VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
Ma asteptam sa bata Subaru , dar cred ca la feeling nu se compara...senzatia dintr-un Ferry totusi cu cea dintr-un subaru , fie el si super preparat...la celelalte capitole Subaru sta mai bine totusi...la fiabilitate nu stiu dar cred ca Ferrai are un nume , nu degeaba
As alege subaru...dc?ptr ca este o masina mai ieftina chiar daca este tunata destul de grav la motor...nu va ajunge la pretul unui ferrari...nu zic ca un ferrari este mai prost doamne fereste dar aici vad strict din viziunea banilor...cum ati vaz si voi pe forum...sunt multe masini care le stau in fata altora poate de 5 ori mai scumpe...ai alt feeling cand te dai cu o masina de 5 ori mai scumpa si sa calci tu primu linia de finish!
ferrai e ferari si nu-l poti compara cu subaru decat in privinta timpilor.Senzatiile sunt diferite in ambele masini.....subaru are plecarea care te baga in scaun si te tine acolo ...iar ferrari ....pe ce schimba vitezele pe atat ai senzatia ca vei iesi prin scaun......si nici o masina nu are sunetul unui ferrari.