Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-08-05, 07:06   #16
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

As avea si eu o intrebare pentru tehnica pentru clarificare nu stratimatul e important ca folosesti si rasina doar acesta e reteta generala , explica-le ce grosime de stratimat se inglobeaza , adica de 350gr/mp sau 250 gr/mp sau chiar de 450 gr/mp , acesta da defapt zic eu cat de masiva e piesa pentru ca daca iti fac subtire , adica 1 strat de 125gr/mp plus gelcoatul iese piese subtire foita si de-a dreptul poate sa spuna omul ca e subtire insa una de 450gr/mp deja e rezistent si e destul de greu de stricat desi am patit si eu sa trimit sau primesc piese care totusi s-au rupt la transport

Oferta foarte larga piese si accesorii tuning auto, stocul nostru se improspateaza saptamanal!

Magazinul nou la adresa :Oradea, Matei Corvin 192
Tel: 0747254557 / web: www.horguemtuning.ro www.fk-tuning.ro
horguemtuning is offline  
Old 03-08-05, 13:16   #17
razvan_alex02

Stage 4

Default pt horguem

Da grosimea conteaza mult dar...nu e totul,pt ca gradul de \"casabilitate\" al piesei este dat mai mult de proprietatile rasinii decat de grosimea stratimatului.Eu bat in functie de piese de la 2x250 pana la 2x350+125 iar la pleoape una de 250 sau 2x125 si folosesc stratimat pe emulsie .
Am avut si eu la inceput probleme cu piesele la transport,asta de vreo 2 ori pana cand am facut o reclamatie celor de la Fan Courier ,si au inceput sa fie mult mai atenti.In plus de atunci ambalez atent colturile pieselor caci acolo apar probleme.
razvan_alex02 is offline  
Old 04-08-05, 02:38   #18
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Heparu_Boy\"
Mah nu cumparati ca este tzeapa sunt de cea mai rea calitate !!! NU CUMPARATI !!!! NU vin bine pe mashina sunt facute rau !!!
ar fi cazul sa intervii asa daca erai tu pagubit cu ceva
in cazul tau, ceea ce faci se cheama reclama proasta rauintentionata
foarte urat, ai avertisment

rog sa posteze cei care sunt mutumiti sau ne, personal
Gratzian is offline  
Old 04-08-05, 10:08   #19
Heparu_Boy
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Heparu_Boy's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Nu inteleg ce avertisment am !!! Pai eu am cumparat o bara din fatza de dacie si cand am pus-o nu se potrivea bine !!! Nu era bine facuta cand o vopseshti trebuie sa pui o tona de kit ..... care dupa aia o sa crape si i-am dat-o inapoi !!! Asta era toata chestia !!!
Old 04-08-05, 11:24   #20
razvan_alex02

Stage 4

Default Re:

pt Heparu

Nu inteleg chestia cu datul inapoi al barii.....cui?!
TU NU AI CUMPARAT DE LA MINE!

pt Gratzian

Multumesc pt interventie,dar raul e facut.Topicul a devenit un loc de controversa, care imi consuma timpul si nervii aiurea, asa ca te rog mult sa il stergi pt ca oricum eu nu il mai urmaresc.Multumesc inca o data.
razvan_alex02 is offline  
Old 04-08-05, 12:07   #21
05-SCS

Stage 2

05-SCS's Avatar

...eu am cumparat si sunt foarte multumit de calitate ....
05-SCS is offline  
Old 05-08-05, 17:48   #22
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Heparu_Boy\"
Nishte prieteni de ai mei din Suceava si-au luat tzeapa !!! Poate sa va zica si el ce fel de marfa a dat la suceava !!!!
asta spui... apoi:
Quote:
Nu inteleg ce avertisment am !!! Pai eu am cumparat o bara din fatza de dacie si cand am pus-o nu se potrivea bine !!! Nu era bine facuta cand o vopseshti trebuie sa pui o tona de kit ..... care dupa aia o sa crape si i-am dat-o inapoi !!! Asta era toata chestia !!!

pana la urma sa inteleg ca tu esti niste prieteni de-ai tai...
sper ca tu nu esti si \"singurii\" tai prieteni, desi ar trebui

foarte urat, ai al doilea avertisment

eu nu te cunosc, dar nu il cunosc nici pe baiatul ala din tg jiu
dar ce ai facut tu, a fost urat, nimeni nu merita asta
cand o sa cumperi tu, atunci sa intri la sectiunea adecvata, cu poze, si sa ne arati daca nu e ceva neregula... atunci ti-am multumi pentru interventie, si cel care vinde sigur ar avea grija sa faca bine pe urma, si toti am avea de castigat

dar sa vii cu golanisme din astea...
Quote:
Mah nu cumparati ca este tzeapa sunt de cea mai rea calitate !!! NU CUMPARATI !!!! NU vin bine pe mashina sunt facute rau !!!
am mai vazut toti multe nereguli de la useri pe forum
dar asa ceva nu mai vazusem.
te sfatuiesc sa ceri scuze
poate nu ai inteles despre ce e vorba, poate ai facut o confuzie, poate nu ai fost atent, sa zicem, nu?
Gratzian is offline  
Old 05-08-05, 17:57   #23
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

pare o discutie buna pentru rubrica Consumer Reports - Comentarii clienti ( https://www.4tuning.ro/forum/viewforum.php?f=124 )

cu mentiunea ca trebuie sa fi client si sa demonstrezi cele afirmate cu poze (comentariile din auzite nu se iau in considerare)
200SX is offline  
Old 05-08-05, 18:29   #24
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

si in plus, o atitudine neregula....
incercam sa eliminam stilul ...
rog ajutor prin semnalare
Gratzian is offline  
Old 06-08-05, 21:51   #25
B-69-TAU

Stage 5

B-69-TAU's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]

poti sa-mi faci un spoiler pe fata de dacia 1310 mai special?? adika vreau ceva unik, o creatie dea voastra sa fac furori prin buc! ce zici? iti fac si reclama 100%
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dsci0091_308.jpg
Views:	69
Size:	630.8 KB
ID:	36265  
Old 07-08-05, 01:07   #26
Pr0ZaK

Stock

Default Vreau si eu pe viitor

Man eu sunt mai nou in chestii dinastea de tuning, mai ales pt Dacie, dar cat de curand sper sa fac rost de niste bani si sa imi pun si eu niste praguri si spoilere fata si spate pt Dacia mea, DAR vreau sa te intreb cat ma costa si montatu` si vopsitu` si cum anume se face montatul pieselor?
Pr0ZaK is offline  
Old 07-08-05, 03:42   #27
razvan_alex02

Stage 4

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B-69-TAU\"
poti sa-mi faci un spoiler pe fata de dacia 1310 mai special?? adika vreau ceva unik, o creatie dea voastra sa fac furori prin buc! ce zici? iti fac si reclama 100%
Se poate dar mai lasa-mi putin timp caci am foarte multe comenzi de onorat.Vb pe pm.
razvan_alex02 is offline  
Old 07-08-05, 03:51   #28
razvan_alex02

Stage 4

Default Re: Vreau si eu pe viitor

Quote:
Originally Posted by \"Pr0ZaK\"
Man eu sunt mai nou in chestii dinastea de tuning, mai ales pt Dacie, dar cat de curand sper sa fac rost de niste bani si sa imi pun si eu niste praguri si spoilere fata si spate pt Dacia mea, DAR vreau sa te intreb cat ma costa si montatu` si vopsitu` si cum anume se face montatul pieselor?
Montatul barilor se face simplu:le dai jos pe ale tale si le pui pe astea caci pica perfect(numai sa nu fie CN4).La praguri trebuie sa te ajute cineva cu un pistol cu pop-nituri.
Dk nu are cine,oricum nu ar trebui sa coste mai mult de 200k.
La vopsit sunt preturi si preturi,in functie de calitatea lucrarii si...tupeul vopsitorului;la noi de ex e cam 500k fara materiale.Cunosc f. multe cazuri in care baietii si le-au dat cu spray-ul, dar nu iti recomand dk vrei calitate.
razvan_alex02 is offline  
Old 07-08-05, 04:27   #29
B-69-TAU

Stage 5

B-69-TAU's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"razvan_alex02\"
Quote:
Originally Posted by \"B-69-TAU\"
Se poate dar mai lasa-mi putin timp caci am foarte multe comenzi de onorat.Vb pe pm.
ok nu ma grabesc rau vreau sa stiu intai ce poti sa-mi faci si asa informativ cam la ce bani, ca am o oferta dar omul vrea cam mult dupa parerea mea cica 2,7mil! ce zici, ma tentezi cu o oferta mai buna??
astept raspuns!!
B-69-TAU is offline  
Old 07-08-05, 12:20   #30
Pr0ZaK

Stock

Am bot de CN2 deci se potriveste spui tu! cat e setul de spoilere fata+spate+praguri de BMW(se potrivesc si la dacie?)+priza aer?
Pr0ZaK is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -