Am cautatat la sectiunea de versus si am gasit un topic general peugeot vs vw. Nu este suficient de aceea am deschis acest topic.
Eu vreau sa iau un peugeot 307 sau un golf IV din 2001-2002 ca ani cu motorizare pe motorina hdi sau tdi. Mentionez ca masina aleasa va fi luata din Franta si ca vreau sa o folosesc in Bucuresti. Inca sunt nehotarat si as vrea sa ma ajutati sa aleg. Vreau sa purtam discutiile pe urmatorul format:
1. Care motor este mai fiabil ? (consum + rezistenta in timp). Pt mine 90 de cai sunt suficientei momentan.
2. Care masina este mai rezistenta la drumurile noastre (in special Bucuresti), in sensul ca as vrea sa stiu pe care masina rezista mai bine bucse, pivoti, suspensii, directie (tot in afara de motor) ?
3. Care masina are pretul pieselor mai mic si poate puteti sa imi dati niste exemple prin comparatie.
Mie personal imi place mult mai mult un peugeot 307 ca design + spatiu interior dar mi-e frica sa nu ma aduca la sapa de lemn cu intretinerea lui (tot mai putin motor care cred este bun HDI-ul).
Va rog sa imi raspundeti pe cat de mult puteti punctual la intrebarile mele pt a evita certurile si discutiile inutile. Nu as vrea sa ajunga acest topic ca cel de peugeot vs vw.
Multumesc !