Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Piese Auto

Reply
 
Thread Tools
Old 01-10-17, 21:12   #1
liliac

Stock
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
Smile Cum castigi mai multi bani pe autoturismul tau prin vanzarea la dezmembrari

Cu totii stim ca atunci cand dorim sa ne vindem autoturismul de cele mai multe ori suma primita pe acesta este nesatisfacatoare. Ba mai mult decat atat ajungem la concluzia ca nici macar nu am scos banii pe care i-am bagat in intretinerea ei (cauciucuri, schimbat filtre, etc). Pretul pe care cumparatorii (dar mai ales samsarii de masini in cele mai multe cazuri) vi-l oferaeste de cele mai multe ori incorect.
De ce spunem asta - luati situati in care vi s-au furat oglinzile de la masina. In cazul in care spre exemplu sunteti detinatorul unui BMW, oricare a rfi modelul, pentru a va cumpara oglinzile noi originale v-ar costa pe putin cateva sute de euro. Chiar si in cazul in care le-ati cumpara de la un centru de dezmembrari auto veti plati pe ele in jur de 100Euro. Asta inseamna o 100Euro cheltuiti pentru oglinzi care sunt doar unul din sutele si chiar miile de componenta pe care le are un singur autoturism.
Acum avem o solutie ingenoasa pentru dumneavoastra. In cazul in care doriti sa va vindeti autoturismul si doriti sa castigati cat mai multi bani pe el, il puteti vinde piesa cu piesa prin Centrul de Dezmembrari Auto LILIECI de langa Bucuresti.
Ne aduci masina, facem un contract de reprezentare, tu castigi mult mai multi bani decat dintr-o vanzare corecta iar noi castigam un comision la vanzarea fiecarei piese.
Folosim solutii inteligente pentru oameni inteligenti!
liliac is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -