Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi

Reply

Thread Tools
Old 14-10-10, 11:59   #1
KASSEL
Audi Driver

Stage 3

KASSEL's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]
Default AudiSportClub

Forumul AudiRomania a luat fiinta in urma cu aproape 2 ani, la 30 martie 2009.

Bazele AUDI SPORT CLUB au fost puse cu ceva timp in urma, ca o manifestare a unei pasiuni comune a catorva prieteni.
Astfel ia nastere unul dintre cele mai de succes cluburi de marca din tara. Inca din primele momente de existenta ne-am castigat renumele de club in adevaratul sens la cuvantului, cu oameni care vor sa faca ceva si sa nu ramana doar sub un forum, plusand printr-o prezenta constanta si speciala la diverse competitii si prin unitatea de care am dat dovada in permanenta.

Pe langa un simplu grup de prieteni, suntem o entitate ce promoveaza marca AUDI si scopul este sa o facem mult mai cunoscuta printre mase. In felul acesta am aratat ca si la noi se poate si se poate cu stil atat timp cat exista dorinta si entuziasm
In perioada imediat urmatoare, creste numarul membrilor. Pana in vara anului 2010, vine ideea clublui sportiv dupa care nu dureaza mult, si din dorinta de a progresa, clubul(AudiSportClub) este inregistrat ca si asociatie sportiva cu acte in regula.

Odata cu trecerea timpului, lucrurile au devenit din ce in ce mai serioase, participarile la curse legale si evenimente de gen aducandu-ne aproape de fiecare data in centrul atentiei, fie prin premiile obtinute fie prin organizarea si sustinerea membrilor concurenti. Presa de specialitate si-a manifestat in mai multe randuri interesul fata de noi, fapt ce s-a concretizat prin numeroase aparitii ale membrilor, in publicatii atat din tara cat si din strainatate.

Vorbind de strainatate, clubul nostru este singurul club de marca din Romania care depaseste granitele tarii si ajunge peste hotare, unde suntem reprezentati de membri importanti, adevarati pasionati ai marcii. Deplasarile la evenimentele internationale ne-au ajutat pentru a ne face cunoscuti in multe tari din Europa. Clubul a semnat condica de prezenta la 2 editii Four Rings Fest in 2009 si 2010, cea mai importanta intalnire a membrilor din Europa de est. Aici gasim cu totul altceva fata de ceea ce se intampla la noi, pozitiv vorbind, fapt care ne face sa ne organizam cat mai bine cu putinta. Cu aceste ocazii am incheiat cateva parteneriate cu mai multe cluburi din care am putea mentiona AudiEmotion Bulgaria, Audi Sport Club Grecia, Audi Sport Club Italia, TurboFSI Turcia si lista poate continua.

In acest moment suntem aproximativ 700 de membri, mai multe detalii despre noi si masinile noastre gasiti pe site/forum www.audiromania.ro si www.audisportclub.ro , iar pe noi ne gasiti fie pe strazile oraselor din intreaga tara, fie pe pistele de concurs.

In alta ordine de idei, daca ceea ce vezi pe-aici iti trezeste cumva vreun interes si crezi ca poti fi si tu parte, asteptam un email pe adresa office@audiromania.ro sau postand in topicul dedicat, unde iti poti declara intentia de a deveni membru Audi Sport Club. Noi promitem ca vom citi si vom lua in considerare cererea ta si cine stie, poate familia noastra se mareste.
KASSEL is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -