La alti craciunul a venit mai devreme Un garaj la dispozitie,cativa prieteni saritori,cola si tigari multe....si taie,scote,strica,rupe...ce poate fiecare ca in vremurile bune.La 12 noaptea ne am dat batuti...si maine mai e o zi......
multumesc tuturor prietenilor saritori care probabil aveau multe alte lucruri mai bune de facut intr o vineri seara. sper sa fiti toti la fel de fericiti cum sunt eu zilele astea...
Izbitor seamana cu garajul lui Ben )
Frumoasa piesa e a lui Vlad ?
Ii lipesc o pereche de ochi in fata ...
In rest adorabila ... succes cu ea pe strazi ...
O sa fie o cursa interesanta,dar se pare ca pe la primavara,pt ca la mai putin de 10 grade,cat sunt acum afara,quattro ar pleca favorit in cursa asta,si nu cred ca nimeni vrea o victorie care sa suporte comentarii.
O sa fie o cursa interesanta,dar se pare ca pe la primavara,pt ca la mai putin de 10 grade,cat sunt acum afara,quattro ar pleca favorit in cursa asta,si nu cred ca nimeni vrea o victorie care sa suporte comentarii.
pana la primavara e mult......cred ca nu mai e nevoie pana atunici... )
Hai sa-ti spun ceva,S6 ala te batea groaznic daca nu aveai suta sub 5.1
Dar acum o se te bata ceva care o sa-ti de 1 lungime de masina in fata la start!
Respekt!
No offence!
Adica nu te bate...te face franjuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!