Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > DONATII si CADOURI

DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-06-08, 09:15   #1
radu.micleusanu

Stage 2

Smile Donez faruri Skoda Fabia

Set faruri Skoda Fabia, in stare foarte buna, singura problema este prinderea de la farul stanga, care este rupta (se vede in poza 2). In rest toate bune si functionale. Doar pentru cine are cu adevarat nevoie. Raspanditi vestea va rog! Poate aveti un prieten sau amic care cauta aceste faruri. Ma puteti contacta la ID: casaai2004 sau email [email protected]
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_6503.jpg
Views:	478
Size:	1.35 MB
ID:	568163   Click image for larger version

Name:	IMG_6504.jpg
Views:	552
Size:	1.42 MB
ID:	568164  
radu.micleusanu is offline  
Old 01-07-08, 15:13   #2
nesscar

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Re: Donez faruri Skoda Fabia

Quote:
Originally Posted by radu.micleusanu View Post
Set faruri Skoda Fabia, in stare foarte buna, singura problema este prinderea de la farul stanga, care este rupta (se vede in poza 2). In rest toate bune si functionale. Doar pentru cine are cu adevarat nevoie. Raspanditi vestea va rog! Poate aveti un prieten sau amic care cauta aceste faruri. Ma puteti contacta la ID: casaai2004 sau email [email protected]
Sal e vreau eu ... defapt am nevoie numai de cel din stanga pt un preten Ce fel de prb are nu se mai poate prinde deloc?
nesscar is offline  
Old 03-07-08, 10:58   #3
radu.micleusanu

Stage 2

Salut! Eu as prefera sa le dau pe amandoua. Cel din stanga, dupa cum se vede si in poze, are prinderea OK, doar cel din dreapta o are rupta. Cred ca am gresit eu in descrierea initiala, spunand ca cel din stanga o are rupta. Se mai intampla
Scrie-mi te rog pe mail, ca aici nu intru asa des. Merci!
radu.micleusanu is offline  
Old 04-07-08, 00:23   #4
nesscar

Stage 5

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by radu.micleusanu View Post
Salut! Eu as prefera sa le dau pe amandoua. Cel din stanga, dupa cum se vede si in poze, are prinderea OK, doar cel din dreapta o are rupta. Cred ca am gresit eu in descrierea initiala, spunand ca cel din stanga o are rupta. Se mai intampla
Scrie-mi te rog pe mail, ca aici nu intru asa des. Merci!
[email protected] e mail ti am dat add pe mess pai noh le iau pe amandoua
nesscar is offline  
Old 22-08-09, 22:34   #5
danutzcag
Banned

Stage 5

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[2 Roti]

mai e valabil?
danutzcag is offline  
Old 13-02-10, 20:10   #6
NicuCry

Stage 4

Mai aveti farurile? Am ambele faruri cu oglinda ingalbenita. Cat vreti pe ele? Cu multumiri!
NicuCry is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -