Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply
 
Thread Tools
Old 11-04-10, 19:39   #961
ninja746

Stock
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Default Re: Test Drive Unlimited

Salut, am si eu o problema si am gasit forumul vostru, sper sa ma ajuti va rog.
Am luat TDU de pe odc, imi merge, cerintele jocului coincid cu performantele calculatorului dar undeva e o buba. Am instalat jocu', mi-am facut profil (nu online) mi-am imprumutat un audi la inceput, mi-am cumparat o casa si o masina asa cum incepe jocul, dar cand vine partea cu Prima Cursa din joc dau Start si se invarte ecranul fara folos intruna si nu se intampla nimic, nu incepe nici o cursa (nu se blocheaza jocul). s-a mai intamplat la cineva ? Tin sa precizez ca am profil de joc normal, nu profil online, sa inteleg ca nu merge decat online si nu este gen NFS ? atunci la ce au mai facut jocul si cu profil normal ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	TDA2.JPG
Views:	157
Size:	118.4 KB
ID:	1414983   Click image for larger version

Name:	TDA3.JPG
Views:	144
Size:	89.5 KB
ID:	1414984  

Last edited by Oxide; 12-04-10 at 12:21.
ninja746 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-10, 19:44   #962
Brian

Stage 5
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,179
Default Re: Test Drive Unlimited

https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...ml#post2297913
postul nr. 626
Brian is offline   Reply With Quote
Old 11-04-10, 20:29   #963
ninja746

Stock
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Default Re: Test Drive Unlimited

Quote:
Originally Posted by Brian View Post
multumesc man, bafta.
ninja746 is offline   Reply With Quote
Old 13-04-10, 09:56   #964
golf.gti75
Accelarate Club Member

Stage 5
 
golf.gti75's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 496
Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[2 Roti]
[Accelarate Club]
[Opel]
[4Wheels]
Default Re: Test Drive Unlimited

cum fac sa il joc si eu online? si inca o intrebare unde copiez masinile? va rog sa ma ajutati. multumesc

Last edited by golf.gti75; 13-04-10 at 10:03.
golf.gti75 is offline   Reply With Quote
Old 13-04-10, 12:36   #965
Oxide

Stage 5
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,173
Member of:
[Moderators]
Default Re: Test Drive Unlimited

Quote:
Originally Posted by golf.gti75 View Post
cum fac sa il joc si eu online? si inca o intrebare unde copiez masinile? va rog sa ma ajutati. multumesc
Poti juca online doar daca ai varianta originala a jocului.
Oxide is offline   Reply With Quote
Old 13-04-10, 13:07   #966
HostBooter

Stage 3
 
HostBooter's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 135
Default

Quote:
Originally Posted by golf.gti75 View Post
cum fac sa il joc si eu online? si inca o intrebare unde copiez masinile? va rog sa ma ajutati. multumesc
Am spus cum se pun masini in joc cu vreo 2-3 pagini in urma .

Scuzati pentru dublu post !

Test Drive Unlimited Preview :

OXM (MAGAZINE Xbox OFICIAL) mai 2010 Test Drive Unlimited 2 Preview:

Pentru un anumit tip de persoană, nu e ceva foarte greşit cu permis de conducere mile de-a lungul unui drum doar pentru a ajunge īnapoi de unde ai pornit. Iar atunci cānd ai de a face cu unele dintre cele mai puternice, de lux şi de dorit de masini in istoria automobilelor, unii ar putea argumenta că este īn jos a dreptul inumane. Tu nu ar ţine un ghepard blocat intr-o cuşcă, aşa că de ce să păstreze o Pagani Zonda blocat intr-o piesa?

Factorii de decizie din Test Drive īntotdeauna au fost de acord. De la debutul său īn 1987, această serie a fost joc Gumballer de alegere - la fel de mult despre ceea ce este īn afara capotei, ceea ce este īn interior. Aventură şi descoperire sunt coduri este autostrada, nu ştiinţă şi perfecţionismul. Şi chiar timpurie, cānd a fost doar o afacere liniare cu un iconic vedere in masina, a fost o serie pe care ţi-a dat lumii. "Īmi amintesc de munte, stānci şi drumuri", zāmbeşte David Nadal, cap de Lyon lui Eden Studios. "Este de ce am ales insulele peste oraşe Este ceea ce conduce creativitatea noastra.".

Ocean Drive

Una din insulele referindu-se la el este Oahu, Hawaii, acasa, la show TV Lost şi, mai important pentru noi, Test Drive Unlimited. Eden primul joc īn serie, care īncă atrage 6000 jucători online un zi, este mai mult decāt un sequel sau reboot. Unul dintre MMORs prima autentic (online de multiplayer masiv Racers), vă oferă o societate diversă, īn mod natural de conducere univers īnchis pentru a juca inch pas jos din avion, cumpara prima ta maşină şi casă, flick pe stereo şi pune piciorul jos şi care este īn cazul īn care se termină tutorialul. Coasta la coasta, oraş īn oraş: īn cazul īn care aţi cursa este propria ta afacere.

Extinderea că libertatea de care te concurat cu TDU a fost jocul care galvanizat Xbox Live, dovedind conceptul de multiplayer drop-in/drop-out. Pentru un timp a avut luxul de a fi de neegalat īn domeniul său de aplicare şi tehnologie, ca să nu vorbim de curs. "Un joc de comunitate bazată are nevoie de o echipa de vii să urmeze fiecare zi." spune Nadal. "A fost greseala noastra. Am facut-unelte, jocul şi unele pachete DLC de masini, apoi le-a lăsat să trăiască pe cont propriu Īnsă comunitatea repsonded foarte bine.; Am avut noroc." TDU2, sugerează el, este de a lăsa un īntreg lot mai puţin la īntāmplare.

Avānd īn vedere că este chestiune arzătoare pe buzele orice fan lui, locurile de TDU2 este menţionat destul de tārziu īn nostru de prezentare. Pānă cānd vom descoperi că este Ibiza, o insula frumoasa si surprinzatoare distrugerii de către britanici beat, am fost deja dat un tur de una dintre masinile sale. Fetishists bucure: noul joc nu este caracteristică doar doua straturi de vopsea pentru fiecare şasiu, dar un strat metalic fulg, comasate īntre ele. Există, de coasere de locuri, din piele personalizat şi efecte de catifea pentru interioare, swatches din cataloagele oficiale, şi un strat autocolant profund personalizabile pentru care termină personale. Indiferent va producătorii spun? "Ei vor se plāng de curs", rāde Nadal. "Sunt sperii."

Dar asta e ideea de TDU: māndria de proprietate. Pimp o masina in TDU2 şi se pare on-line şi off identice, astfel īncāt, indiferent de ce aţi adăugat pot fi văzute prin trecerea jucători. Avatar jocului, garaj si sisteme de lobby au fost drastic extinse, opţiuni īntre Racers acum mult mai aproape de cele ale unui MMORPG. Jucătorii nu pot merge doar īn mod liber īn jurul masinile lor - chiar şi atunci cānd sunteţi aşezat pe linia de start de aşteptare pentru o cursa - dar, mai important, īn jur de masini prietenei lor. Ei pot sta īn locuri pentru pasageri reciproc, se intalnesc in showroom-uri pentru un loc prietenos de cumpărături, apoi provoca şi paria pe rezultatul.

Pānă la 32 imaginile asociate pot face acest lucru la o dată, manifestare off haine obişnuite şi accesorii. Deci, dacă vă īntrebaţi cum un joc cu pietonii nu ar putea spera vreodată să creeze capitalul clubbing din lume, care este la fel de bun ca un raspuns vei primi. "Nu este un joc Sims, asa ca nu ne-au determinat pe aceste elemente", a declarat senior producător Nour Polloni ", dar oamenii vor să recunoască īn continuare principalele străzi şi oraşe."

"Am ales pentru topologie, vreme şi pentru că este o potrivire perfecta pentru şedinţă şi invitarea prietenilor", adauga Nadal. "Se face o mare diferenţă Nu va fi pietoni,. Dar care au pānă la 32 de avatare rulează īn jurul schimbări lucru īntreg." Deci, nu aquaplaining la bere şi vomă, apoi, īn jos sau cosit oameni care fără īndoială, o merita. Ele dau cu o singură mānă ...

Sociale alpinist

Eden liniştită păstrarea despre Twitter şi Facebook sprijin, dar aspectul cel mai interesant aspect al său scena socială noi este co-op. Asta-i drept, tu nu trebuie să lăsaţi maşina prietenului tău atunci cānd aceasta porneşte. Ar trebui să alegeţi să fie WingMan lor pentru o rasa sau csual unitate, puteţi utiliza vocea chat sau pictograme de instruire de a te face util, verificarea harta pentru rutele şi comenzi rapide. Aceste ar putea fi oriunde īn TDU2 datorită unor sosirile altor noi: off-road 4x4s.

La fel ca Oahu, Ibiza are mai mult de parte echitabilă din suişuri şi coborāşuri. Dar spre deosebire de TDU, continuarea le face ca o destinaţie atractivă ca orice de la nivelul solului. Ia (sau demola cu aripa ta) drumul mai puţin călătorit şi veţi īntālni epave această atribuire exclusive masini. Veţi raft, de asemenea, la unele statistici persistente: Concurenţă, Discovery, socială, colectarea şi globale. Avānd un sfat de la un alt cal de curse lume deschisă, Burnout Paradise, TDU2 ofera recompense constantă pentru pur şi simplu joc aşa cum sa intenţionat. Asta ar putea īnsemna vizitarea iaht prietenului tău noi (cele mai prestigioase in joc de cumpărare) şi şedinţa īn jacuzzi lor, alimentarea īn trafic din sens opus, fără vopsea de tranzactionare, sau diagrame doar cāteva din 930 km de drumuri jocului.

Ibiza, ni se spune, este un loc mai mare şi mai interesant decāt Oahu, plin de opinii spectular din munţi şi peste văi cufunda, townships la distanţă, şi scānteie coastelor genial şi lacuri. Aceasta nu este doar murmura de PR, fie. TDU2 pot uita dissapointingly familiare de la un nod la altul, dar nu beneficiază de o distanta de tragere, practic infinită şi capacitatea de a umple de fapt, antrenānd punctele de trecere şi de peisaj de la tabloul de bord la orizont. Acest lucru este important. Noi nu vrem să se bazeze pe o hartă reasigurarea că ne indreptam spre ceva. Vrem să-l vadă, să-l cedeze, şi ştiu la scurt ceea ce stă īn felul nostru.

Doar nu va asteptati la Crysis. Ai putea argumenta că o continuare mai īnţelept să Test Drive Unlimited ar fi ori şi jumătate mai frumoasa, nu mai mari, dar subliniază faptul că Nadal este profunzime fanii aşteaptă, nu de detaliu consola-uciderea. "Suntem amestecare tehnologie care este mai aproape de motoare MMO decāt cele mai multe jocuri triplu-A. Şi fizica in primul au fost īn mod efectiv o continuare a celor de la jocuri V-Rally [Eden] mai devreme de serie, asa ca am decis să le rescrie de la la sol īn sus Chiar dacă aveţi experienţă,. că nu este o cale usoara de a lua. Chiar noapte şi ciclul zi a īnsemnat remaniere motorul intreaga. "

Durată de două ore de timp real lume, noapte noi / ciclu zi īn TDU2 ruleaza gama de stari carte poştală, de la "punctul de fierbere peste plaja apusul soarelui" şi "Luna reflectată īn siluetă pădure valuri blānd", la "īn zori devreme." S-ar putea să fie bine de două ori şi jumătate mai frumoasa decat nimic īn primul joc, dar este prea devreme pentru a spune. Noul sistem dinamic de vreme ajută, īnsă, şi o furtună īn demo solicitările de returnare de urgenţă a hardtop convertibile noastre. Ploaia va spăla, de asemenea, de pe orice mizerie pe care o achiziţionaţi īn timp ce de conducere off-road, desigur, ca umede ia o taxă pe dvs. de manipulare.

Dacă TDU este dobāndit un gust, nu este vorba doar pentru că de unde alege de a conduce. Nadal este primul care să recunosc că de manipulare primul joc şi fizica oscilat īn īntreaga dezvoltare ca o masina de Formula 1 pe o sanie tigaie, pline de schimbare a direcţiei īntre grade de simulare. "Este centrul a tot ceea ce facem. Suntem propune un line-up de autoturisme de lux pentru iubitorii de masina, asa ca avem de a oferi senzatia de a le conduce. Am schimbat fizicii in primul joc, deoarece acestea urmau să exigente: nu a existat nici de feedback pentru a spune că au fost īntr-adevăr se deplasează cu maşinile. "

Nu va fi īn acest timp, continuă el, o mare parte a efortului de Eden a intra īn lucruri cum ar fi tractiune fata-spate faţă de tractiune, sau modern, comparativ cu masinile clasice. Va trebui să ia cuvāntul cu privire la acest: nu exista nici o hands-on de timp pentru această demonstraţie, probabil din cauza Atari nu vrea jurnalişti cowboy trāntind un sistem care este departe de a fi terminat. Este o marturie a camerei continuare dinamic pe care le primim īncă un sentiment de impuls, īn vederea tras īnapoi ca te iau de viteză şi plutitoare la partea ce vă antiderapant, sugerānd abatere. Dar trebuie să īntreb dacă acest lucru este tuning suntem martorii sau ceva mai mult, şi dacă identitatea TDU ca un joc de curse este īncă īn urmă că a unui experiment de conducere sociale.

Last edited by Oxide; 13-04-10 at 22:48.
HostBooter is offline   Reply With Quote
Old 13-04-10, 20:21   #967
HostBooter

Stage 3
 
HostBooter's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 135
Exclamation Re: Test Drive Unlimited

Crash Course

Fizica nu sunt subiect de discuţie, fie, prin intermediul Polloni este de acord că "trebuie să vă asiguraţi că puteţi simţi Noi nu vrem să sancţioneze jucători pentru īn jur de joc, dar trebuie să fie o reacţie credibil dacă te prăbuşeşti.." O parte destul de prost informat cu privire la demo-ul vede accident şoferul nostru full-pedalei de acceleraţie īntr-un felinar, lăsānd o anumită deformare de bază şi o mulţime de daune cosmetice, masina viguros spate, ca o jucărie. Este o trasatura de personalitate la fel de mult ca orice, aceasta fiind o serie de obsedat cu aparenţelor şi oroarea de zgārieturi pe fibra de carbon scumpe. īn valoare totală de fapt o masina dirt-stil este dincolo de competenţa TDU şi chiar ppossibly tech sale.

Comunitatea este acest joc dinamic, şi īn TDU2 este o evoluat pentru a include o gamă ameţitoare de clan şi funcţii de partid. Aducerea īn minte economie corporative de PC MMO Eve Online, fiecare club de maşină are propriul cont bancar utilizate pentru a finanţa extinderea, accesorii şi, desigur, autoturisme. opţiuni de achiziţie īn demo includ mici, amator şi case Devotte, adăugarea de mai mult prestigiu garaje proprii şi, pentru a īndulci afacere, exclusives ca supercar Gumpert Apollo. Doar un singur membru al clubului poate avea aceste masini pentru un spin, cimentare rolul lor ca simboluri ale statutului online. Există trece menţiunea "fura" bani de la clanuri rivale, ceea ce implică un sentiment autentic de risc şi recompensă pentru challeges interclub jocului.

Există o mulţime de maşini īn TDU2, şi mulţumesc pentru toate tipurile de peste handwringing acordarea de licenţe şi astfel, asta e tot ce ne permite să spun. Şi motociclete? Aceste putem vorbi despre. "Suntem de planificare pentru a avea siguranta biciclete", spune Polloni ", dar ce e sigur este ca nu va fi īn această versiune iniţială cutie Am restructurat complet dinamica masina, si motociclete pe cont propriu sunt o investiţie uriaşă.. Aşa că vrem să vă asiguraţi că fiecare experienţă nu este stricată. "

Eliminānd unele catastrofă puţin probabil cu manipularea, este sigur să se presupună că TDU2 va fi o lume īn afară de mai sus şi predecesorul său. Asta nu īnseamnă īn mod automat mai mulţi fani pentru acest Racer iconoclaste, dar este greu de imaginat cineva plāngāndu: peste 1,2 milioane de jucatori unic bucurat TDU online, care, pentru un non-FPS este un număr colosal. Iar ei au toate motivele să se īntoarcă, Eden promiţătoare un vast, dedicat, comunitate bazată pe programul DLC de durată ", atāta timp cāt fanii o cer."

Ceea ce implică faptul că este mister, desi este sugerat că un lot timpurie a pre-conserve, tradiţionale DLC va, presupunānd că lumina forumuri sus, da drumul la un ciclu mai ecologice de caracteristici cereri şi patch-uri. Bazat pe tremur īn cursul acestei vizite, s-ar putea compara easilly a lui Burnout "Anul Paradise". Test Drive universul se extinde, atunci, şi nu pentru a se uita de oprire īn orice moment īn curānd.

Articolul scris de Duncan Harris de OXM (Oficial Xbox Magazine).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2drw8kk.jpg
Views:	135
Size:	778.9 KB
ID:	1419262   Click image for larger version

Name:	2hmk2g3.jpg
Views:	116
Size:	813.2 KB
ID:	1419263   Click image for larger version

Name:	n20uj7.jpg
Views:	97
Size:	791.2 KB
ID:	1419264  

HostBooter is offline   Reply With Quote
Old 14-04-10, 11:35   #968
MarioCrT

Stage 5
 
MarioCrT's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,234
Member of:
[DACIA]
[SKODA]
Default Re: Test Drive Unlimited

HostBooter nu mai folosi google translate pentru ca nu este bun de nimic . Măcar aşa de curios , ai citit ce ai scris ?
MarioCrT is offline   Reply With Quote
Old 14-04-10, 15:14   #969
HostBooter

Stage 3
 
HostBooter's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 135
Default Re: Test Drive Unlimited

Stiu ca nu este prea bun Google translate, dar merge pentru cine nu stie engleza . Normal ca l-am citit altfel nu il mai postam . Bafta !
HostBooter is offline   Reply With Quote
Old 14-04-10, 15:23   #970
Cypos

Stage 5
 
Cypos's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 565
Member of:
[DACIA]
Default Re: Test Drive Unlimited

"...este sugerat că un lot timpurie a pre-conserve, tradiţionale DLC va, presupunānd că lumina forumuri sus, da drumul la un ciclu mai ecologice de caracteristici cereri şi patch-uri. Bazat pe tremur īn cursul acestei vizite, s-ar putea compara easilly a lui Burnout "Anul Paradise"...."

Zi-mi si mie cat de corect este scris fragmentul asta...daca zici ca l-ai citit....mai bine il lasai in engleza ca intelegeam si asa...oricum, astept cu nerabdare sa apara TDU 2 !
__________________
https://forum.4tuning.ro/signaturepics/sigpic19849_2.gif
Cypos is offline   Reply With Quote
Old 14-04-10, 15:26   #971
HostBooter

Stage 3
 
HostBooter's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 135
Default Re: Test Drive Unlimited

Am citit si fragmentul asta , asa e . Imi cer scuze celor care i-am deranjat cu postul tradus in romana . Data viitoare il las in engleza .

Si eu sunt foarte curios cum o sa fie TDU 2 .
HostBooter is offline   Reply With Quote
Old 16-04-10, 09:04   #972
sergini0

Stage 5
 
sergini0's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 964
Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
Default Re: Test Drive Unlimited

Deci in mai apare pe X360?
sergini0 is offline   Reply With Quote
Old 21-04-10, 12:25   #973
enter

Stage 2
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 53
Default Re: Test Drive Unlimited

avem si site. http://www.testdriveunlimited2.com

Last edited by enter; 21-04-10 at 12:28.
enter is offline   Reply With Quote
Old 21-04-10, 16:15   #974
HostBooter

Stage 3
 
HostBooter's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 135
Default Re: Test Drive Unlimited

Cand am deschis site-ul am spus decat WOW . Abia astept sa apara cred ca o sa fie jocul anului . Cand m'am uitat la screenshot-uri stateam cu gura cascata ) . Hai multa bafta si poate facem un club.
HostBooter is offline   Reply With Quote
Old 22-04-10, 12:49   #975
DaciaFWE
Banned

Stage 4
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 243
Member of:
[DACIA]
Default Re: Test Drive Unlimited

Salut..am o intrebare cum pot pune melodii la radio?Adica sa pun ce melodii vreau eu :P .
DaciaFWE is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -