Salut ! Pentru un Opel Tigra A, an fabr. 1996 ce poti face ? Posteaza niste poze cu body kit-uri pe care crezi ca le poti realiza si de asemenea spune-mi si preturile.
salut vreau sa stiu daca poti realiza pt golf 2 un spoiler de genul cum are bmw-ul GAJ pe spate...fata vad ca ai model japan dar spatele ala ma intereseaza in mod special
faci creatii ? as vrea un spoiler fatza.. format din 2 spoilere d efapt un spoiler asemanator cu asta.. dar facut pt oltcit ! sa pastram gurile laterale.. si sa facem doar mijlocul ca la Bora asta
Scuze de raspunsul intarziat...am fost plecat din tara...si nu am reusit sa mai intru pe net.Daca mai esti interesat intra pe www.auto-styling.ro ca sa vezi modele.Ce iti place aia iti facem.
Nu am poze cu Tigra desi am mai facut asa ceva.Vezi ce modele iti plac de pe site-ul nostru www.auto-styling.ro si discutam si despre preturi.
Quote:
Originally Posted by CozminO
Salut ! Pentru un Opel Tigra A, an fabr. 1996 ce poti face ? Posteaza niste poze cu body kit-uri pe care crezi ca le poti realiza si de asemenea spune-mi si preturile.
Pentru Vectra A putem face destule la noi respectiv: Spoilere cu totul sau prelungiri(mai multe modele),praguri,pleoape,eleron,priza de capota...asta daca mai esti interesat caci dupa cum spuneam mai sus am fost plecat un timp.Pozele le poti vedea pe www.auto-styling.ro
salut vreau sa stiu daca poti realiza pt golf 2 un spoiler de genul cum are bmw-ul GAJ pe spate...fata vad ca ai model japan dar spatele ala ma intereseaza in mod special
Pot sa-ti fac in principiu cam orice insa totul se traduce in timp si bani.Deci... cu cat e mai greu de realizat dureaza mai mult si costa mai mult.Credca nu e nici o problema in a-ti face ce are GAJ-ul pe spate daca ne intelegem la pret.Numai bine.
pentru un volvo s40 model 2002 poti face ceva? m-ar interesa buze fata/spate +praguri ..
Pot sa-ti fac daca vii cu masina la Tg-Jiu sau... imi trimiti barile ca sa am repere dimensionale, caci nu am ceva dedicated pt masina ta.Pentru mai multe relatii sau detalii ne putem auzi la telefon: 0751.221.222 sau 0766.237.020.
faci creatii ? as vrea un spoiler fatza.. format din 2 spoilere d efapt un spoiler asemanator cu asta.. dar facut pt oltcit ! sa pastram gurile laterale.. si sa facem doar mijlocul ca la Bora asta
Pot sa-ti fac ce vrei.Pretul este 500 ron. Suna-ma sa discutam:0766.237.020.
sal ... nu am stat sa citesc cele 27 de pagini ca nu am atat timp ... sunt interesat sa cumpar un kit pt logan ... niste modele sa-mi arati plz si preturi cu tot cu vopsit si montat ....
salut as fi interesat dak imi poti face evazari fata,spate pt o dacia 1300!!!!! astept raspunsul tau,si sa imi spui aproximativ kt ma costa............
Te rog sa imi zici si mie cat costa kitul care s-a mai vandut pe aici pt astra G,cel cu prelungire fata si spate,praguri.Astept un pm de la tine cu pretul si un nr de tel.Mersi mult!