Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Piese Auto

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 09-09-08, 12:07   #1
XXLCENTER

Stage 1
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 23
Default Huse auto personalizate

SC XXL CENTER SRL comercializeaza tapiterii auto originale care se monteaza ca huse, de cea mai buna calitate facute la comanda pentru fiecare tip de masina. Acum si pentru Dacia Logan.5 ani garantie. Husele se pot confectiona din material textil, piele , RS si sunt materiale originale grup VW-Audi, certificate TUV Prufung SUD si ISO 9001. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.husa-auto.ro.
XXLCENTER is offline  
Old 18-10-08, 14:18   #2
topser
Fiat Driver

Stage 5
 
topser's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3,552
Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]
Default Re: Huse auto personalizate

pentru fiat grande punto 3 usi aveti ceva? sau se face pe comanda..
topser is offline  
Old 21-10-08, 14:38   #3
XXLCENTER

Stage 1
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 23
Default Re: Huse auto personalizate

Quote:
Originally Posted by topser View Post
pentru fiat grande punto 3 usi aveti ceva? sau se face pe comanda..
Va mentionez in primul rand faptul ca firma noastra comercializeaza huse care se fabrica din materiale pentru tapiterie originale grup VW-Audi.
Acestea nu se afla pe stoc si se fac numai la comanda in maxim 2 saptamani din momentul confirmarii acesteia, taxele de transport fiind suportate de catre firma noastra pentru orice destinatie din tara . Calitatea acestora din punct de vedere al sigurantei este certificata prin certificatul de calitate TUV Prufung Sud din Germania, acestea fiind cusute cu o ata speciala care se rupe usor in cazul declansarii airbag-ului.
Husele sunt facute dupa modelul original al tapiteriei masinii d-voastra din material ignifug (rezistent la foc) si rezistent la frecari indelungate cu alte materiale textile si la razele solare(nu se decoloreaza). Garantia oferita este de 5 ani (unic pe piata) si aceasta acopera ruperile, desfacerile si descoaserile accidentale ale huselor.
Va mentionez de asemenea ca acestea se muleaza perfect pe tapiteria originala a masinii si nu se intind deloc(datorita materialului folosit si a preciziei mari de fabricare), diferenta fiind insesizabila, motiv pentru care le mai spunem tapiterii auto.
Un set complet de huse include si un DVD cu instructiuni de montare, dar acestea pot fi montate si in centrele autorizate de distributie sau de catre firma noastra.
Pentru Fiat Grande Punto se fac, iar pretul pentru un set complet de huse este de 181 EUR+TVA, pt. varianta de material textil complet. Pentru alte variante de pret si materiale vom avea in curand pe site o sectiune cu aceste informatii.
XXLCENTER is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -