Salut. Mie imi place sa joc counter 1.6; Joc de mai bine de 6 ani counter. Joc pe un server de un an si ceva si treaba merge bine pe server. Nu sunt codati; sunt niste oameni foarte de treaba cu care te poti intelege mai ales pe forum... owner-ul are 41 de ani... deci va dati seama ca nu se injura nu se joaca codat si este foarte de treaba... serverul are cam 15 admini de incredere. Se poate obtine slot daca joci mai mult de 50 de ore.
Vroiam ca in fiecare sambata/duminica cei care vor sa joace pe server sa ne strangem la o comferinta pe mesenger si sa intram toti cu un clan "[4tuning]" neoficial doar asa ca sa fim mai uniti.
Ma gandeam ca sambata sau duminica aveti timp liber mai mult si e totul ok.
Mai este un topic deschis legat de "counter-strike", dar eu vreau sa vorbim despre meciuri in fiecare sambata.
intrati pe id-ul meu de mesenger: andreipaduretu /@yahoo.com/
si specificati ca sunteti de pe 4 tuning
Serverul se numeste cstrike.idle.ro ; daca dati serch pe google gasiti si forumul (nu il postez ca poate se considera reclama).
Daca cineva joaca si in timpul saptamanii il astept aici pe forum sa posteze sau pe mess sa jucam meciuri de cs.
NOTA: daca serverul este plin sambata/duminica nu este nici o problema am un prieten care ar un server bun care nu face lag si pune parola la server ca sa intram doar cei din clanul neoficial "4tuning"