui model nu poti fi disponibile toate derivatele in acelasi timp, pe cand la facelift, doar pocnesti din degete.

Audi A7 a fost lansat in iulie 2010 iar RS7 a aparut in ianuarie 2013, bineinteles ca la faceliftul de anul asta, baza A7 si RS7 au fost modificate aprox impreuna, RS7 facelift fiind anuntat in iunie anul current, deci variant fara facelift a stat pe piata 17 luni...cu siguranta nu are legatura cu calitatea.[/QUOTE

Ce am vrut sa spun este ca nu este doar un facelift estetic (care nu ma interesa) ci unul important pentru performante, ceea ce ma bucura, pentru ca nu mi se parea a fi exact ce trebuie acum.
__________________
Mazda MX5 ND 2.0 Revolution

BMW 535d(E60)- 2005

Nissan Pathfinder 2.5 dci - 2006 (Sold)
GTR is offline   Reply With Quote
Old 13-08-14, 17:40   #1339
DZ1

Stage 5
 
DZ1's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 814
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Deci sincer voi doi : 993turbo si GTR sunteti doi nebuni )

Doi baieti foarte pasionati de masini si inteligenti va certati aiurea cand stiti foarte bine ca argumentele care le aduceti de multe ori sunt numai pt al enerva pe celalant !!!

Deci daca voi doi, a-ti fi fata in fata si beti o bere, sunt sigur ca ajunceti la acelasi numitor comun, dar internetul si distanta va face sa face sa scrieti atatea pagini si sa va jigniti de multe ori aiurea ....

Eu am avut personal, deoarece stau in Germania tot timpul ceva impotriva la Porsche...sunt mult prea multe si imi pareau toate la fel...nu ca nu imi permiteam, dar pur si simplu ma enerva din multe puncte de vedere marca Porsche....dar stiam un singur lucru, ca este foarte fiabila.

De vreo 6 ani incoace merg cu 2-3 Porsche cluburi pe piste cu ei...prin toata Europa, sincer de fiecare data mai apare cate un Evo,GTR ,M-uri sau Ferrari si Lambo....de fiecare data sunt si alte marci pe acolo....din fericire toti vb aceiasi limba.....racing!!

Dar la sfarsitul zilei trebuie sa recunosc de fiecare data de de ani de zile ca 99% din Porsche sunt de serie..vin cu ele si pleaca cu ele pe roti...

Restul fac dupa 5-6 runde pauze din ce in ce mai lungi si sunt batuti mereu de porsche...

Eu sunt fan GTR si din martie tot astept sa primesc si eu o scrisoare de la Nissan sa imi spuna si mie ceva de comanda mea la Nismo.... (
Intre timp mi-am cumparat un Cayenne GTS si citesc pe forumul german de GTR ce fel de probeme au baietii cu noul GTR 2014...
Iar tinand cont ca Nismo nu are prea multe schimbate la el cred ca voi renunta la el ...

Porsche ca masina sport sigur nu imi cumpar, este buna, dar sunt prea multe in cercul meu de prieteni, credeam ca cu Nismo dau lovitura...probabil m-am inselat.

Deci ca rezumat, nu va ma certati aiurea care e mai buna, fiecare are partile ei foarte bune, dar sunt doua masini diferite pt clientela diferita, chiar daca au timpi asemanatori clientela este cu totul alta...iar voi sunteti prea inteligenti sa o tineti asa inca 50 de pagini!!
__________________
Nu te certa niciodata cu idiotii ! Te fac sa cobori la nivelul lor si acolo te bat cu experienta !
...

Acum 3 ani: Supra-DZ1 1047Cp si 1250Nm...la ora actuala....mai mult
...
Singurul lucru care pare ca este impartit corect pe planeta este inteligenta!!!Toti avem impresia ca am primit destul.....
DZ1 is offline   Reply With Quote
Old 15-08-14, 12:14   #1340
UNLORD

Stage 5
 
UNLORD's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4,547
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul



Ferrari 458 Speciale: 1:14.2
Porsche Carrera: 1:16.9
Nissan GT-R: 1:17.8
Bmw M3: 1:19.2
Bmw M5: 1:19.7

P.s. Impresionant 458 Speciale, atat la design cat si la performante.

Last edited by UNLORD; 15-08-14 at 12:22.
UNLORD is offline   Reply With Quote
Old 15-08-14, 14:58   #1341
GTR

Stage 5
 
GTR's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3,394
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by UNLORD View Post


Ferrari 458 Speciale: 1:14.2
Porsche Carrera: 1:16.9
Nissan GT-R: 1:17.8
Bmw M3: 1:19.2
Bmw M5: 1:19.7

P.s. Impresionant 458 Speciale, atat la design cat si la performante.
Ai cam gresit clasamentul!
El arata cam asa:

Ferrari 458 Speciale: 1:14.2
Nissan GT-R: 1:16.9
Porsche Carrera: 1:17.8
Bmw M4: 1:19.2 (M4 nu M3)
Bmw M5: 1:19.7

Foarte bun timp scos de Carrera. Sunt curios Turbo S cat scoate!
GTR is offline   Reply With Quote
Old 17-08-14, 17:26   #1342
a3ds

Stage 5
 
a3ds's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,304
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

http://www.caranddriver.com/comparis...mparison-tests

old but gold
a3ds is offline   Reply With Quote
Old 21-08-14, 17:08   #1343
UNLORD

Stage 5
 
UNLORD's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4,547
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

UNLORD is offline   Reply With Quote
Old 23-08-14, 00:30   #1344
vacaroz

Stage 5
 
vacaroz's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,016
Member of:
[VW]
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

faceti.i un bine lui GTR si inchideti acest topic
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 23-08-14, 03:04   #1345
KAY_

Stage 5
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,029
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Quote:
Originally Posted by vacaroz View Post
faceti.i un bine lui GTR si inchideti acest topic
Daa + banat GTR !!!
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 24-08-14, 12:32   #1346
UNLORD

Stage 5
 
UNLORD's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4,547
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Masuratori C&D pt Lamborghini Hurracan:

Zero to 60 mph: 2.5 sec
Zero to 100 mph: 5.7 sec
Zero to 150 mph: 13.3 sec
Street start, 5-60 mph: 3.2 sec
Top gear, 30-50 mph: 1.9 sec
Top gear, 50-70 mph: 2.0 sec
Standing ¼-mile: 10.4 sec @ 135 mph
Top speed (redline ltd, mfr's claim): 202 mph
Braking, 70-0 mph: 144 ft
Roadholding, 300-ft-dia skidpad: 1.01 g

p.s. A cam dat rusine la Ferrari 458 Italia, Porsche Turbo S, Lambo Aventador. cel putin in linie dreapta.
UNLORD is offline   Reply With Quote
Old 25-08-14, 14:48   #1347
a3ds

Stage 5
 
a3ds's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,304
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

"Pa curba" ii da fum geterelu Masinile adevarate nu sunt dragstere.
a3ds is offline   Reply With Quote
Old 25-08-14, 17:11   #1348
Giully4u

Stage 5
 
Giully4u's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 577
Member of:
[SEAT]
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Am o indoiala ca e mai bun gtr. Se poate ca huracan sa ridice noi standarde.
Giully4u is offline   Reply With Quote
Old 25-08-14, 18:29   #1349
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

Ar fi pacat sa ne batem acum capul cu tot felul de calcule cand la anul 458 va trece la un V8 bi-turbo.

Last edited by boy_wonder; 26-08-14 at 10:47.
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 26-08-14, 06:19   #1350
993turbo

Stage 5
 
993turbo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 368
Default Re: Nissan GT-R 35 vs Restul

sper sa fie mai rapid decat un Golf V6 ..
https://www.youtube.com/watch?v=ojmvvHAbjPA#t=66

glumesc, evident ca orice om normal la cap ar alege Speciale ul, chiar daca e mai lent, asta am vrut sa subliniez, nu viteza pe linie dreapta defineste (pentru mine cel putin) cat de buna e o masina
993turbo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -