Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Comunicate cluburi

Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 11-11-08, 21:58   #121
Stressjr_Speeddemon

Stage 3
 
Stressjr_Speeddemon's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 113
Default Re: Tuning sub violenta !

imi pare rau ca sa intamplat asa ceva si mai ales 40 de oameni pentru 4 oameni care doar stateau chill intr o parcare pt c batai si lanturi si smekeri de cartier totusi imi pare rau insanatosire grabnica baieti si Hai imi pare rau pt masina
__________________
Www.Stressjr.wix.com/bazzar
Stressjr_Speeddemon is offline  
Old 11-11-08, 22:06   #122
B3ST

Stage 5
 
B3ST's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 341
Default Re: Tuning sub violenta !

Quote:
Originally Posted by Ciupanezu_1987 View Post
Slabe sanse sa fie suporteri.
Eu stau în Drumul Taberei în zona Favorit şi n-am văzut suporteri ai Stelei care să bată oameni pe stradă.
Sunt sigur că s-a mai întâmplat însă doar cazuri izolate adică grupuri mult mai mici, 40 de oameni reprezinta un grup foarte mare.
În plus, cine a mai văzut bătăi între suporteri ştie că ultraşii vin îmbrăcaţi în culorile echipei, de multe ori cu fularul pe faţă ca să nu fie uşor identificaţi.
Ultraşii nu se îmbracă în negru...

A fost o bătaie organizată, probabil că cineva din NSL sau unul dintre cei agresaţi au avut un conflict cu unul sau mai mulţi dintr-un alt club sau pur şi simplu în trafic s-au înjurat şi s-au făcut ameninţări şi s-au adunat să le dea o lecţie.
Mulţi oameni ştiu că cei din NSL se adună la Billa plus că puteau să caute pe net ce înseamnă sticker-ul dacă erau străini complet de lumea tuning-ului.
Sunt de acord cu ce zici tu. Suporterii nu fac asa ceva. (nu, nu sunt admirator al fotbalului)Dar din cate am vazut si invatat, pe suporteri ii intereseaza mai mult echipa adversa decat niste masini parcate.

Singura solutie e sa se iese in strada, "daca nici macar in locurile private nu suntem bine veniti atunci unde?"

Daca astepti dupa politie asteapta mult si bine, si chiar daca ii prinde pe cei 15 "femeile" (nu cred ca incap 40 in 3 masini) ce i-ar putea face. Asta e diferenta intre romania si alte tari, de ce sa se streseze politisti sa caute pe cineva daca nu prea au ce sa le iese din faza asta? Daca nu le vii cu crima nu ajungi nici unde. Chiar ieri am vazut un raportaj ca doar 10% din hotii din romania ajung dupa gratii, iar asta dupa ani intregi de proces. Restu doar "lucra" mai departe.

Oricum numarul de atacanti nu conteaza, si 5 de ar fi fost ar parea multi, ar fi deajuns pt un haos.

Ma intereseaza, baietii care au plecat mai repede au vazut una din cele 3 masini parcate la peco? E posibil ca unul din "femei" sa il cunoasca pe unul dintre cei vatamati. Defapt e mai mult ca sigur, ori e prieten ori doar cunostiinta din vedere.
Probabil ca au astept pana sau eliberat "locurile de parcare" si atunci au actionat.

E importanta filmarea pt a vedea daca una din masini chiar a stationat acolo, poate ca privea de mult timp. Daca nu sigur au fost informati de catre cineva ca se poate. Poate imi dati cineva detalii cu sectorul in care sa intamplat sa ma uit pe Google Earth.

Sigur au fost pusi de catre cineva, pt ca erau "prea pregatiti". Numa ca asa e mentalitatea in romania, "mai lovit, lasa ca te prind eu.". Oricum se pot folosii aceste cazuri spre binele nostru, ca de pilda sa ni se faca un loc in care putem sa ne simtim ca "acasa" fara sa deranjam pe cineva.

Dar defapt acest caz nu are nimic cu tuningul, sau clubu nu stiu care. Doar daca cei de la BILLA au fost implicati, desi nu prea cred (0.01% posibil).

Viteza ucide, ucide din cauza altora, din cauza mentalitatii unor oameni. Daca am avea un "le mans" si o parcare pazita, ar mai fi cazuri de genu asta?

Cel putin unde stau eu, avem o foarte mica scapare, dar si aici am avut neplaceri, ca de pilda ne-au pus nisip pe traseu. Chiar nu inteleg de ce politicienii impiedica binele?

Sa revenim, deci trebuie sa intrebati dupa orice amanunt, pana la urma tot reiese cine e vinovatul.
Un singur lucru e bun in tara asta, INTERNETUL!

Ati depus plangere la politie? (chiar daca politia nu face nimic, faptele arata ca nu ne lasam calcati in picioare si ca facem tot posibilul.)
__________________
In Memory Of My Ex...
B3ST is offline  
Old 11-11-08, 22:10   #123
Gti_Turbo

Stage 5
 
Gti_Turbo's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 746
Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]
Default Re: Tuning sub violenta !

parerea mea ar fi sa instiintati autoritatile cat mai repede posibil si in cazul in care nu dau dovada de o eficienta maxima si un interes crescut pentru a va rezolva aceasta problema parerea mea ar fi sa luati legatura cu PRESA , care de multe ori este mai eficienta decat autoritatile ... din punctul meu de vedere degeaba veti afla doar date certe despre agresori daca nu veti avea o dovada pe care sa o folositi in instanta ... cat despre recunoasterea vizuala a agresorilor cam greu de spus dat fiind faptul ca era noapte si si-au facut aparitia imbracati in haine de culoare inchisa si cu glugile pe cap ... oricum cei prinsi vor avea o pedeapsa cam usturatoare pt ca din cele povestite se incadreaza la destule : ditamai grupul infractional , loviri si alte violente , vatamare corporala , distrugere , iar fapta lor pare sa fi fost cu premeditare dupa felul prin care si-au facut aparitia ! mergeti pana in panzele albe pt ca astfel de "oameni" merita sa fie pedepsiti conform legii !
__________________
2013 Audi a3 2.0 16v tdi daily car / renault 5 gt turbo weekend car
Gti_Turbo is offline  
Old 11-11-08, 22:29   #124
Cubanez84

Stage 5
 
Cubanez84's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 319
Member of:
[DACIA]
[Delta Racing Crew]
Default Re: Tuning sub violenta !

Ma baiei eu nu inteleg cum puteti sa fiti asa ingaduitori,cineva de pe forum-ul asta sigur stie ceva mai mult de baietii aia!!!!!!1Eu propun sa faceti brigada,sa mergei in fiecare seara in locul ala sa puneti 2 masini mai hot la vedere si restu vine de la sine.Nu va lasati calcati in piciore de idiotii astia si despre masini nu cred ca conteaza mai mult decat orgoliul vostru.Masina se reface da mandria nu!Interesati-va ce e cu gangsterii astia si exterminatii.
Cubanez84 is offline  
Old 11-11-08, 22:31   #125
yakuza2006

Stage 1
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 20
Default Re: Tuning sub violenta !

data viitoare mediatizati pe site pe prima pagina locul si ora intalnirii sa ne adunam si noi mai multi si sa vedem care pe care; eu unul sacrific un spoiler pt un cocalar;
insanatosire grabnica celor 3 care nu au mai putut sa scape de furia gibonilor
yakuza2006 is offline  
Old 11-11-08, 22:42   #126
ciuciady

Stage 2
 
ciuciady's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 48
Angry Re: Tuning sub violenta !

ce nasol...sincer imi pare rau pt cele intamplate k ma gandesc sa nu fi fost si eu in acel loc...trebuie dat din vorba in vorba si alfat cine a fost....si d'acolo mai departe...
aliniati....nush....
ciuciady is offline  
Old 11-11-08, 23:02   #127
Gratzian
Administrator

Stage 5
 
Gratzian's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4,465
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Tuning sub violenta !

incercati sa nu mai fiti violenti in limbaj si sa aduceti acuze nefondate altor grupari.
am facut azi un card pt baieti, in care sa punem un mic ajutor prietenesc fiecare. maine voi scrie contul

inca o data va rog sa incercati sa dati de urma celor care au facut asta, nu sa gasiti aici motive de a va agresa intre voi.
dati un ajutor, daca puteti.
Gratzian is offline  
Old 11-11-08, 23:05   #128
RAZvan15
4Rally

Stage 5
 
RAZvan15's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 660
Member of:
[4Rally]
Default Re: Tuning sub violenta !

Quote:
Originally Posted by blazeyblaze View Post
da
foarte corect....hai sa ne batem....cel mai cinstit e sa ne apucam sa ne batem....sa mergem noi o gasca de 100 oameni....sa gasim 2-3 din ei...sa ii spitalizam....dupa care altii din comunitatea noastra care nu au avut nici o treaba cu bataia respectiva....sa isi ia bataie total aiurea....si uite asa sa ne jucam de-a soarecele si de-a pisica pana moare careva dintre noi...corect?
FRATILOR......POLITIA E DE VINA CLAR???? E DE VINA PENTRU CA NU PATRULEAZA.....PENTRU CA NU SUNT CONSTANT IN PUNCTELE CHEIE UNDE SE STIE CA SE NASC INCIDENTE.....PENTRU CA NU SUNT ACOLO UNDE DIVERSI "CURSANTI" DAU CERCULETE TOATA NOAPTEA SI DERANJEAZA....PENTRU CA NU FAC ESCORTA UNUI NUMAR DE 40 DE INSI PE STRADA........ sunt tare curios daca un numar de 30-40 de insi trece neobservat prin oras....chiar asa nu i-a vazut nimeni? ma indoiesc AMARNIC .... asa cum cacatii astia de tablagii pot sa vina sa ne frece la icre pentru ca suntem 4-5 intr-o parcare si vezi Doamne chipurile constituim "clanuri si bande" , la fel de bine sunt ferm convins ca i-a vazut vreo patrula de MILITIE dar nu s-a sezizat pentru ca i-a fost fricutza....sa ne trezim totusi la realitate....televiziunea si ziarele sunt raspunsurile noastre aici.....nu bataia si sau razboiul....hai sa punem toti cate 100 mii de lei vechi si sa desemnam pe cineva gen Florica sa ajunga la OTV...acolo sunt CONVINS ca isi va gasi solutia aceasta problema....costa in jur de 1500 euro o aparitie televizata pe durata intregii nopti la otv....
sustin ideea lui blazeyblaze.. sa ia cineva legatura cu Florica, vorbiti pe la otv si stabiliti cum facem sa punem banii..... nu se mai poate asa
RAZvan15 is offline  
Old 11-11-08, 23:10   #129
ZerO_CooL

Stage 5
 
ZerO_CooL's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2,801
Member of:
[BMW]
Default Re: Tuning sub violenta !

Celica era modelul asta, sau mai noua ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	celica.jpg
Views:	191
Size:	270.1 KB
ID:	697549  
ZerO_CooL is offline  
Old 11-11-08, 23:23   #130
wOlf_

Stage 2
 
wOlf_'s Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 49
Default Re: Tuning sub violenta !

Foarte urat.
Totusi, traim in Romania si mentalitatea de taran domneste.Nu degeaba suntem groapa de gunoi a Europei.
Aia 1500 euro de care spunea blazeyblaze as prefera sa ii donez ursuletului lui HAI.Chestia asta o sa ajunga la TV oricum(daca nu a ajuns deja(nu am citit toate posturile))
Insanatosire grabnica celor implicati.
Sa se faca dreptate
wOlf_ is offline  
Old 11-11-08, 23:29   #131
Vyk

Stage 5
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 631
Member of:
[FOTO]
Default Re: Tuning sub violenta !

Am ramas si eu consternat de cele intamplate, la inceput pur si simplu nu imi venea greu sa cred ceea ce citesc. Un lucru clar regretabil, o dovada ca in tara aceasta inca mai sunt animale, primate chiar, care nu judeca...oameni ai pesterii.

Parerea mea este ca violenta nu rezolva nimic, organele competente trebuie sa solutioneze cazul si este imposibil sa nu se afle adevarul (daca se vrea). Daca politia se face ca ploua atunci va trebui motivata intr-un fel sa altul.

Cat despre expresii tara de *****, eu vreau doar sa scriu ca aceasta tara este asa cum o facem noi.

Insanatosire grabnica baieti si capul sus, nu lasati niste primate sa va demoralizeze! Nu merita!
__________________
Enjoying: EOS 7D Mark II & 16-32 F4 IS (L).
Vyk is offline  
Old 11-11-08, 23:30   #132
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5
 
EvLSant0S's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 12,416
Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Tuning sub violenta !

Quote:
Originally Posted by RAZvan15 View Post
sustin ideea lui blazeyblaze.. sa ia cineva legatura cu Florica, vorbiti pe la otv si stabiliti cum facem sa punem banii..... nu se mai poate asa
+1
Asta ar fi cea mai buna solutie, ascultati de blazey si de gratian ca stiu ce zic, sa facem noi brigada mai mare nu e solutia..
chiar nu e ..
__________________
EvLSant0S is offline  
Old 11-11-08, 23:43   #133
mar|us

Stage 4
 
mar|us's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 172
Default Re: Tuning sub violenta !

din experienta va zic ca cei de la benzinarie va arata filmarile fara nici`o problema mie mi`a fost furata masina si m`am dus la 3 benzinari de la mine din cartier ca nu aveam multa benzina in ea si la toate trei m`au bagat " dupa tejghea" si ne`am uitat impreuna la filmari ....deci sigur se poate daca se vorbeste frumos .... pare` rau pt baietii .... bafta
mar|us is offline  
Old 11-11-08, 23:45   #134
herea_costin

Stage 3
 
herea_costin's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 133
Member of:
[SKODA]
Default Re: Tuning sub violenta !

La fel si aici... imi pare rau sa aud... si ma abtin de la orice speculatie referitoare la cine ar fi putut face asta. Oricum cel mai trist este ca in cazurile astea nu prea se deranjeaza nici un "organ" decat daca iti este tata sau frate ceva. Sper sa nu am dreptate, si sa fie gasiti totusi ... macar 1,2,3,5 daca nu toti.

Asteptam contul... ursul ala chiar are nevoie de niste ruj.
herea_costin is offline  
Old 12-11-08, 00:00   #135
Vialy

Vicepresedinte Insane Racers

Stage 5
 
Vialy's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 814
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[INSANE RACERS]
Default Re: Tuning sub violenta !

Imi pare rau de baieti si de masini !

Sanatate maxima !


In toata Romania e un HAOS GENERAL ...... democratia a luat-o fiecare cum a dorit !

Nu numai la Craiova se impusca lumea pe strada in plina zi , nu numai la bucuresti au batai de cartier/grupari , nu numai la Brasov au loc rapiri , .... in toata tara POLITIA si LEGEA e la pamant !

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
__________________
NU MAI ESTE VALABIL
Vialy is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -