Quote:
Originally Posted by shadowro
deci a scos unu 7.8x cu evo .. nu cred ca se poate asa ceva....
|
Eu scot cu al meu constant 7.9 iar timpu meu record e pe la 7.86...evo poate fugi pana pe la 7.7...la evo smecheria e sa pleci mai repede decat cu alte masini care nu sunt 4X4(comparativ cu aprinderea luminilor galbene)...iar schimbul pe prima viteza sa fie mai devreme in jur de 6800RPM, restul in jur de 6900-6950RPM...la mai toate gear ratios de pe net e valabila chestia asta...
Quote:
|
Originally Posted by vectra_gts
cu civic am reusit 8.4 cel mai bun timp. e tunata la maxim, am folosit gear ratio puse pe o pagina anterioara si am shot de 200. ce sa fac sa cobor timpu?
|
Sa mai exersezi...la civic depinde mult de rapoarte dar mai toate rapoartele pe care le gasesti pe net sunt de 8.3-8.2.De calculator nu prea depinde doar daca e din 1900 toamna.Viteza la net poate fi un factor dar doar pt start time, plus daca ai lag poti rata schimburile perfecte...apropo schimburile de viteza la civic pt majoritatea gear ratios agresive se fac pe la 7800rpm

si nu la redline...
Cu rapoartele puse cu cateva pagini mai sus am scos min 8.26...iar cu rapoartele mele proprii scot 8.28-8.3 constant si recordul e 8.22...tineti minte ca civicul poate 8.17