salut,ma intereseaza sa colantez aceasta masina in ROSU MAT Integral.
In zonele incercuite are putina rugina la suprafata si trebuie curatat si chituit.
Astept un raspuns cu pretul,multumesc.
sunt interesat de folie pentru stopuri , rosie , cea mai transparenta (din cate am inteles aveti 2 nuante).
nu sunt din bucuresti , se poate trimite in provincie ?
sunt interesat de folie pentru stopuri , rosie , cea mai transparenta (din cate am inteles aveti 2 nuante).
nu sunt din bucuresti , se poate trimite in provincie ?
As dori sa stiu daca ma puteti ajuta si pe mine cu colantarea consolei centrale la un Clio Symbol, partea inconjurata cu rosu din foto de mai jos.
Ar fi o mica problema: in coltul din dreapta jos am o mica fisura, de fapt acesta fiind motivul pentru care vreau sa colantez consola. Rugamintea mea este sa imi comunicati pretul pentru cea mai groasa folie disponibila (am inteles ca 3M Carbon ar fi cea mai potrivita). Mentionez ca nu se misca nimic pe acolo, deci nu ar fi motive ca folia sa se rupa.
Totodata, as dori sa-mi spuneti daca este necesara demontarea acestei console, lucru de altfel imposibil, aceasta piesa facand parte integranta din plansa de bord.
As dori sa stiu daca ma puteti ajuta si pe mine cu colantarea consolei centrale la un Clio Symbol, partea inconjurata cu rosu din foto de mai jos.
Ar fi o mica problema: in coltul din dreapta jos am o mica fisura, de fapt acesta fiind motivul pentru care vreau sa colantez consola. Rugamintea mea este sa imi comunicati pretul pentru cea mai groasa folie disponibila (am inteles ca 3M Carbon ar fi cea mai potrivita). Mentionez ca nu se misca nimic pe acolo, deci nu ar fi motive ca folia sa se rupa.
Totodata, as dori sa-mi spuneti daca este necesara demontarea acestei console, lucru de altfel imposibil, aceasta piesa facand parte integranta din plansa de bord.
Multumesc.
Pe acea suprafata nu adera foarte bine autocolantul.
Se poate face pe raspunderea Dvs. Trebuie sa veniti cu piesele demontate.
Cost: 40 euro
sal fa-mi si mie un pretz te rog pt o colantare toatal la un leon 1m incusiv barile pt o culoare mata (nu m-am hotarat inca) si mai zi-mi materialu de care e? mc astept raspuns (nu mai are bara de la avatar e alta mai zimpla acum
salut , spunemi si mie cat ma costa colantare interior anumite piese...uita-te pe poze....tot ce este cu maro....bord si usi laterale 4 buc dunga maro....ma-r interesa carbon.
multumesc