| PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
16-04-07, 12:39
|
|
 Stage 5
|
Re: Jocuri din copilarie
Ah..si Twisted metal si Crash...si Tekken mai erau pe PS1..
|
|
|
16-04-07, 13:00
|
|
 Stage 5
|
Mario Kart  , primu joc, 'motorsport' pacat ca n-aveam volan
|
|
|
18-04-07, 15:54
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
Era un joc STUNTS ...era preferatul meu  era super distractiv  aveai multe masini printre care lamborghini diablo,ferrari nuj de care  , acura nsx , lamborghini din ala 4x4 am uitat cum ii zice....construiai curse....era super tare  si desigur jocul Lamborghini   prea tare
|
|
|
18-04-07, 17:52
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by 2fast4u_DK
Era un joc STUNTS ...era preferatul meu  era super distractiv aveai multe masini printre care lamborghini diablo,ferrari nuj de care , acura nsx , lamborghini din ala 4x4 am uitat cum ii zice....construiai curse....era super tare  si desigur jocul Lamborghini   prea tare
|
cel mai mult imi placea sa fac pe piste loop-urile alea.. sau cum le zicea.. de te dadeai peste cap  .. oricum pe langa jocul ala, am jucat multe altele inainte de acesta... cred ca cel mai vechi joc pe care l-am jucat si imi aduc aminte.. era un gen de Tenis , era pe o discheta d-aia mare de carton  . era desenat un teren de tenis, doua dungi ( care cica erau jucatorii ) si o minge ce zbura de la o dunga la alta  si.. stiu ca in paralel cu jocul ala, ma laudam la prieteni cu o imprimanta cu ace si un nou monitor alb-negru  ..deci acum multi multi ani
Last edited by Alex-Rahova; 18-04-07 at 17:56.
|
|
|
18-04-07, 20:14
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
eu si acum mai am un joc din ala cu castete  )....
|
|
|
18-04-07, 23:18
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
din generatia jocuri Terminator sau cum le zicea  ... vad ca ati omis ala cu Tancuri la care trebuia sa bombardezi ziduri  la Duck Hunt si parca mai era ala cu discuri ..aveam si pistol.. si fraieream jocu` punand "teava" de la pistol lipita de ecranul de televizor
|
|
|
18-04-07, 23:49
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Alex-Rahova
din generatia jocuri Terminator sau cum le zicea  ... vad ca ati omis ala cu Tancuri la care trebuia sa bombardezi ziduri  la Duck Hunt si parca mai era ala cu discuri ..aveam si pistol.. si fraieream jocu` punand "teava" de la pistol lipita de ecranul de televizor 
|
esti doar un cheater
|
|
|
19-04-07, 21:51
|
|
Stage 3
Member of: [X-Team Racing Club]
|
Quote:
Originally Posted by SHOGUN-A8
Ah..si Twisted metal si Crash...si Tekken mai erau pe PS1..
|
Tekken si sonyk adevarat... care stit de jocul ala... lotus se numea...era fun prin '92  )
|
|
|
19-04-07, 22:48
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
Moama da ce mijto era Lotus  ,aveai 3 masini si puteai sa faci cursa cum vroiai ... puneai un nume si iti facea cursa imi placea prin munti  si cand se bagau oponentii in fata mea  ) ce mijto era.Atunci nu ma plictiseam ca acuma.Mai era TOP GUN  il jucam cu varul meu toaaaaaaata ziua 
|
|
|
19-04-07, 23:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Alex-Rahova
din generatia jocuri Terminator sau cum le zicea  ... vad ca ati omis ala cu Tancuri la care trebuia sa bombardezi ziduri 
|
in continu ma jucam asta cu tancurile 
mai era death rally ,daca il stie careva
Last edited by shantzu; 19-04-07 at 23:20.
|
|
|
20-04-07, 12:55
|
|
Stage 3
Member of: [X-Team Racing Club]
|
Quote:
Originally Posted by shantzu
in continu ma jucam asta cu tancurile 
mai era death rally ,daca il stie careva 
|
Se shtie..adevarat si ala.... am avut jocuri frumoase in copilaria noastra, acum copiii de azi sunt dezorientati, nu shtiu ce sa mai joace sunt prea multe...atunci aveam 10 jocuri si le rupeam pe joystickurile de la terminator sau sega...   )
|
21-04-07, 18:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
De duke nukem(sau ceva de genu) nu ati auzit?sau de street fighter?sau de predator?
doamne cat ma mai jucam jocurile astea....
super topicu asta
|
|
|
21-04-07, 23:58
|
|
 Stage 5
|
prince of persia, wolf 3d, doom... LARRY!!!
|
|
|
22-04-07, 23:16
|
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
Hot Wheels-Ignition asta chiar mi`a placut mult,mai era Rally Championship,Gta I(London),Midtown Madness 1,Screamer,Screamer 4x4(foarte tare jocu),Carmageddon-urile,Toshnieden Arena(un fel de Tekken pt PC) si pe PS1 jucam Heart of darkness I,Tekken,si mai aveam un CD Demo 1 ii zicea avea un joc cu Porsche Boxter era fff tare...
|
|
|
|
|