Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi

Reply

Thread Tools
Old 10-02-10, 14:43   #436
Roj.

Stock

Roj.'s Avatar

Default Re: Shadows Racing Team

Quote:
Originally Posted by trafy-vr6 View Post
Sa incep cam asa: Stateam pe la ora 19:30 pe forum..tot dadeam refresh-uri...dintr`o data...suna telefonul..ma uit..Shadows - PEE, raspund:
-Alo ?
- Salut , ce faci ?
- Uite acasa...tu ?
-A...hai la OMV la un suc
- Tati nu am cu ce sa vin ca nu am benzina...dar sa vad..poate fac rost de o masina
- Aaa...auzi ca nu are benzina...
ShadowSpower se aude pe fundal: du-te ma tu si i`al ....a urmat vreo 15 secunde de certuri )) dupa care
- Alo ba Trafy
-Da ?
- Sunt Luci....hai ca vine ROJ sa te ia
- Bine hai ca cobor acuma
- Nu...te suna el..
- Bine...ms papa
-Papa

Ma imbrac repede...imi bag telefoanele in buzunar...si asteptam...continuam cu refresh`urile...

Ora 20:30 suna telefonul..ma uit..ROJ...e clar...a ajuns
-Alo?
-Ba Trafy suntem pe drum...venim acuma
-Bine hai ca cobori
-Da...sa cobori vis-a-vis de Micu Print
-Oke...buh bye

Ies repede afara.ma intalnesc cu 2-3 prieteni...il astept pe ROJ si pe Luci ( ShadowsPower )...stau ce stau.ma uit in stanga, ma uit in dreapta..nimic..mai stau..mai vorbesc cu tovarasii..de odata se aude BRRRRRRR ..ma uit in dreapta se vad 2 lumini...mai stau putin vad un Fiat Bravo T-Jet de-a latu...buuun....dau sa trec strada si cand sa o iau la fuga sa trec pe partea cealalta..ghiciti ce? ROJ trage frana de mana si o pune de`a latu`...zic: sa moara cicalaca ( vorba lu Greu :* ) ce nebuni...ma urc in masina...salut salut..etc etc..multumiri ca au venit sa ma ia...nu plecam bine...simt ca ceva e in neregula...ROJ mergea numai in shpritzuri...mergem noi, trecem de zonele mai intunecate...ajungem pe Podul Vinerii Mari..cand de-odata trage ROJ al meu frana de mana si...atunci am vazut cam asa: parapet, parapet, faruri, parapet, parapet, faruri, parapet , faruri...si de`o data se intoarce invers....hiuh ce bine zic eu..ne-am calmat..baga tata ROJ in R si da`i tati cu frana de mana si pune`te inapoi pe sens..noroc ca era rosu semaforul...ma asteptam sa vina si in stanga si in dreapta oameni sa injure...nimic..oameni pasnici la Valcea. Plecam noi..ajungem la limitatorul de dupa Economic..ghiciti ce ? abia cand ma calmasem inima mea incepe iara sa bata dar de data asta am vazut asa: trotuar, faruri, trotuar, faruri, trotuar, drum drept..buuun...ajungem in OMV..cand am crezut ca am ajuns si imi pot trage sufletu..nenea ROJ iara se agata din greseala de frana de mana) se sperie angajatu de la pompa de acolo.OK. am stat la suc, am discutat , era multa lume..niciodata nu vazusem atatia: Sharky, Milu, PEE, ROJ, ShadosPower, Sobo, Diablo, Prietena lu` Sharky, Provenzano..si inca 2 baieti. buuun...unii baieti pleaca..mai raman eu cu ROJ , ShadowsPower si Sharky cu prietena..stam noi putin...apare LEXU...vine si el , sta cu noi..ne hotaram sa plecam la... hmm))) stiti voi unde...acolo a urmat vreo 2 ore in care frana de mana de la ambele masini ( ROJ si ShadowsPower ) au stat ridicate..nu stiu de ce?)) ..ma urc cu ROJ in masina sa ma dea putin sa vad si eu cum e sa conduca un fel de Stig...ma da el prin zona aia...la inceput eram:X...dar dupaia ma calmasem..ROJ sofer bun+BMW 318is = chill )) nu am stat asa mult acolo ...am plecat putin cu tractiunea spate prin oras...au urmat niste curbe, niste intersectii care le-am vazut prin geamul lateral...ma intorc inapoi la aceeasi zona...ma urc cu ShadowsPower in masina..nebunie..o frumusete de Fiat Bravo..urmeaza niste alunecari ( nu stiu din ce cauza, oricum rusine primarului ca nu a bagat plugul si lasa tineretul sa alunece ), niste tremurici si niste emotii cateodata...care au trecut....Multumesc baieti pentru timpul acordat si sper sa mai fie seri d-astea)
De multe ori cred ca pt asta traiesc.....pt momente ca astea,pt seri ca asta.Sper ca data viitoare sa fim mai multi.Multumesc trafy-vr6,multumesc ShadowsPower pt acea seara
Roj. is offline   Reply With Quote
Old 10-02-10, 16:28   #437
ShAdOwpower

Stage 4

ShAdOwpower's Avatar

frate ROJ frumos spus!!!!......stiu sentimentu asta despre care vorbesti si te inteleg perfect...
ShAdOwpower is offline   Reply With Quote
Old 10-02-10, 16:37   #438
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

)))))))))))))))))))
Attached Files
File Type: mpg HPIM0277.mpg (6.92 MB, 45 views)
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-10, 16:38   #439
privat4u2

Stage 5

privat4u2's Avatar

Member of:
[Shadows Racing Team]

Cum sa t filmezi cad iei stalpu))))wow))))))
privat4u2 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-10, 17:20   #440
luci4n_vl

Stage 5

luci4n_vl's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

stimati colegi....azi pisica mea pt ca a fost cuminte..si mi`a aratat in aceasta iarna ca ma pot baza pe ea....si`a primit un kit de suspensii sport reglabile...si o bara stabilizatoare.....urmeaza distantiere jante,si cauciucuri pt vara..optez pt niste toyo 235/45/16 fata.....si 265/45/16 spate....bine inteles ca o sa fie niste modificari la aripile spate gen ///M3.....apoi o sa incerc k pana de paste sa ii gasesc niste scaune originale de ///M3...care sper sa ma faca sa ma simt comfortabil la un drum lung in ele...

PS...sa nu credeti ca ursache va ramane asa...urmeaza si la el suspensii...cauciucuri...un fitru sport K&N..si restul le cunoasteti....folie...distantiere spate...etc.....deci...se vede sper prin acest post cata importanta dau acestui fenomen...si cat suflet pun...si mai ales cati bani...glumeam desigur...:P.....ma simt mandru cand vad ca pot face cate ceva pt "titi-uri-le" mele....,,

Keep talking bitches,cause i love attention!!!

Last edited by luci4n_vl; 10-02-10 at 17:25.
luci4n_vl is offline   Reply With Quote
Old 10-02-10, 17:30   #441
privat4u2

Stage 5

privat4u2's Avatar

Member of:
[Shadows Racing Team]

ce mai putem spune shoby....nu ne mai uimesti cu nimic...ne-am obisnuit cu u ca tot ce strangi sa bagi masini....rar oameni ca u
Old 10-02-10, 18:32   #442
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

felicitari Shoby:*
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-10, 18:46   #443
DannyKid

Stage 5

DannyKid's Avatar

Cat de jmechere sunt tricourile
DannyKid is offline   Reply With Quote
Old 10-02-10, 19:33   #444
Provenzano

Stage 5

Provenzano's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[BMW]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by luci4n_vl View Post
stimati colegi....azi pisica mea pt ca a fost cuminte..si mi`a aratat in aceasta iarna ca ma pot baza pe ea....si`a primit un kit de suspensii sport reglabile...si o bara stabilizatoare.....urmeaza distantiere jante,si cauciucuri pt vara..optez pt niste toyo 235/45/16 fata.....si 265/45/16 spate....bine inteles ca o sa fie niste modificari la aripile spate gen ///M3.....apoi o sa incerc k pana de paste sa ii gasesc niste scaune originale de ///M3...care sper sa ma faca sa ma simt comfortabil la un drum lung in ele...

PS...sa nu credeti ca ursache va ramane asa...urmeaza si la el suspensii...cauciucuri...un fitru sport K&N..si restul le cunoasteti....folie...distantiere spate...etc.....deci...se vede sper prin acest post cata importanta dau acestui fenomen...si cat suflet pun...si mai ales cati bani...glumeam desigur...:P.....ma simt mandru cand vad ca pot face cate ceva pt "titi-uri-le" mele....,,

Felicitari Shoby pentru tot ce faci.Stiu cum e sa iti investesti si ultimul ban in masina. E destul de greu.Stii despre ce vorbesc foarte bine.
Succes si numai bine.
Provenzano is offline   Reply With Quote
Old 11-02-10, 03:10   #445
ShAdOwpower

Stage 4

ShAdOwpower's Avatar

felicitari sobo,tot respectu'!!!
ShAdOwpower is offline   Reply With Quote
Old 11-02-10, 10:37   #446
luci4n_vl

Stage 5

luci4n_vl's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

helloooo ooo ooo oo o!!!!!!!.....suna a pustiu p aici...
luci4n_vl is offline   Reply With Quote
Old 11-02-10, 11:00   #447
privat4u2

Stage 5

privat4u2's Avatar

Member of:
[Shadows Racing Team]

Desi sunt la munca sunt prezent topolino:P
Old 11-02-10, 11:51   #448
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

Si eu tot la munca, deci automat tot prezent.
lupalb is offline   Reply With Quote
Old 12-02-10, 17:45   #449
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Imi place de voi valcenilor ca va distrati!Ma amuz mereu cand mai citesc cateceva pe aici
Spor la treaba in continuare,am vazut ca sunteti ceva masini forta!Totusi nu inteleg de ce v-ati despartit de filiala Midnight de la voi!Ma rog,nu`i treaba mea,eram curios doar!
Bafta
Old 12-02-10, 18:19   #450
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

salut Kiduleeeeeeeeee....hai la Valceaaaaaaa