| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
26-05-05, 21:22
|
|
 Stage 5
|
masina noua vs masina uzata
Azi mi-a venit ideea asta desi nu stiu daca a mai fost pe aici acest subiect deoarece sunt pe forum de cateva zile.Si sa trecem la subiect.Ce preferati?O masina noua care costa o caruta de bani sau una uzata poate chiar putin dar mai ieftina.Depinde si de ce masina e vorba dar ideea cam asta e si dupa parerea mea e destul de interesanta.
|
|
|
27-05-05, 02:35
|
|
Stage 3
|
daca vrei sa fie cat de cat interesanta zi asa:
masina noua mai putin puternica ,sau masina mai veche dar mai puternica
|
|
|
27-05-05, 08:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
In general prefer o masina noua, dar dc nu ai de gand sa o tii prea mult stii ca pierzi multi bani cand o vinzi......
|
|
|
27-05-05, 13:26
|
|
|
Seat Driver
 Stage 5
Member of: [SEAT]
|
...masina noua  sa fii tu primul care o foloseste  dc sa iei o masina forjata de altul inainte
|
|
|
27-05-05, 14:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"mike20\"
...masina noua  sa fii tu primul care o foloseste  dc sa iei o masina forjata de altul inainte 
|
CA POATE N-AI BANI
nu stiu ce sa aleg , nu merge kiar asa ... depinde intre ce si ce ... comparatie e prea relativa ... ca sincer mai bine mi-as lua o cazatura de urs cu 3miii de oiro decat un logan
depinde de fiecare om cum crede si cum poate mai ales
|
|
|
27-05-05, 14:43
|
|
|
Seat Driver
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:
|
Originally Posted by \"mike20\"
|
CA POATE N-AI BANI
|
asta asa e ....da nu s`a pus problema banilor..
|
|
|
27-05-05, 15:11
|
|
 Stage 5
|
poi daca nu s-a pus problema baniilor , atunci de ce mama dracului sa iti iei o masina veke ?
mergi si dai comanda la Gt2 direct , ce mama drec
esti temelie mai mike
|
|
|
27-05-05, 23:01
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Depinde de bani... Eu unu merg pe principiul ca masina noua e alceva fata de una uzata. Cea uzata are niste km la bord.... In plus la una noua cea mai mare placere e sa ii dai tu tipla jos de pe scaune  .
Daca vrei masina sa faci tuning... mai bine iei una la mana a doua si bani restul banilor in exterior..sunet... motor... o groaza de oportunitati..acu depinde de tine...
|
|
|
28-05-05, 13:29
|
|
|
Seat Driver
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"cioli17\"
mergi si dai comanda la Gt2 direct
|
da..y`ati frate..la 16 ani ai tai..
|
|
|
28-05-05, 13:40
|
|
 Stage 5
|
care parte nu ai inteles-o ?
am zis ca daca ai bani de masina nou iti iei direct ceva care sa mearga tare , nu neaparat masina veke si tare , se poate si noua si tare [ daca nu se pune problema de bani ]
 esti putin nebun
|
|
|
28-05-05, 14:05
|
|
|
Seat Driver
 Stage 5
|
am inteles de prima data..stai linistit si sunt de acord cu tine, dar..
..yo unu nu o sa imi yau niciodata masina second hand (cel putin una rulata la noi)
30-05-05, 17:26
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
hmmm
depinde f mult de ce cauta persoana la o masina, ce masina e vorba si ce situatie financiara/sociala are persoana.
In cazul meu, stiu ca nu voi cumpara o masina noua prea curand, poate niciodata.
Gasesc aberant sa pierzi cateva mii euro/$ in momentu cand ai parasit dealeru si gasesc ca numai pt un milionar in euro/$ acei bani nu conteaza.
In al doilea rand stiu ca nu o sa-mi permit prea curand o masina noua care sa-mi si placa. Cu ce ma incalzeste ca dau eu tzipla jos de pe scaune daca masina nu-mi place, sau stiu ca puteam sa iau una care-mi placea MULT mai mult cu aceeasi bani.
Exemplu de mai sus e chair f bun. Acel M5 mi se pare extrem de ieftin. Pai ce masina poate sa-si ia un italian cu 19 000 euro, noua. Probabil o compacta \"amarata\" care nu se compara absolut deloc, dar nici macar aproape, cu un M5, la nici un capitol. Dar intervin si alte costuri, adica intretinere, asigurare etc, care pt un m5, cum e acest exemplu, pot fi exorbitant de scumpe, mult peste posibilitatile unui om de rand care insa si-ar permite sa zicem ratele la o masina noua de 19 000 euro.
|
|
|
30-05-05, 17:38
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
in schimb, prietena a luat masina noua (pe care o conduc eu juma de timp  ), la indemnul meu de altfel. Ciudat venind de la un anti-masina noua.
De ce?
Simplu:
- nu e pasionata de masini in general, deci scopul principal al masini era simpla deplasare de la A la B.
- nu se pricepe la masini si n-are timp sa stea pe la mecanici iar posibilitatea ca masina sa se strice cand e noua e mult mai mica.
- masina i-a placut mult
- a obtinut 0% dobanda pe 5 ani de rate cu 0 avans. Ar fi fost IMPOSIBIL sa fi gasit asa ceva la o masina SH, deci de ce sa bagi bani in buzunarul bancii cand poti sa ai masina noua fara sa platesti dobanda.
- a zis clar ca vrea sa pastreze masina mult timp, lucru care face ca pierderea de valoare a masinii sa nu mai fie asa o mare problema
|
|
|
|
|