Salutare!!!
De foarte multa vreme ma gandeam la un astfel de Team unde principalul factor este pasiunea pentru sunet si Car-Audio.
Singurul lucru din Car-Audio de care am fost atras a fost o masina care canta bine,tare si care incearca sa demonstreze ca se poate si ca nivelul de Car-Audio trebuie ridicat putin iar de aici s-a nascut:
▀▄▀▄ Car-Audio SHOW Team ▀▄▀▄
Este un Team putin mai special zic eu unde nu conteaza sculele audio,marca,pretul,incadrarea in clase,diplomele,cupele sau bataia pe Locul 1.
Tot ce conteaza este pasiunea investita in masini care pot canta zi de zi,care atrag priviri si care reusesc sa faca SHOW la competitiile si intalnirile Car-Audio.
Oricine cu un sistem DECENT de EXPO si care este capabil sa faca senzatie mai mult sau mai putin (Hair-trick si toata gama de trick-uri,Toata gama de Felxing usi,geamuri,tabla etc
) poate face parte din acest Team ...EXCLUS MASINI SPL sau SQ...
.
Masini de acest gen nu sunt multe dar trebuiesc scoase la lumina.
In acest topic ne vom cunoaste mai bine si ne vom prezenta atat pe noi cat si masinile,poze,pareri,scoruri etc.
In viitorul apropiat sunt in plan Tricouri,Parasolare,Stikere si speram sa schimbam si imaginea
(Daca cineva ne ajuta sa facem una frumoasa in Photoshop dau o bere
)
Pentru cei care voi sa intre in acest Team mai jos am atasat o imagine pentru semnatura si una pentru avatar
Va multumesc!!!