daca tot am facut poze..pun si eu machetele mele aici.
- 1:24 : mai multe (e lista atasata)
- 1:18 : Bmw seria 7 Welly
- 1:32 : Subaru Impreza, Lamborghini Gallardo Spyder, Pontiac Firebird, Mercedes E200, Fiat Stilo
- 1:43 : Dacia Logan
am si mai vechi..de cand eram mic, cred ca sunt 1:64, Matchbox, Majorette
daca tot am facut poze..pun si eu machetele mele aici.
- 1:24 : mai multe (e lista atasata)
- 1:18 : Bmw seria 7 Welly
- 1:32 : Subaru Impreza, Lamborghini Gallardo Spyder, Pontiac Firebird, Mercedes E200, Fiat Stilo
- 1:43 : Dacia Logan
am si mai vechi..de cand eram mic, cred ca sunt 1:64, Matchbox, Majorette
Am pus mai multe poze cu Porsche 911 cu 61 (la cererea lui 2010)
Ce are diferit fata de restul machetelor este ca are cauciucurile de plastic (asa le are si McLaren F1).
O sa pun si cu alte machete, cele pe care nu prea le-am vazut pe forum.
Astept McLaren F1, care este intr-adevar o macheta rara ! (am vazut una acum 3 luni pe eBay si pretul a urcat destul de sus) precum si McLaren F1-GTR Ueno Clinic
Esti pe aproape, este Canon EOS 450d cu 17-85mm, 100mm si un blitz 580EXII. Mai folosesc si un compact Canon A610.
Pt drifter: McLaren F1 am luat-o de pe ebay..la un pret intr-adevar cam mare (18 lire si ceva cu tot cu transport), dar imi placea prea mult. O sa mai imi vina una pe care am prins-o la un pret decent..
Ultima prezentata azi va fi acest McLaren F1, pt ca vad ca e regula maxim 2 machete/zi. Mai multe poze cu ea :
Member of: [Colectionar Machete] [PEUGEOT] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Machetele mele - florinvfd
opa...ce avem noi aici? foarte frumoasa colectia...
trebuie sa te plictisesti de cateva dintre ele...si sa vina la mine
la mai multe
arata bine porsche-ul...
Multumesc!
Sunt printre voi de mai mult timp, doar ca pana acum nu aveam pozele adunate intr-un loc , iar acum am reusit. Sper ca nu am omis nici o macheta Ce vad acum e ca am dublat un Porsche 911 Hongwell argintiu.