Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > Firme Piese Auto

Reply
 
Thread Tools
Old 08-10-15, 10:51   #1
CoriolisAuto

Stock
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
Smile Piese auto noi originale si aftermarket! :)

Firma S.C. Coriolis Auto S.R.L., înfiinţată în anul 2012, comercializează şi distribuie piese auto originale şi calitate alternativă – aftermarket de caroserie pentru orice tip de autovehicul în parteneriat cu unii dintre cei mai mari distribuitori şi importatori de piese auto de caroserie din România.
Sistemul online de care beneficiem în momentul de faţă şi pe care vi-l punem la dispoziţie, vă permite ca la orice oră să puteţi identifica, analiza şi vizualiza în cel mai scurt timp piesele de caroserie căutate, destinate autoturismului dumneavoastră, devenind astfel cea mai eficientă opţiune pentru dumneavoastră.
Noi ştim că fiecare client al nostru este deosebit şi suntem în măsura să-i oferim întreaga atenţie, clientul reuşind astfel să beneficieze de timpul său liber fără a fi necesar să mai alerge prin oraş de la un magazin la altul, fără să mai fie nevoie de zeci de telefoane, fără timp pierdut, fără bani cheltuiţi în plus. Cele mai ieftine şi bune piese sunt doar la un click distanţă de dumneavoastră.

Pentru comenzi si mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de mail coriolisauto@gmail.com ! Va multumim!
CoriolisAuto is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -