Machetele mele Colectii personale de machete |
03-12-08, 22:12
|
|
Stage 3
|
Machetele mele - Justlce
Hello! Sunt unul dintre cei mai noi "virusati" ai machetelor. Colectia mea numara doar un exemplar, un VW Touareg 1/24 Cararama , insa il ador, si promit ca nu ma voi opri aici  . Automobilele de teren sunt tinta mea. Urmatoarele achizitii vor fi probabil tot din oferta Cararama, de care sunt foarte multumit, desi firma nu are un renume precum Bburago sau Maisto.
Va imaginati cum ma simt acum, cand Touaregul, pe care il iubeam si asa, a fost modificat, cu ajutorul unui prieten. Acum are in dotare bullbar de aluminiu, lumini de pozitie, faza scurta, faza lunga, lumini de ceata ( toate cu leduri ). Va salut!
to be continued...
|
|
|
03-12-08, 22:17
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning]
|
Re: Machetele mele - Justlce
Bine ai venit!
Foarte tari pozele, dar si macheta!
|
|
|
03-12-08, 22:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
|
Bine ai venit!
Foarte frumoase pozele si masina! Dar un sfat! Lucreaza putin si la interior(mocheteaza-l...vopseste pedalele negre..etc), pentru ca e urat...si nu da bine la un exterior asa ingrijit!
|
|
|
04-12-08, 08:37
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Toyota] [2 Roti]
|
bine ai venit pe aceasta sectiune
te felicit pentru poze,care fac ca masina sa para reala
si bulbarul e foarte tare
bafta in continuare
|
|
|
04-12-08, 14:04
|
|
Stage 3
|
@manu_96xls, andrew 46 : multumesc pentru aprecieri! chiar ma simt incurajat sa continui!
@coman razvan : mersi pentru sfat. sa stii ca ma culcasem pe-o ureche in ce priveste touaregu, ma gandeam ca e "gata" ( daca se poate asa ceva cand incepi sa modifici machete), ma gandeam la modelul urmator, iar la interior nu m-am gandit. Ma apuc de treaba cat de curand!
Last edited by coman razvan; 04-12-08 at 17:05.
|
|
|
04-12-08, 16:09
|
|
 Stage 4
Member of: [4Rally]
|
Bun venit intre noi!Foarte frumoasa macheta si pozele! 
bafta la colectionat  !
|
|
|
05-12-08, 12:29
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [SKODA] [4Tuning International]
|
frumusel touareg....vad ca vine iasul tare din spate!
cred ca stiu ce prieten te-a ajutat la lumini.... 
daca iti place asa mult touareg...sa te uiti sapt viitoare pe la mine sa vezi unul...
|
14-12-08, 21:37
|
|
Stock
|
arata foarte tare....tine-o tot asa....
|
|
|
14-12-08, 22:16
|
|
 Stage 5
|
de ce zici ca firma carrarama nu are un renume ca bburago si maisto
depaseste clar maisto la detalii
|
|
|
15-12-08, 04:23
|
|
Stage 3
|
@ PuFy16, nosferatu, eddycdk: mersi mult!
@ canon : sigur ca depaseste, asta zic si eu. Dar de Maisto si Bburago am auzit de mic, aveam o gramada de masinute de la astia aduse din germania, iar unii prieteni aveau si machete 1/18 ( tin minte un BMW Seria 8 cu faruri escamotabile pe care noi il consideram tot masinuta de jucarie, fara sa-i stim valoarea  ).
De Cararama am auzit recent, dar sunt foarte multumit de calitatea lor ( pe mine ma atrage faptul ca se deschide cam tot, ai loc de leduri in spate la faruri etc.) -
zilele astea ma uitam la un Audi de la Bburago sau Maisto si avea stopurile vopsite  . Deci Cararama rules!
|
|
|
22-02-09, 20:28
|
|
Stage 3
|
Salutare! Am revenit dupa o perioada de inactivitate, si mi-e rusine de cat de putin ma dedic acestei activitati si pasiuni, in comparatie cu altii. Totusi, incurajat si, de ce nu, ajutat de mult mai activul coleg bmwh548, incerc sa tin pasul cu lumea. Va prezint colectia de iarna, constand in vechiul Touareg, precum si un Q7 recent achizitionat (multumiri m_power87 ). Q7 va suferi modificari estetice ceva mai pronuntate decat Touaregul, si voi pune poze odata ce treaba e gata. Pozele de grup includ Hummerul colegului bmwh548.
|
|
|
22-02-09, 21:54
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW] [2 Roti]
|
Foarte frumos Touareg-ul . Imi poti spune si mie de unde l-ai cumparat ?? si cu ce pret. daca nu te superi bineinteles.
|
|
|
22-02-09, 22:00
|
|
Stage 3
|
Nici o problema. E Cararama, eu l-am luat din G-Market cu 380, am vazut insa si la Kaufland, cu 320.
|
|
|
22-02-09, 22:02
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW] [2 Roti]
|
Multumesc frumos . am sa mai ma uit prin kaufland , desi azi am fost si aveau doar alfa romeo 156 si beetle turbo S .. pe care il am , iar dupa alfa nu ma omor... mereu mai raman cateva  )
|
|
|
22-02-09, 22:10
|
|
Stage 3
|
Nici eu nu ma omor dupa Alfa, dar imi place ca model. Poate chiar o sa-mi cumpar odata si odata. Problema e intr-adevar ca nu gasesti ceea ce vrei. Cand nu am bani pentru machete, atunci apar Cayenne, Land Cruiser, Cayman. Cand am bani, nu mai sunt decat Alfa Romeo, ceva Peugeot 407 coupe sau Land Rover Discovery. De la firmele celelalte nu ma atrage nimic inca ( poate un S-Klasse de la Maisto, dar e 1/26, deci chiar mic ). Am fost o lunga perioada in afara tarii, si nu am gasit NIMIC 1/24. Din fericire pentru pasionatii de 1/18, erau toate modelele posibile, modele vechi, modele ce par ruginite, modele facute chiar de firma-mama ( ca Ferrari de exemplu). 1/24 nimic. C'est la vie!
|
|
|
|
|