Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > DONATII si CADOURI

DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-06-10, 11:55   #1
duesenberg

Stage 5

duesenberg's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Old School Cars]
Smile DE ZIUA TA ,COPILE ! LA MULTI ANI !

Pentru ca in sfarsit am reusit anul acesta,dupa multe lupte ,sa intorc casa cu josu-n sus AM ZUGRAVIT ! Nu eu bineinteles ,ci meseriasii.Pe scurt: am ,,subtiat,, si bibiloteca,motiv pentru care am 2 (doua) cutii de banane,le stie toata lumea,pline cu carti. Le DONEZ unor copii sarmani.Daca aveti informatii despre asa ceva este OK. Nu asi vrea sa ajunga insa prin cinestie ce targ sau colt de strada la vanzare pentru ca nici nu au cinestie ce valoare ! Sunt in general carti din ,,lecturi obligatorii,, edituri :BPT, istorie,enigma,aventura,scorpion,cartea de vacanta,etc,etc.Sau daca cineva este profesor,invatator sau bibliotecar le ofer cu toata dragostea ! Va rog sa nu va bucurati de sansa acestor copii. LA MULTI ANI de ziua ta , COPILE !

Last edited by duesenberg; 01-06-10 at 12:01.
duesenberg is offline  
Old 01-06-10, 19:34   #2
cosmin_piero

Stage 3

cosmin_piero's Avatar

Default Re: DE ZIUA TA ,COPILE ! LA MULTI ANI !

parca la Banca OTP era un program de donatie ptr carti ,dar inseamna sa le duci tu acolo.poate iti este de folos informatia.
cosmin_piero is offline  
Old 05-06-10, 16:33   #3
duesenberg

Stage 5

duesenberg's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Old School Cars]
Smile Re: DE ZIUA TA ,COPILE ! LA MULTI ANI !

Ma bucur nespus de mult ca pana la urma a iesit dupa pofta inimii mele ! Cartile ajung in comuna CHIAJNA ,langa BUCURESTI,la grupul scolar din lucalitate.Dna Chiajna a fost fiica a lui Petru Rares , nepoata a lui Stefan Cel Mare si sotie a lui Mircea Ciobanu, Domn al Munteniei , intemeietoare a mai multor asezaminte religioase, iar pe la 1552 fondeaza o prima scoala romaneasca la Campulung Moldovenesc.Mi-am pastrat anonimatul acolo (Chiajna),tocmai pentru a nu da loc la interpretari nedorite. Multumesc acestui site (4 TUNING) pentru gazduire si ideea nobila de a infiinta o asemenea rubrica in cadrul sau.

Last edited by duesenberg; 05-06-10 at 16:45.
duesenberg is offline  
Old 16-06-10, 17:50   #4
duesenberg

Stage 5

duesenberg's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Old School Cars]
Cool Re: DE ZIUA TA ,COPILE ! LA MULTI ANI !

Rog un MODERATOR sa inchida ,multumesc !
duesenberg is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -