Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Comunicate cluburi

Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati

Reply
 
Thread Tools
Old 15-01-08, 23:51   #1
ono41

Stage 5
 
ono41's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,008
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Cel mai frumos act de caritate din lumea auto-moto !!!! ACUM!

Stimati motociclisti si automobilisti,

• Avem placerea sa va invitam in seara de vineri, 1 februarie 2008, in clubul Iron City (Paw Waw) de pe str. Blanari (vis-ŕ-vis de Club A), pentru Moto-Licitatia Anului! Punem la bataie 10 fete motocicliste si 10 baieti motociclisti, pentru un scop nobil!

• Aveti ocazia de a licita si castiga pentru acestia, in compania carora veti petrece pret de o ora si jumatate in cadrul petrecerii din seara urmatoare, 2 februarie, tot in Iron City. Important este ca totul este un JOC (nimic indecent inclus) menit sa stranga fonduri pentru o femeie tanara care are nevoie de sprijinul nostru.

• Toti banii vor merge la Mirela, care din august 2006, cănd un şofer inconştient a intrat intr-o depăşire fără să se asigure şi motocicleta a azvarlit-o intr-un scaun cu rotile, visează să mai poată merge. Visul ei, singurul care o motivează să trăiască, se numeşte transplant de celule embrionare şi costă aproximativ 30.000 $. (detalii la http://www.speranta2007.ro si http://www.motociclism.ro/forum/inde...owtopic=163352
• IMPORTANT: MIRELA VA FI ACOLO, CU NOI, IN SEARA LICITATIEI.
• Participa baieti motociclisti de prima mana, asa ca rugam doamnele si domnisoarele sa puna bani deoparte, deoarece merita fiecare banut! La fel, in cazul fetelor motocicliste, va sfatuim sa va pregatiti portofelul, caci motociclistele noastre isi pun la bataie prezenta alaturi de voi pentru a doua seara, in cadrul unei petreceri fenomenale.

• Pretul de pornire al fiecarui licitat este de 20 RONI, cresterea principala fiind cu 5 RONI (ex.: 20-25-30-35 etc.). Cei care sunt dispusi sa supraliciteze cu mai mult sunt liberi sa o faca, atata vreme cat o spun loud & clear. Licitatia se va desfasura in jurul unui podium pe care va sta "licitatul/licitata" nostru/noastra. Cu cat licitati mai mult, cu atat mai multe sanse sa puneti gherutza pe ei/ele pentru seara urmatoare.

• Avem 10 baieti si 10 fete, plus un week-end la munte cu Achile – masa, casa si ghid incluse. Printre licitati se numara si Andrei si Paw Waw, proprietarii clubului care ne gazduieste! Cei doi au decis nu numai sa ne sustina in organizarea si desfasurarea evenimentului, ci si-au pus, efectiv, "dosurile" la bataie.

• Toti licitatii nostri vor purta ceva care sa ii lege de motociclism, vrem sa subliniem faptul ca inainte de toate suntem bikeri, motiv pentru care veti licita pentru “bunaciuni” feminine si masculine echipate partial sau full moto. Mai multe despre licitati puteti vedea in slidurile urmatoare.

• Vor fi trei urne - una mobila, una fixa la bar si cea a licitatilor. Asa cei care nu doresc sa liciteze pot dona in oricare dintre cele doua urne pentru donatii, cea fixa si cea mobila.

• Castigatorii licitatiilor vor avea ocazia sa isi scoata "licitatii/licitatele" a doua seara la Paw, prezenta obligatorie, pentru un alt maldar de distractie si pentru "albumul foto", trebuie sa imortalizam acest moment cu orice pret. Noi va asteptam cu drag!

• Mentionam ca beneficiem de maestru licitator si toti cei care doresc sa liciteze pentru persoana dorita/ravnita (dupa caz) vor primi cartoane cu maner, de licitatie. Pregatiti-va sa supralicitati atunci cand e cazul si sa luptati pentru perechea voastra, pentru o seara.

• Mai mentionam ca aceasta licitatie include distractie cu tonele, caterinca la greu deoarece in nici un caz nu dorim sa rupem cupluri deja existente. Acuma, daca se mai si produce vreo lipeala, cine stie? Oricum vin Sfantu' Vali si Dragobetele, asa ca poate aveti si noroc cu ocazia asta...


Toti motociclistii o ajuta pe aceasta fata aflata in suferinta si e frumos si din partea pasionatilor 4 roti sa contribuie cu orice pot.


Multumim si numai bine fetei!

in colaborare cu www.ono41.ro si www.sbz.ro
__________________
www.ono41.ro (NOU)
ono41 is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 00:00   #2
ono41

Stage 5
 
ono41's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,008
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Sa ajutam o tanara grav accidentata si al carei viitor depinde de noi!!!

Conturi deschise:
BCR Bucuresti, Agentia Bagdasar, titular cont Ilas Cristina (sora mea)
Lei: RO38RNCB0075058689710001
USD: RO27RNCB0075058689710005
EURO: RO11RNCB0075058689710002
SWIFT: RNCB RO BU B40
Conturi Paypal, Moneybookers: mir_e_lala@yahoo.com

E-mail: mir_e_lala@yahoo.com
Yahoo Messanger: mir_e_lala
Tel. 0753 171 176
ono41 is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 00:02   #3
pantera_kawa

Stock
 
pantera_kawa's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Default Re: Sa ajutam o tanara grav accidentata si al carei viitor depinde de noi!!!

Aici gasiti lista cu motociclistii si motociclistele licitati/e
www.tanga-moteurs.ro/licitatie.ppt

Eu va voi tine la curent cu toate modificarile ce vor intervenii in program. De asemenea, pentru orice nelamurire, nu ezitati sa ma contactati pe adresa de mess: like_a_black_panther
pantera_kawa is offline   Reply With Quote
Old 17-01-08, 19:50   #4
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5
 
F_L_R's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2,245
Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Cel mai frumos act de caritate din lumea auto-moto !!!! ACUM!

-Voi fi acolo.....cu o suma pt fata aflata la necaz.
-Maine seara am sa vorbesc cu baietii din NSL sa contribuim ca si Club Auto-Moto cu o suma pt a o ajuta pe Mirela.
__________________
NO SPEED LIMIT ROMANIA
F_L_R is offline   Reply With Quote
Old 02-02-08, 10:24   #5
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5
 
F_L_R's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2,245
Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Cel mai frumos act de caritate din lumea auto-moto !!!! ACUM!

-Am fost aseara si am lasat in Iron Club din partea ACS No Speed Limit Romania suma de 550 Lei si din partea mea 250 Lei.
-Inasnatosire Grabnica !!!
F_L_R is offline   Reply With Quote
Old 10-02-08, 20:07   #6
DACIA-Wrc

Stage 5
 
DACIA-Wrc's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4,203
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Cel mai frumos act de caritate din lumea auto-moto !!!! ACUM!

vreo noua veste?
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 10-03-08, 13:33   #7
yamarosa

Stock
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Default Re: Cel mai frumos act de caritate din lumea auto-moto !!!! ACUM!

E oficial.ATVROM va sustine cauza Mirelei printr-o campanie ce va incepe la SMAEB printr-o urna pentru donatii.Apoi cu un articol in revista motociclismul.De asemeni vor fi donati Mirelei un procent de 2% din pretul ATV-urilor care vor fi vandute la SMAEB.15-16 martie 2008 http://forum.atvrom.ro/index.php?sho...=20&#entry9272
yamarosa is offline   Reply With Quote
Old 03-04-08, 13:48   #8
yamarosa

Stock
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Default Re: Cel mai frumos act de caritate din lumea auto-moto !!!! ACUM!

Dragii mei,

In urma succesului fenomenal al Moto-Licitatiei si avand in vedere faptul ca Mirela are nevoie in continuare de fiecare banut pentru a putea merge din nou, ne-am decis sa mai punem in miscare un nou eveniment:

M O T O C A B

Hai sa va spun despre ce este vorba:

Punem la bataie in cadrul unei tombole locuri de pasager, pentru o plimbare organizata catre o locatie de langa Bucuresti. Toti cei care activati pe aici si nu numai, toti cei care sunteti "simpatizanti" ai fenomenului moto, toti cei care va doriti moto sau permis sau toti cei care pur si simplu va doriti o plimbare cu motorul, va punem la dispozitie un numar zdravenel de motociclete conduse de piloti experimentati, pentru o plimbare in grup, organizata la sange (nu va ganditi la forja pe autostrada, nici vorba de asa ceva!).

SAMBATA 12 APRILIE, INCEPAND CU ORELE 21:00, LA BIKER'S CLUB PE DN1 sunteti asteptati cu mic si mare pentru o mega-petrecere, veniti sa donati, sa cantati la KARAOKE, sa cumparati bilete la tombola sau alte minunatii pe care vi le vom oferi la vanzare, fiecare banut ducandu-se in contul Mirelei. Mentionez ca in cadrul party-ului va canta o super trupa care face o super atmosfera, nu va spui inca cine-i ca-i fain suspansul, mai bine veniti si va convingeti singuri. La miezul noptii castigatorii tombolei vor face cunostinta cu pilotii care-i vor plimba duminica. Pe langa asta va mai pregatim o serie de surprize atat in cadrul party-ului cat si al plimbarii de a doua zi.

13 APRILIE este Ziua Marii Plimbari cu Moto Cab. Repet, toti cei care va doriti o plimbare cu motorul, sunteti asteptati la Biker's Club pe DN1, pentru a intra in posesia locului de pasager. Mentionez desigur ca mergeti si la noroc, caci numai 30 de bilete vor fi castigatoare. Dar nu disperati, caci avem back up intotdeauna

Pentru cei care au dificultati in a ajunge la Biker's Club, ei bine, ne-am gandit si la asta: in seara evenimentului va punem la dispozitie cinci microbuze care va vor ridica de la Piata Victoriei, respectiv din fata Guvernului, si aceleasi dube va vor duce acasa. Pe langa asta, mai avem uameni cu masini, motoare etc. Oricum ar fi, poate nu umplem clubul ca data trecuta ca ne suparam

Disclaimer: plimbarea nu va contine nici o cascadorie sau forja, toti pilotii nostri voluntari sunt piloti experimentati pe care ii cunoastem foarte bine si pe care ne-am bazat de N ori, chiar si in cazul licitatiei.

Printre piloti, va pot spune pe furis cateva nume, pana termin si cu catalogul virtual de prezentare al pilotilor si al motoretelor puse la bataie. Hai sa zicem ca avem una bucata Thomas (da, da, da), Zanul Maseluta, Fludor, Zidu, Bulibasha, Psycho Vox, Noro (yes domnisoarelor, Noro va plimba ), Non_Phix (una dintre fetele noastre motocicliste desigur ), si nu va mai zic ca trebuie sa terminam si noi catalogul (nu trageti in pianist, accidentul m-a tras si pe mine inapoi putin ).

Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri, va astept via PM pe acest forum, via e-mail pe ralucayr@gmail.com si id mess prezent si in profil ralucone_rouge. Pentru detalii ii mai puteti apela cu incredere pe urmatorii membri ai "organizarii" : Micisoara, Noro, Fludor, Zanul Maseluta.

Vom reveni in curand cu adaugari, catalogul de prezentare al motociclistilor nostri si afisul evenimentului. Deci pregatiti-va sufleteste, care doriti sa fiti pasageri pe super motoare (mentionez ca avem si o Busa 2008 in program ) alaturi de super piloti, veniti pe 12 aprilie la party-ul MOTOCAB! Care sunteti motoristi si aveti prieteni sau prietene amatoare, trimiteti-i la noi, vi-i plimbam cu cea mai mare placere! Vom lansa si comunicatul de presa in curand, oricum ne asteptam la un super party. De ce?

Dovada: MOTO-Licitatia Anului

Pentru cei care nu stiti povestea Mirelei, va invit sa dati click www.speranta2007.ro


http://www.motociclism.ro/forum/inde...owtopic=192173
yamarosa is offline   Reply With Quote
Old 28-12-08, 17:29   #9
ono41

Stage 5
 
ono41's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,008
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Cel mai frumos act de caritate din lumea auto-moto !!!! ACUM!

donezi catre Mirela. Drumul de abia acum incepe, si tu poti fi o scanteie ce declanseaza o flacara. Trimite un SMS la numerele afisate mai jos si spune-le si prietenilor tai sa o faca. Imagineaza-ti ca din suma respectiva ti-ai cumpara o bomboana. Da-i-o Mirelei... ..(ea are nevoie pentru tratamentul de recuperare in Franta). Sau cumpara o cutie intreaga... Gustul dulce pe care il simtim atunci cand ii ajutam pe ceilalti nu se compara cu nimic!

Biker’s Club si Fundatia Mereu Aproape s-au aliat si au gasit o modalitatea extrem de simpla, prin care o putem sprijini cu totii pe Mirela! Cu un simplu SMS trimis catre:

Orange: 877 - tarif 2 Euro

Vodafone: 877 - tarif 2 Euro

Cosmote: 877 - tarif 2 Euro

http://www.speranta2007.ro/article.php?id=15
ono41 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -