17-03-10, 19:45
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Re: PRODUCERE PIESE DIN FIBRA DE CARBON, ACUM SI IN ROMANIA
Quote:
Originally Posted by goofootz
Same here... i-am dat si banii in avans... 50 EUR pentru o rama de casetofon 2 DIN (Alfa 156 2.0 JTS - 2002 - Nu exista 2 DIN aftermarket ca sunt ceasurile) ... i-am zis ca nu-l grabesc... acum i-am cerut piesa sa o fac eu.
E piesa la el de luni de zile. La telefonu nu mai raspunde de vreo 3 luni
Da' si cand ii gasesc atelieru' 
|
nu fii rau, vreo 2 luni am stat cu ea inceputa si am asteptat sa vi cu ecranul. Dar asa e, dupa asta au mai trecut 2 luni... iti trimit nr de tel al lui cornel acuma ca am idul tau, sa ti-o dea inapoi. Arata super piesa, dupa ce o iei da-mi un PM si iti zic exact cum sa o termini si iti garantez ca o sa fi multumit.
|
|
|
17-03-10, 19:56
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by U_TUNING
Deci....moderatorii.....unde sunteti???
Acest individ a tepuit o gramada de lume si ...nimeni nu ia atitudine....bine ca pe mine ma luati in bete cand spun nu stiu ce aberatie!!!!!!
|
rade ciob de oala sparta, am risipit 7metrii de carbon si vreo 2L de rasina pe prastia ta de capota. Baietii astia au tot motivu sa fie suparati si cumva m-oi revansa eu fata de ei, dar tu nu meriti nici buna ziua. Apropo, baiatul cu 240SX (fabian parca), si-a luat piesele de cabon pentru masina lui si a fost foarte fericit.... Asa ai fi putut sa fi si tu si la fel multi, dar traiti in romania si v-ati obisnuiti sa fiti furati si tratati de *** de toti, si cand cineva care chiar vrea sa faca ceva bun dar mai da de necazuri, atunci sariti ca hienele! Nu e vina voastra, e vina tarii, si dupa vreo 12 luni de stat acolo in ultimii doi ani, e mai clar decat oricand dece mai toti aia destepti si care au putut s-au carat pe alte meleaguri sa-si traiasca o viata normala intre oameni nu animale. Nu o luati ca o jignire la neamu roman de la unu cu nasu pe sus, e acelasi lucru care-l stiti si voi, ca e o tara plina de hahalere si oameni mici, si putinii care mai sunt buni sunt inghititi de gloata de prostime!
|
|
|
18-03-10, 00:14
|
|
Stage 2
|
Salut, am citit tot thread-ul tau, cu o mare placere la inceput si incantat de perspectiva unei astfel de firme la noi in tara, insa cu o mare dezamagire spre sfarsit....Sincer nu stiu cine este vinovatul aici, daca tu dai sau nu teapa, eu am doar o singura intrebare...Mai lucrezi cu carbon pe meleagurile noastre? Daca da, am o rama da la o navigatie 2 DIN, insa condita ar fi urmatoarea, iti alegi tu o zi in care esti disponibil si vin de dimineata si pana seara sa pot lua rama de la tine. Primul lucru pe care il voi face cand ajung acasa va fi sa postez imagini cu opera ta si pareri, cine site poate iti mai stergi din numele patat pe forumul asta. Cu stima.
|
|
|
18-03-10, 01:15
|
|
  Stage 5
|
nu, mi-am dat seama ca totusi am adunat aici mult mai multe lucruri decat niste simple scule, si ca sa le am macar pe majoritatea in romania, era nevoie mult mai mare decat ma asteptam, nu numai de bani, dar si de materiale si zeci de chestii mici care cand le ai nu le observi, dar cand nu te dai cu capu de pereti. Realistic, fara macar vreo 10,000 de euro nu iese mai nimic decat foarte incet.
dar din ambitite prosteasca, cred ca o sa incerc si varianta sa fac anumite piese aici pentru modelele mai populare si sa le trimit la un prieten in romania care sa se ocupe de vandut si livrari vinale. VW, BMW, AUDI, masinile japoneze si americane ar fi modele pentru care as putea face asta. M-am uitat pe profilul tau, ar fi pt FIAT sau pt alta masina?
Ca idee, nu prea ai cum sa faci totul intr-o zi... tre sa pregatesti piesa si sa pregatesti materialele de vidat, dupa care sa o tragi in vid si sa o lasi sa se usuce... dupa mai dai cateva straturi de rasina sau lac ca sa ingropi fibra... fiecare trebuie sa se usuce cat de cat pana sa dai alta mana. dupa tre sa tai mariginile si orice gauri pt butoane sunt si sa netezesti... dupa care sa lacuiesti din nou si sa lasi iara sa se usuce.... e posibil dar decat sa ai probleme ca lacu face coaja de portocala dupa cateva zile cand se usuca complet, mai bine ii dai oricui vrei sa-ti faca lucrarea macar 2-3 zile...
Last edited by AlliedComposites; 18-03-10 at 01:23.
|
|
|
18-03-10, 01:47
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by AlliedComposites
. M-am uitat pe profilul tau, ar fi pt FIAT sau pt alta masina?
Ca idee, nu prea ai cum sa faci totul intr-o zi... tre sa pregatesti piesa si sa pregatesti materialele de vidat, dupa care sa o tragi in vid si sa o lasi sa se usuce... dupa mai dai cateva straturi de rasina sau lac ca sa ingropi fibra... fiecare trebuie sa se usuce cat de cat pana sa dai alta mana. dupa tre sa tai mariginile si orice gauri pt butoane sunt si sa netezesti... dupa care sa lacuiesti din nou si sa lasi iara sa se usuce.... e posibil dar decat sa ai probleme ca lacu face coaja de portocala dupa cateva zile cand se usuca complet, mai bine ii dai oricui vrei sa-ti faca lucrarea macar 2-3 zile...
|
Ca sa-ti raspund intai la intrebare, da este pentru un fiat bravo, cat despre masca, nu are nici o margine unde sa vina butoane, doar incadreaza navigaita pusa aftermarket. Singurul motiv pentru care am zis totusi sa te intreb si eventual sa merg pe mana ta au fost pozele cu acele masti de bord, eleronul si oglinizle de cooper...cel putin din poze aratau foarte bine, pacat ca nu ai reusit sa faci mai multe, in afara de capota mi-a placut cam tot ce am vazut. In cazul asta iti urez spor in orice realizezi de acum inainte si voi cauta in alta parte sa-mi fac masca si eventual oglinzile. Numai bine.
|
|
|
18-03-10, 09:24
|
|
Stage 1
|
Mdea imi curg lacrimi pe (partea dorsala) esti penal ma sa mor eu , cum te-ai prezentat tu acum cativa ani (Suntem o companie producatoare de accesorii si produse din fibra de carbon din Canada, ... PRIMA MINCIUNA ... esti inscris pe la vreun club ceva ? pe urma in ce ai scris u sus ... iar minti ba da minti frate rau de tot ... acum ce sa iti mai zic ...decat as vrea sa stiu si eu macar daca baietilor o sa le aduci piesele ... k stiu sigur ca pe ale mele nu le mai primesc ... dar totusi ... hai sa revenim la ale noastre ...ce ziceai ca o sa patesc si cu ce o sa ma aleg ? si in mailuri si pe forum ??? te astept prietene !!!
|
|
|
18-03-10, 10:16
|
|
Stage 1
|
hai sa lamurim , eu nu am zis k omu asta nu face treaba sau nu face calitate sau chestii de genu asta , K SI-A DAT SILINTA ..... dar va dau un exemplu ...degeaba esti mare preot daca ti-o tragi undeva cu alti baieti , degeaba esti o sotie minunata acasa daca te futi cu prietenul cel mai bun al sotului tau !!! Omu chiar are talent , nu contest ... mie nu mi-a placut de el ca e neserios ... k m-a jignit si chestii de genu ! atat ! dar macar sa spuna adevarul ! ce si cum ...daca intreb frate piesa mea este gata ..intr-o saptamana ... si o face intr-o luna E KT DE CAT OK dar cand dureaza 2 luni ... pana mea nu e vina mea ca tu nu ai avut curent k ti s-a stricat flexu sau chestii de genu ..sa ma contrazica cineva ... mai ales k nu are firma ...ca asa te puteai lua de firma ! George nu pot decat sa iti urez bafta in ceea ce faci !! ... stii knd te carpesti ...ramai carpa ...asa imi comand gata direct facuta ... de pe net ...la firma care produce numai din carbon ...si pretul este destul de ok mai mare dar ok! de 2 ori ai facut k munca ta sa para de rahat desi nu a fost ... chiar am apreciat ... si crede-ma ca nu vroiam eu sa iti iau locul frate .... locul tau e sus ... ti-am zis ceea ce faci faci bine ... dar nu esti serios frate ...daca eram decat eu ...pana mea mai ziceam dar sunt atatia ... incearca sa faci singur ...sa iti gasesti un tinichigiu sa te ajute sa il platesti ... si iti zic k o sa fi jmecher din punct de vedere al produselor ... calitate pret etc ... pune-te la punct cu materiale cu tot ... si apoi apuca-te ...nu te apuci si nu mai ai carbon etc ... si daca vrei sa te apuci iar ...k sa iti demonstrez k e ok iti dau importatorul de carbon care iti ajunge intr-o saptamana carbonul in tara ...nu cum asteptai tu sa iti trimita din canada sau din sua  ... dureaza mai putin si o sa fie si mai bn ! dar ... cu teapa asta ... nu e bine .... ma uitam la 4tuning days ... din toate masinile alea de acolo jumatate aveau ori eleron ori capota ori elemente motor etc din carbon ... puteai sa faci ceva frumos rau dar ...iar nu ejti serios .... ti-am zis k nu am nimik cu tine .... tot ce m-a deranjat este k mi-ai vb foarte urat ! atat .... multa bafta in ceea ce faci !!!
|
|
|
18-03-10, 19:55
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SEE85YA
Mdea imi curg lacrimi pe (partea dorsala) esti penal ma sa mor eu , cum te-ai prezentat tu acum cativa ani (Suntem o companie producatoare de accesorii si produse din fibra de carbon din Canada, ... PRIMA MINCIUNA ... esti inscris pe la vreun club ceva ? pe urma in ce ai scris u sus ... iar minti ba da minti frate rau de tot ... acum ce sa iti mai zic ...decat as vrea sa stiu si eu macar daca baietilor o sa le aduci piesele ... k stiu sigur ca pe ale mele nu le mai primesc ... dar totusi ... hai sa revenim la ale noastre ...ce ziceai ca o sa patesc si cu ce o sa ma aleg ? si in mailuri si pe forum ??? te astept prietene !!!
|
1: vrei nr de inregistrare a firmei? Vrei sa afli mai mult despre cei 4 angaji LEGALI care i-am avut? Ce ai dori sa afli ca sa te confing de minciuna asta a mea??
2: am aflat ca baiatul cu alfa are piesa de "luni de zile", data inapoi de cornel. Taz isi ia piesa cand se intoarce prietenul meu din austria de la ski. DEci cine a ramas??? TU prostule, si am vreo 20 de emailuri scrise si acum si mesaje pe forum catre tine sa ti le iei deci n-ai nici o scuza, doar o gura mare !!
3: si ce crezi ca mint??? ba dupa ce tu o dai ca vi la mine la apartament si spargi usa si intrii peste bunicamiu, ca vi la gagicamea la servici sa faci scandal sau ca te duci la gagicamea acasa sa o dai in sus si-n jos cum ca e o drogata, iti meriti tot ce-ti vine, ca esti prost ca noaptea
|
|
|
18-03-10, 20:35
|
|
  Stage 5
|
Last edited by AlliedComposites; 18-03-10 at 20:40.
|
|
|
18-03-10, 22:20
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SEE85YA
pana mea nu e vina mea ca tu nu ai avut curent k ti s-a stricat flexu sau chestii de genu ..sa ma contrazica cineva ...
|
auzi, la spalatorie la tine daca se intrerupe apa si ai masini jumate spalate ce faci? Fugi repede sa iei o dubita de bidoane de 5l de apa plata si termini treaba sau iti rogi clientii sa astepte nitel ca poate dau astia drumu la aoa din nou sau le zici sa vina inapoi peste cateva ore si spalatul e gratis pentru deranjul lor?? Chiar daca te-ai duce sa cumperi apa, dureaza un timp, si daca ai unu deasta ca tine acolo care ba pe el nu-l intereseaza, el vrea masina curata ACUM si-l doare-n cot de ce zici tu ce faci?? E usor sa critici, da mai bine iti vezi interesul atata timp cat nu esti tratat ca un mitocan. Pai eu cumpar piese pentru masinile mele de pe net de vreo 10 ani, si am vazut zeci de cazuri de firme mici care deabia incepeau, oferind un produs sau doua pt o anumita piata. 9 din 10 ori firma aia are niste probleme mici care-s transformate in probleme mari pe forumuri si ei se retrag si piesele alea nu le mai face nimeni niciodata si toata comunitatea pierde. Nu zic ca nu sunt si hoti, m-am parlit si eu, dar majoritatea celor pe care i-am asteptat, chiar si dupa 3-4 luni, am avut produsul care-l vroiam si m-am putut bucura de ele mult mai mult timp dupa.
Ai putea invata ceva de la taz si danny
Last edited by AlliedComposites; 18-03-10 at 22:31.
|
|
|
19-03-10, 00:20
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by AlliedComposites
auzi, la spalatorie la tine daca se intrerupe apa si ai masini jumate spalate ce faci? Fugi repede sa iei o dubita de bidoane de 5l de apa plata si termini treaba sau iti rogi clientii sa astepte nitel ca poate dau astia drumu la aoa din nou sau le zici sa vina inapoi peste cateva ore si spalatul e gratis pentru deranjul lor?? Chiar daca te-ai duce sa cumperi apa, dureaza un timp, si daca ai unu deasta ca tine acolo care ba pe el nu-l intereseaza, el vrea masina curata ACUM si-l doare-n cot de ce zici tu ce faci?? E usor sa critici, da mai bine iti vezi interesul atata timp cat nu esti tratat ca un mitocan. Pai eu cumpar piese pentru masinile mele de pe net de vreo 10 ani, si am vazut zeci de cazuri de firme mici care deabia incepeau, oferind un produs sau doua pt o anumita piata. 9 din 10 ori firma aia are niste probleme mici care-s transformate in probleme mari pe forumuri si ei se retrag si piesele alea nu le mai face nimeni niciodata si toata comunitatea pierde. Nu zic ca nu sunt si hoti, m-am parlit si eu, dar majoritatea celor pe care i-am asteptat, chiar si dupa 3-4 luni, am avut produsul care-l vroiam si m-am putut bucura de ele mult mai mult timp dupa.
Ai putea invata ceva de la taz si danny
|
frumos ce spui dar ce iti spun eu acum e si mai frumos te inteleg perfect ...si ai punctat bine la ce vrei tu sa spui ...dar exemplul pe care ti-l voi da sper sa te lamureasca , mi-am luat un bazin de 1000 de litri si unu de 2500 de litri care stau non stop full...cum scade apa cum da drumu la apa si se umple bazinul... sper ca exemplul meu sa te fi lamurit putin ...oricum , dupa cum am zis frate ejti tare in ceea ce faci ....dar ceva nu faci bine...acel ceva este sa spui una si sa faci alta... frate dureaza 1 luna ...chiar daca tu il faci intr-o saptamana.... poate intr-o zi strangi 10 comenzi ce faci dai termen 10 saptamani ....poate una o sa fie mai grea sau nu iese...si le decalezi pe toate.. eu la asta ma refeream ! sper k m-am facut cat de cat inteles...
|
|
|
26-03-10, 14:38
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [Nissan]
|
Prietene....eu spun sa te abtii de la comentarii aiuritice.
Nu sunt omul cu care iti incerci norocul ascuzandute dupa un forum si un moitor!!!
Am oameni care pot sustine ceea ce spun eu...ca ai facut capota UN MARE ADEVAR!!!!! Dar cum ai facut acea capota : plia de bule de aer, crapaturi etc etc ASTA E O MARE NENOROCIRE!!!
App prima data cand ne-am inteles la pret era vorba de spre 150 de euro ....acum am fost de un anume baiat care mi-a spus ca are capota mea de carbon dar vrea 200 de euro....ei asta nu prea mai merge!!!
Daca capota ar cat de cat intreaga sunt dispus sa iti dau banii pe materialele folosite ....DECI STII NUMARUL MEU DE TELEFON sau daca nu foloseste P.M. -ul de pe forum
|
26-03-10, 16:09
|
|
Stage 1
|
1 . baiatul cu mini si-a luat piesa ...asa cum ai lasat-o tu ... (ca sa iti demonstrez k eu nu sunt hot cum probabil spui tu ca sa te dai cotit sa faci pe victima )
2 . ai zis k dai piesele si acum o arzi k nu le dai .... iar bravo tie
3 . esti un baiat de nota 20 !
pentru toti cei care vor face piese la tine :
VA RECOMAND 100 % ... baiatul este sooper ok ! un artist , masina dumneavoastra va arata cu adevarat bine !
PS: "nu-ti port pica cu nimik , m-am consolat ... la ce mi-au spus baietii vad ca stau bine rau doar cu carbon dat si cu console pierdute  "
|
|
|
26-03-10, 17:30
|
|
Stock
|
baietii astia tare incordati mai sunt
trebuie sa fie vreo fata printre voi ca prea incordati sunteti !!!
ma intereseaza si pe mine la un astra g bertone niste praguri si consola centrala din carbon !!! ma poate ajuta cineva ?
Cu stima ,
OANA M.
|
|
|
26-03-10, 22:41
|
|
Stage 2
|
nu e deloc vb de incordare...ci doar de niste nervi dusi la extrem ...cel putin in cazul meu.
i-am spus omului de la bun inceput ca apreciez foarte mult o singura chestie - te sun, raspunde-mi !
as fi putut intelege sa nu-mi raspunzi odata, de doua ori..hai...de 5, desi sunam de fiecare data pe amandoua telefoanele, dar cand ai inceput sa`ti faci un obicei de a nu`mi raspunde la telefon...si a nu suna macar inapoi ..dupa o ora...doua...trei...cinci...hai...fie cinci zile ...aici chiar incepe sa mi se para ca`ti bati joc de mine, de nervii mei ..si astea...cam pe banii mei, crede`ma ..nu e foarte placut !!
cand incepi sa dai sms-uri peste sms-uri si nu primesti nici un raspuns...sincer ..instinctul de moment este sa-ti zici in minte ca...la prima vedere ii rupi gatu ... si probabil ar fi meritat-o...
eu aveam piese la el ...de cateva milioane bune, unele din ele pe care probabil nu le gasesc nicaieri sh ...decat noi ...pe comanda...la niste preturi mega...super exorbitante ... + vreo ..daca nu ma insel vreo 4.5 sau 5.5 milioane ..date avans ..."asa ca mi s-a parut baiat finutz...si ramansese fara bani de sarbatori"
te dai strainez...ca ai umblat p`afara...mpai macar o calitate daca ai fi furat de la ei ...fi un domn cu clientii ...de la ei iti vin banii ...ei te recomanda mai departe, ei sunt cartea ta de vizita.
pentru mine povestea asta s-a incheiat...unele piese au fost finalizate in alta parte...iar altele...inca sunt la refacut...cel mai corect era sa-i fi pus piesele in brate, sa fac comanda la piese noi ...iar factura sa fie achitata de el, asta ar insemna sa nu stii sa-ti duci o lucrare la bun sfarsit, asta inseamna maturitatea de a-ti asuma o lucrare, poti sa castigi...dar poti sa si pierzi.
nu stiu altii cum sunt...dar eu ...daca am promis ceva...si nu am reusit sa ma tin de cuvant...sa mor daca nu`mi vine sa intru in pamant de rusine ... George...nici pe departe ..pare tipu` destul de relaxat ...si parerea mea e ...ca nici nu prea se omoara cu munca...
ca un sfat...daca vrodata te vei mai ocupa de chestia asta...mai bine spune ca dureaza o luna...si termin-o in 2 saptamani ...atunci sa vezi clienti fericiti ..si recomandari...altfel ...mai bine ..lasa-te de meserie
|
|
|
|
|