Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 24-10-04, 13:35   #1
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Richard Burns Rally

Fratilor ce tare e jocul asta...
De departe cel mai tare joc de raliuri (de fapt e un simulator)
Cu tastele e mai greu de jucat dar cu volan e incredibil. Grafica e fara precedent iar dupa ce te obisnuiesti cu masina e o placere.
Avand in vedere ca joc in modul \"realistic\" de \"car damage\" inca nu am reusit sa termin un raliu. In jocul asta e destul sa lovesti un copac la 30 kmh si ai abandonat ca si in realitate. Motivul principal al problemelor mele sunt notitele lui Robert Reid care au alt sistem si pe care nu prea le inteleg asa ca sunt nevoit sa ma folosesc de sagetile de pe ecran. Sistemul cu 2,3,4,5,6 de numerotare a virajelor mi se pare mult mai usor de inteles si folosit.
Ca sa poti sa reglezi masina ai nevoie de cunostinte de specialitate asa ca nu e un joc pe care sa il termini una-doua.
Mi-am luat placa video noua special pt. jocul asta dar ma bucur acum ca am facut-o.
Celor care sunteti pasionati catusi de putin de raliuri va recomand sa faceti rost de el cat mai repede posibil deoarece nu ati mai vazut asa ceva...
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 24-10-04, 14:13   #2
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

a fost cel mai real rally pe care l-am jucat (colin rally 2005 s-ar putea sa-l detroneze)
are tutoriale fff bine facute! merita jucat
eu l-am abandonat pe la jumatate

PS XBOX version
Old 24-10-04, 17:02   #3
Lemeleul

Stage 3

Lemeleul's Avatar

Jocul este foarte real, mult mai tare decat seria Colin inclusiv CMR2005(am jucat demoul si este mult mai slab decat RBR). Trebuie jucat cu volan pt ca altfel nu are farmec - recomand Logitech Momo Racing pe care il am in dotare - si este,de asemenea, recomandat si de producatorii jocului.
Setarile masinii sunt foarte complexe si trebuie sa ai ceva cunostinte pt a le nimeri bine! Controlul este extrem de real si damageul la fel.
M-a dezamagit grafica(se putea si mai bine), faptul ca au doar cateva masini(fata de seria Colin) si lipsa super specialelor.Dar mai este timp pt imbunatatiri!
Il joc aproape zilnic!!!
Old 19-01-07, 15:51   #4
Opran

Stage 2

Default Re: Richard Burns Rally

cesamai e misto joku
Opran is offline   Reply With Quote
Old 19-01-07, 15:58   #5
wlady
Design Team Member

Stage 5

wlady's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]

Jocul e foarte real, se joaca de cele mai multe ori cu volan ! Daca esti pasionat de raliuri si ai vrea sa ajungi un Richard Burn, cu o investitie de cam 5 milioane ( volan + joc original ) si multa practica in joc, ajungi la cateva cunostiinte in materie si poti sa te duci la un curs de pilotaj si sa ai sanse foarte mari de a trece cursul ! Jocul e mai vechi dar are grafica buna si este cu adevarat un simulator. Cerinte prea mari nu sunt, trebuie doar sa fi tu apt pentru joc ! Daca nu reusesti din prima, incearca si vei reusi sa stai pe drum ... Bafta incepatorilor . Din partea mea nota 10 pentru un joc de raliu, nu are rival in jocurile cu raliuri .

BMW 318i E90 /// Le-Mans Blau /// M Sport /// Conversie LCI /// Style 135
Plasti-DIP - DipYourCar
wlady is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 07:25   #6
EndeR

Stage 3

EndeR's Avatar

Member of:
[4Wheels]

cel mai tare simulator d raliuri ever.mam lasat d el de mult dar reusisem sa bat cateva recorduri de speciale din tastatura.
EndeR is offline   Reply With Quote
Old 09-02-07, 07:59   #7
FREEMANVeSel

Stage 2

e tare faza cu break/accelerate
si cam greu fara volan
FREEMANVeSel is offline   Reply With Quote
Old 09-02-09, 08:40   #8
carutasu

Stage 5

carutasu's Avatar

Am gasit acum acest thread si sunt surprins ca e atat de jos in lista.Un simulator exceptional, cu sculele necesare e aproape profesional.Ce pot sa spun e ca am asteptat o urmare a sa ( un RBR2 ) si de fapt nu prea.Asta pentru ca un al doilea ar fi putut fi o dezamagire, chiar daca poate mai nou ca tehnologie grafica, insa din punct de vedere nivel de simulare putea fi, cum spun, chiar dezamagitor.In schimb exista comunitati cum ar fi pe bmmotorsport.com care l-au dezvoltat si updatat mereu.
Am iubit acest sim, l-am jucat cam vreme de 1 an si ceva.Am fost destul de performant, am jucat online, in special program competitional ( raliuri intregi, sezon...) pe un server italian ( www.rbr-online.it ) unde cred eu ca s-au adunat cei mai buni rbr-isti din lume...ramane o amintire placuta pentru mine.Din pacate timpul nu imi mai permite, de cel putin 5 luni de zile nici nu m-am mai uitat la volan, s-a pus praful pe el, dar cum spun...a fost fun cat a fost.

postez cateva linkuri cu filmulete facute de pe replayuri de-ale mele, postate pe youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=PwQrJe688XM

https://www.youtube.com/watch?v=TcMg_D1N0zI

https://www.youtube.com/watch?v=v2yL1kQpglQ

https://www.youtube.com/watch?v=9Vsr44HHzcY

https://www.youtube.com/watch?v=3AwNa3pCaWE

https://www.youtube.com/watch?v=QfCwCXRxr7k
carutasu is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 11:59   #9
Jass95

Stage 2

Jass95's Avatar

eu nu l-am pe calculator dar il am pe ps2, este super joc !
Jass95 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-09, 10:57   #10
r27kul
4Rally

Stage 5

r27kul's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[4Rally]
[FOTO]

"Pentru toti care vreti un Rbr adevarat urmati pasii urmatori !!! Prima oara reinstaleaza jocul . Cu patchul asta merge bine sigur ! Dupa, ia asta si instaleaza-l http://rallyesim.fr/forum_rlsm/viewtopic.php?t=3392 . Dupa ce ai facut primii pasi ia asta http://www.bhmotorsports.com/download/7738 (daca nu merge luat de aici scrie pe google rbr patch 1.02) . In ultimul pas instaleaza asta http://www.rallyesim.fr/forum_rlsm/viewtopic.php?t=3581 si gata ! Ca sa joci nu intri in joc normal iti va aparea pe desktop sau in folderul cu jocul RsCentre (dai dublu click pe RsCentre si joci de acolo ) ... Bafta ! "
Cu permisiunea lui Radu postez aici,deci textul nu-mi apartine,insa daca doriti un joc super realist cu peste 50 masini din WRC urmati instructiunile si mai vorbim dupa .
Old 27-02-09, 07:51   #11
carutasu

Stage 5

carutasu's Avatar

Un pachet similar au cei de pe serverul italian mentionat de mine.Toate stagiile din RBR au si reverse, se pot juca pe orice suprafata ( astfel au si putut sa faca 16 raliuri pentru un sezon) si masinile din toate grupele existente ( WRC, JWRC, GrN etc) aduse la zi.Era destul de palpitant intr-un raliu de 12-16 probe, stiind ca o greseala, un impact la 40-50/h te poate scoate din el (damage-ul era setat pe realistic).Totusi se scoteau timpi fantastici (gen 5.10-5.12 cap de lista pe Joux Plane, 2.21-2.24 pe Cote D'Abroz sau sub 7.00 pe Noiker.Frumos era si cazul raliurilor mai amestecate, gen Monte Carlo sau Germania, unde dadeai intr-un loop de 3 probe de asfalt + zapada, sau asfalt + macadam, si puteai alege doar inainte de cele 3 probe pneurile.Xsara cu care am mers se gaseste chiar intr-unul din replayuri ( Diamond Creek 2 pe asfalt), cu un skin frumos facut de un amic (linkul nr 4).Apoi am inceput cu Focus (gen link nr 5) dar nu am mai apucat sa joc prea mult (inca vreo 3 luni).Parerea mea e ca RBR si Live for Speed sunt referinta in domeniul simulatoarelor.Iar de cand exista si acel Bob Track Bilder, cred ca a devenit nemuritor.Cred ca va fi jucat si peste 20 de ani cu aceesi placere de catre pasionati, in timp ce multe alte generatii de "noutati" in materie de masini, inclusiv Dirt, indiferent cate serii vor fi, vor fi de mult moarte si prafuite.Ne putem gandi ca a aparut in 2004 si e din ce in ce mai actual.Site-ul BHM il dezvolta in continuare, exista in multe tari europene servere ( adevarate site-uri WRC pentru PC)...Cand o sa-mi permita timpul o sa ma intorc oricand cu placere la el.
Ca vorbeam de serverul italian, multi din cei care concurau acolo erau piloti si in viata reala.In 2006, la JWRC sezonul a fost castigat de nimeni altul decat de pilotul de Formula1 Robert Kubicka.Piloti italieni de raliu ( gen Tempestini ), piloti din campionatul national din Turcia, sau din Finlanda au trecut si ei mult pe acolo.Varstele erau cuprinse intre 17 si 50 de ani.Cel mai rapid de acolo, un finlandez, Tommi Hirvella avea in 2007 45 de ani.
Am fi vrut sa facem un astfel de site si pe autorally.ro, un server romanesc unde ar fi fost o onoare sa fi avut concurenti si piloti din campionatul nostru national.Lipsa de timp si de programatori probabil a facut sa nu se mai realizeze.

Last edited by carutasu; 27-02-09 at 08:13.
carutasu is offline   Reply With Quote
Old 27-02-09, 09:16   #12
r27kul
4Rally

Stage 5

r27kul's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[4Rally]
[FOTO]

Pacat,dar poate nu imposibil,cine stie in viitor ,sau nu mai e nici o sansa?
r27kul is offline   Reply With Quote
Old 01-03-09, 16:54   #13
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

ce configuratie trebuie ?
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-09, 19:09   #14
r27kul
4Rally

Stage 5

r27kul's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[4Rally]
[FOTO]

Nefiind un joc prea nou nu ai nevoie de un pachet performant:
2.6GHZ Processor
512MB System Ram
128MB Video Card (Card must support Pixel Shading)
At least 3.10GB HD space
Sound Blaster© Audigy 2 ZS
Astea sunt cerintele recomandate ,dar poate functiona si pe configuratia asta:
1.6GHZ Processor
256MB System Ram
64MB Video Card (Card must support Pixel Shading)
At least 3.10GB HD space
DirectX compatible soundcard.
r27kul is offline   Reply With Quote
Old 01-03-09, 19:15   #15
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]