da asa e. zici si tu bine. sa vedem daca accepta omul sa te dai cu el.
cand am vb fata in fata a spus ca da.acum daca se razgandeste sau eu stiu..e treaba lui.nu este obligat doamne fereste.daca vrea bine,daca nu nu.nu este nicio problema.eu ma bag la somn ca imi pica ochii in gura:P
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
Re: Shadows Racing Team
rzn_vl:tin sa iti spun ca sunt mandru ca esti in Shadows, cum si de restul baietilor care sunt in clubul Shadows Racing Team.Suntem o familie, o echipa de oameni care se ajuta si se respecta. Imi pare bine ca nu mai am de-a face cu oameni de nimic , oameni care au 2 fete si care te barfesc pe la spate.
rzn_vl:tin sa iti spun ca sunt mandru ca esti in Shadows, cum si de restul baietilor care sunt in clubul Shadows Racing Team.Suntem o familie, o echipa de oameni care se ajuta si se respecta. Imi pare bine ca nu mai am de-a face cu oameni de nimic , oameni care au 2 fete si care te barfesc pe la spate.
Respect Shadows Racing Team
hoooppaaa!!!!! cn te`a suparat stimate coleg?...
corect spus...cativa dar buni...
asta inseamna shadows.
Urmeaza ultimele retusuri si Cupra v-a reveni pe strazi intr-o alta componentza....urmeaza un lifting si o aranjare interioara si exterioara...multa bafta Dragosele....
P.S Miluuuuuuuuuuuu mancatzias cablu tau de date)))
Quote:
Originally Posted by privat4u2
Urmeaza ultimele retusuri si Cupra v-a reveni pe strazi intr-o alta componentza....urmeaza un lifting si o aranjare interioara si exterioara...multa bafta Dragosele....
P.S Miluuuuuuuuuuuu mancatzias cablu tau de date)))
ar fi si cazul sa apara pe strazi...dupa atata timp.