Un model Audi tt SCARA 1/24 ce are acum in portbagaj un cablu USB ce il scoti si il bagi in calculator iar ledul flash drive-urilor este inlocuit de farurile masini sper sa va placa ideea si mai ales pozele
nu pot decat sa pun un flash mai mare... oricum flashul il pot schimba oricand iar sa pun hdd nu prea incape doar dak scot tot interiorul si atunci nu prea cred ca intra dar voi incerca next time
Hdd de laptop 2.5" ar fi cel mai bun, si poate si intra, dar mai repede in ceva masina mai mare, poate un SUV next timpe . Orium inca o data bravo , imi place mult ideea!
Imi place ideea. Si eu m-am gandit la asa ceva. Am vazut ca ai pus card SD. Poti sa schimbi memoria cu unul de 32GB si ai un HDD portabil unicat.
Intrebare poti sa legi 2 sau mai multe flashuri in serie sau paralel pentru a mari capacitatea? Sau ai nevoie de un controller?
Si eu iti sugerez pentru proiectele viitoare un HDD SSD (Solid State Drive). Aceste sunt bazate pe tehnologie flash si au capacitati mai mari. Poate pentru un model 1/18?
Intrebare poti sa legi 2 sau mai multe flashuri in serie sau paralel pentru a mari capacitatea? Sau ai nevoie de un controller?
Si eu iti sugerez pentru proiectele viitoare un HDD SSD (Solid State Drive). Aceste sunt bazate pe tehnologie flash si au capacitati mai mari. Poate pentru un model 1/18?
Ms de idee. in primu rand este corect am nevoie de o macheta mai mare 1/18 si o masina mai mare ca TT oricum e micut si in realitate iar flashurile nu le pot lega in serie doar sa pun 2 dar in calculator vor aparea separat deci pe viitor HDD va fi mai complicat dar o sa merite (SD cardul il pot schimba oricand)
E foarte greu de bagat un HDD avand in vedere ca trebuie sa ascund 1.5 cm in inaltime la o macheta de masina si ideal ar fi sa ramana si interiorul deci ori imi aleg un SUV ori o masina cu garda de sol ridicata si o tunez cu praguri si spoilere ca sa ascund hardul VA ROG dak stie cineva un model de HDD care este destul de subtire sa ma anunte!!