Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Arata-ti sunetul! > Instalari diverse

Reply

Thread Tools
Old 23-03-10, 05:24   #1
darky19

Stage 2

Default Putin ajutor in domeniul car audio ??

Salut! As avea si eu nevoie de cineva care se pricepe bine in domeniu car audio si vrea sa dea o mana de ajutor cuiva mai putin cunoscator.

Va astept pe mess id decibel_maniack

Multumesc si sper sa nu supar pe nimeni cu anuntul , defapt rugamintea mea

O zi buna
darky19 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-10, 02:22   #2
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]
Default Re: Putin ajutor in domeniul car audio ??

intru si eu pe fir... are cineva idee pe unde as putea sa '' trag'' alimentarea pentru un amplificator la un citroen xantia din 97? poate cineva din domeniu a mai intalnit ....am stat o jumatate de ora si tot nu mi-am dat seama pe unde as putea sa trec alimentarea de la baterie in interior...masina e foarte ''aglomerata'' si nu am vazut nici un orificiu ..trebuie sa pun mana pe o bormasina sa fac eu vreo gaurica? multumesc anticipat
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-11, 16:36   #3
allexandru
Competitor CNCA

Stage 5

allexandru's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by giubau_v8 View Post
intru si eu pe fir... are cineva idee pe unde as putea sa '' trag'' alimentarea pentru un amplificator la un citroen xantia din 97? poate cineva din domeniu a mai intalnit ....am stat o jumatate de ora si tot nu mi-am dat seama pe unde as putea sa trec alimentarea de la baterie in interior...masina e foarte ''aglomerata'' si nu am vazut nici un orificiu ..trebuie sa pun mana pe o bormasina sa fac eu vreo gaurica? multumesc anticipat
daca ai o alimntare groasa.. nu o sa prea ai pe unde sa o tragi.. prin gaurile facute de fabrica..
cel mai bine analizezi bine probleama
iei bormasina si dai o gaura acolo unde vrei tu sa fie.. tragi firul si dupa dai bine cu silicon sa nu intre apa..

spor la treaba
Old 10-07-11, 17:33   #4
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Vezi ce vechime are ultimul post?
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -