| DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb |
11-01-10, 20:48
|
|
 Stage 5
Member of: [Midnight Racers]
|
Donez CD-uri si carti informatica
Salut, dupa cum spune si in titlu, DONEZ mai multe CD-uri cu diverse jocuri, in principiu mai vechi, dar multe sunt originale si niste carti despre calculatoare, precum si un ghid al incepatorului...detalii aici pe forum. Ciao...
|
|
11-01-10, 23:10
|
|
Stage 3
|
Re: Donez CD-uri si carti informatica
la accept eu cu placere daca vrei, colectionez cu placere echipamente si carti vechi de IT.
|
|
|
12-01-10, 16:33
|
|
 Stage 5
|
Le iau eu sa le duc unor copii...daca esti de acord da`mi un pm
|
|
|
12-01-10, 18:15
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
sal. ma intereseaza si pe mine ghidul ala de incepatori daca il mai ai... ms.
|
|
|
13-01-10, 16:55
|
|
 Stage 5
|
Salutare. Vj_AlecS e a ta cartea; ullise iti dau si tie mai multe cd-uri, dar nu pot pe toate ca am promis si cuiva din Calarasi, ca am un prieten care sta acolo si poate sa i le duca ca altfel erau ale voastre toate;soulraven o mica problema cu transportul...daca ai pe cineva in Bucuresti pot sa-ti dau celelalte 2 carti care raman. De preferat ar fi sa ne intalnim seara sa vi le dau-zona herastrau-1 mai-victoriei,ceva de genu....Telefonul meu e 0721754154 si stabilim exact.Bafta
|
|
|
19-01-10, 19:19
|
|
 Stage 5
|
Up...
|
|
|
19-01-10, 19:22
|
|
 Stage 5
|
sal man am zis ca vin eu sa iau cartea aia dar pe vremea asta.. mie frica sa ies si din scara blocului dar sa ies cu masina(nu am anvelope de iarna) daca e cand se mai duce din zapada.. o iau ca am un unchi care si-a luat si el calc. si ma suna n fiecare zi sa ma intrebe cum da click cu copiaza un film si etc  si cred ca ar pinde bine carticica aia..
|
|
|
19-01-10, 20:28
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Vj_AlecS
sal man am zis ca vin eu sa iau cartea aia dar pe vremea asta.. mie frica sa ies si din scara blocului dar sa ies cu masina(nu am anvelope de iarna) daca e cand se mai duce din zapada.. o iau ca am un unchi care si-a luat si el calc. si ma suna n fiecare zi sa ma intrebe cum da click cu copiaza un film si etc  si cred ca ar pinde bine carticica aia..
|
Pai atuci cred ca faci confuzie...
Cartea aia pe care o are Hooliganu' cred ca te ajuta in programare, gen Turbo Pascal si asa mai departe...
Cand spui informatica nu te referi la simpla folosire a unui calculator.
Este diferenta mare intre un informatician si un simplu user de PC.
|
19-01-10, 20:31
|
|
 Stage 5
|
eu asta am inteles din ce a spus el...acu sa clarifice el cum sta treaba...
|
|
|
19-01-10, 21:10
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Vj_AlecS
eu asta am inteles din ce a spus el...acu sa clarifice el cum sta treaba...
|
Intr-adevar aminteste in descriere de carti de initiere intr-ale calculatorului dar in titl spune carti de informatica.
|
|
|
21-01-10, 00:20
|
|
 Stage 5
|
Salutare...am o carte careia ii zice "Manualul incepatorului", deci de la a la Z, mai am una "indrumator de limbaje de programare" si mai am una despre windows si ms dos...  Si cd-uri multe...  Hai ca vreau sa le dau ca-mi ocupa loc si ...
|
|
|
21-01-10, 18:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hooliganu`#1
Salutare...am o carte careia ii zice "Manualul incepatorului", deci de la a la Z, mai am una "indrumator de limbaje de programare" si mai am una despre windows si ms dos...  Si cd-uri multe...  Hai ca vreau sa le dau ca-mi ocupa loc si ...
|
Daca ai cum sa le dai amicului tau ca sa mi le poata da mie in Calarasi, ar fi perfect.
|
|
|
26-01-10, 15:14
|
|
 Stage 5
|
salut , ma intereseaza cateva jocuri pentru pc pentru prietena mea , niste jocuri de logica , sau ceva usor ?oti sa ma ajuti ? astept un raspuns din partea ta !!!! ????
|
|
|
18-02-10, 11:27
|
|
 Stage 5
|
Andi, din pacate amicul meu din Calarasi nu prea a mai venit pe aici sau cand a venit a venit in graba,deci nu a avut timp sa le ia si nici nu stiu cand mai vine...oricum vreau sa scap de ele...daca e cineva cu adevarat interesat sa le ia, il astept...ca vad ca in ziua de azi si de donatii scapi greu...  )
|
|
|
09-03-10, 13:55
|
|
 Stage 5
|
Up...pentru Bucuresti... !
|