Jucati LFS ! ... nu stiu de voi dar eu cand nu am ce face si nici de VT nu am chef ... joc Chicken Invaders 2 :lol. Un joc frumos ar fi cum a zis si dadi, Lineage ! Incercati-le
Ex : e30 318i
Now : e30 324 Td
Diablo era super tare pe Battle.net
Pff, ce vremuri...
mi-o placut faza cu "pff, ce vremuri".. diablo 2 o aparut acuma vreo 7-8 ani... u fiind pe atunci in varsta de: 14-7=7 anisori (ce bine k nu am uitat cum ii cu scaderea.. ) sa nu te superi.. numa mi se pare amuzanta faza...
Scz de off..
Si ce daca aveam 7 ani... desi nu prea aveam calc care sa imi permita jocuri din astea mai noi nu jucam nfs si lotus toata ziua mai jucam un Warcraft 2,Starcraft,Heroes si mai tarziu mergeam la net sa joc cs ca nu mergea acasa...
Asa ca o completare jucati tot ce e f acut de Blizzard zic eu cel mai bun producator de jocuri...
Blizzard ? Dar EA Games ? Ce zici de ei ? tipii astia de la EA au cele mai mari vanzari deci . Anyway jucati si GTA San Andreas ! E frumos jocul, mai ales ca daca te muncesti unpic il faci real . Merita !