Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > DONATII si CADOURI

DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb

Reply

Thread Tools
Old 12-08-10, 18:50   #1
Mihaysmen

Stage 3

Default Ajutati-l pe Gabi

Din pacate situatia financiara nefericita prin care sunt sigur ca o traversam multi dintre noi nu a fost de ajuns pentru Gabi . Cine este Gabi ? Este fratele unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei . Aseara am aflat si eu de momentele tragice prin care trec . Gabi a aflat pe 21 iulie ca sufera de „malformaţie arterio-venoasă cerebrală” pe care a descoperit-o in urma unor dureri de cap .

Salvarea lui Gabi este o operatie care costa intre 12 000 si 15 000 de euro , el fiind programat pentru data de 6 septembrie la Clinica privată Angiografie şi Terapie Endovasculară Hemodinamic, deoarece acolo există mijloacele de intervenţie necesare. Peste 100 de operaţii de embolizare cerebrală s-au realizat cu succes la această clinică, aflată în curtea spitalului Victor Babeş.

De la externarea din spital si pana pe 6 septembrie cand speram ca va putea fi operat Gabi trebuie sa stea imobilizat in pat , rudele fiind cele care incearca sa stranga suma necesara .

Vreau sa subliniez ca acest caz este cat se poate de real si intreaga poveste cat si actele medicale le puteti gasi pe blogul special creat :http://gabihabuc.blogspot.com

Va rog in limita posibilitatilor si deschiderii pe care o aveti sa-l ajutati pe Gabi . O puteti face destul de simplu printr-o donatie in contul deschis pe numele prietenului meu Ionut Habuc (fratele lui Gabi) : nr. RO62INGB0000999900566954, deschis la ING Drumul Taberei .

Va multumesc .

Daca nu am postat unde trebuie va rog sa-mi spuneti
Mihaysmen is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -