Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 02-02-10, 13:02   #1
andreimp3

Stage 5

andreimp3's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
Default Counter-Strike 1.6 - in fiecare sambata

Salut. Mie imi place sa joc counter 1.6; Joc de mai bine de 6 ani counter. Joc pe un server de un an si ceva si treaba merge bine pe server. Nu sunt codati; sunt niste oameni foarte de treaba cu care te poti intelege mai ales pe forum... owner-ul are 41 de ani... deci va dati seama ca nu se injura nu se joaca codat si este foarte de treaba... serverul are cam 15 admini de incredere. Se poate obtine slot daca joci mai mult de 50 de ore.
Vroiam ca in fiecare sambata/duminica cei care vor sa joace pe server sa ne strangem la o comferinta pe mesenger si sa intram toti cu un clan "[4tuning]" neoficial doar asa ca sa fim mai uniti.
Ma gandeam ca sambata sau duminica aveti timp liber mai mult si e totul ok.
Mai este un topic deschis legat de "counter-strike", dar eu vreau sa vorbim despre meciuri in fiecare sambata.
intrati pe id-ul meu de mesenger: andreipaduretu /@yahoo.com/
si specificati ca sunteti de pe 4 tuning
Serverul se numeste cstrike.idle.ro ; daca dati serch pe google gasiti si forumul (nu il postez ca poate se considera reclama).
Daca cineva joaca si in timpul saptamanii il astept aici pe forum sa posteze sau pe mess sa jucam meciuri de cs.
NOTA: daca serverul este plin sambata/duminica nu este nici o problema am un prieten care ar un server bun care nu face lag si pune parola la server ca sa intram doar cei din clanul neoficial "4tuning"
Old 02-02-10, 13:18   #2
JuST_GiuGiu

Stage 5

JuST_GiuGiu's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Honda]
Default Re: Counter-Strike 1.6 - in fiecare sambata

E o idee buna!....Dar era deja deschis topicul Claudiei si chear nu vad de ce sa mai deschidem altu'!Plus ca ea ne pune servaru' la dispozitie oricand!https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...a/page-38.html

Fotografiile mele - GiuGiu
JuST_GiuGiu is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 11:22   #3
andreimp3

Stage 5

andreimp3's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

ok
ROG UN ADMIN SA STEARGA TOPICUL
dar sa sti ca serverele alea sunt de HNS SI KZ adica
la hns de ex trebuie sa alerge ct dupa tero pana ii omoara si tero sa fuga de ei pana scapa; tero are grenada de explozie, flash si la unele servere are si smoke si ct are decat cutit
si la kz de ex este o singura echipa si trebuie sa sari pe niste chesti toata harta pana ajung in varful mapei, iar daca ajungi primul ai ajuns in top... e ceva gen sa urci primul pe munte
andreimp3 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 14:36   #4
JuST_GiuGiu

Stage 5

JuST_GiuGiu's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Honda]

interesanta idee ,totusi mai lasal deshis ca poate se ofera cineva pe mine unu ma impresionat
Old 04-02-10, 03:45   #5
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by andreimp3 View Post
ok
ROG UN ADMIN SA STEARGA TOPICUL
dar sa sti ca serverele alea sunt de HNS SI KZ adica
la hns de ex trebuie sa alerge ct dupa tero pana ii omoara si tero sa fuga de ei pana scapa; tero are grenada de explozie, flash si la unele servere are si smoke si ct are decat cutit
si la kz de ex este o singura echipa si trebuie sa sari pe niste chesti toata harta pana ajung in varful mapei, iar daca ajungi primul ai ajuns in top... e ceva gen sa urci primul pe munte

Si eu am 3 servere ( Arme , Hns & KZ , Respawn ) toate full ...

Pe topicul official de cs se discuta despre meciuri , despre orice ....eu am zis ca ma voi ocupa cu organizarea meciurilor 4T , pentru ca am posibilitatea de a deschide mai multe servere inafara celor care deja ruleaza , iar daca se anunta vre-un meci va voi lasa mesaj pe topicul corespunzator unde sunt deja discutiile

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline   Reply With Quote
Old 04-02-10, 11:00   #6
andreimp3

Stage 5

andreimp3's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby View Post
Si eu am 3 servere ( Arme , Hns & KZ , Respawn ) toate full ...

Pe topicul official de cs se discuta despre meciuri , despre orice ....eu am zis ca ma voi ocupa cu organizarea meciurilor 4T , pentru ca am posibilitatea de a deschide mai multe servere inafara celor care deja ruleaza , iar daca se anunta vre-un meci va voi lasa mesaj pe topicul corespunzator unde sunt deja discutiile
atunci ROG UN ADMIN SA STEARGA/INCHIDA TOPICUL
@MilionDollarBaby - sa deschizi si un topic aici la PC games cu tema "meciuri de cs 1.6" adica pe acel topic sa scriem mereu cand se organizeaza meciuri, pentru ca deja topicul celalalt cu CS 1.6 are cam 60 de pagini si mai bine deschidem unul pentru asa ceva... doar pentru organizare de meciuri de counter 1.6
andreimp3 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-10, 11:59   #7
JuST_GiuGiu

Stage 5

JuST_GiuGiu's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Honda]

Da ar fii bine sa deschidem acolo un topic unde sa se vorbeasca doar depre meciuri!Cat cel de cs 1.6 il lasam deschis ca acolo mai vb una alta legate de cs
- Copyright 2026 4Tuning -