Eveniment
Cu respect salut toti LFS-istii,fie ei incepator sau adevarati profesionisti.As vrea sa va amintesc ca in urma cu 2 ani a fost
formata echipa SideSmoke,la inceput au fost doar 2 membrii(BaStanul&Evo-Lite),dar odata cu trecerea timpului am inceput sa adunam drifteri pe care zicem noi,i-am ajutat sa se formeze adunandu-i pe servere,jucand impreuna,distrandu-ne,participand la campionate,samd;
ei bine,pentru cei ce nu au participat la festivitatea de anul trecut(1 an SideSmoke),tin sa precizez faptul ca si in acest an vom face ceva special
si anume ne vom aduna toti(membrii SideSmoke,SideSmokeJR si NU NUMAI) pe un server,unde vom urma un program prestabilit de catre Leaderi
Program
-festivitatea va incepe la ora 21:00
-prezentarea membriilor echipei SideSmoke
-prezentarea membriilor echipei SideSmokeJr
-anuntarea castigatorului concursului de skinuri SideSmoke
aici
-distractie pe server pana la ora 0:00
Anul acesta,dupa cum am scris mai sus,am dorit sa facem ceva mai frumos astfel ca pe durata festivitatiilor vom aduce la cunostiinta tuturor
celor ce intra pe server,faptul ca avem :
-site nou,cu un design modern,usor de folosit,prin care speram sa atragem cat mai multi LFS-isti incepatori si nu numai
-forum,unde dorim sa adunam cat mai multi playeri si sa ne impartasim ideile,parerile,sugestiile,criticile

-versiunea LFS SideSmoke,cea mult asteptata,va fi lansata cu intarziere,dar de asemenea la un eveniment important pentru noi.Aceasta versiune va avea skinuri,setupuri,lyturi,masini personalizate si multe alte chestii pe care o sa le descoperiti singuri dupa ce o veti downloada
-reinviem un proiect pe care am vrut demult sa-l readuc la cunostinta si anume "SideSmoke Drifters Database",cu alte cuvinte,o pagina in care te poti inscrie completand doar numele,echipa,contact.Ce doresc cu aceasta pagina?Ei bine,un tip care abia si-a instalat lfs-ul in calculator intra pe aceasta pagina unde gaseste contactele tuturor lfs-istilor SideSmoke si NU NUMAI,care pe parcurs
il vor putea ajuta in diverse chestiuni(de modificare,editare),toate acestea pentru a ne ajuta reciproc sa crestem ca numar,pentru a extinde aceasta
comunitate frumoasa.
Server
-toate detaliile serverului vor fi trimise in ultima zi cu 10-15 min inainte de a incepe