Salutare! Pana acum am fost activ mai mult pe partea de vanzari si schimburi, dar am reusit intr-un final sa fac niste poze pentru a-mi putea incepe prezentarea colectiei. Ca si scara principala a colectiei, este 1:18, locul 2 ocupandu-l 1:43.
Alegerea machetei de inceput a fost oarecum simpla, fiind prima macheta modificata de mine.. si singura pana in prezent. Am pus creativitatea la lucru pe o macheta ieftina pentru a nu regreta in caz de "esec"

, dar a pana acum sunt multumit de rezultat; sunt curios si de parerea voastra

Asadar, macheta:
1. Dodge Challenger Concept 2006 - Maisto Pro Rodz - 1:18 -> a devenit "The Punisher"
Modificari:
- vopsit caroserie negru mat, oglinzi rosii
- vopsit motor: inainte de modificare era plastic cromat tot compartimentul motor, acum este negru si motorul rosu.
- vopsit portbagaj: negru, buteliile NOS au ramas neschimbate
- vopsit scaune: negre cu o dunga rosie specifica R/T, centuri rosii
- mochetare interior, vopsit pedale, vopsit boxe spate, vopsit cu argintiu detaliile de pe panourile usilor
- vopsit jante - negru cu dunga rosie, sigla metalica "The Punisher" in centru
- grila fata modificata
- sters Pro Rodz de pe geam spate si Maisto.com de pe geam fata
- sigla "The Punisher" pe capota, portbagaj, aripi
- "suspensia" spate a fost inaltata (de fapt am dat alte gauri prin care trece axul rotii, ca nu are arcuri)
- am confectionat o evacuare cu 4 tevi din metal
Planuri de viitor (nu prea apropiat

):
- led-uri faruri, proiectoare, stopuri, semnalizatoare, iluminat interior, portbagaj
- dunga neagra R/T pe lateral
- numar inmatriculare
Ca si decor, am improvizat un garaj cu piesele pe care le am (inca in lucru, planuiesc sa-l extind pe viitor)
Poze: (facute cu telefonul in lipsa unui aparat foto bun, si umblat putin la contrast; prima poza este macheta originala)
PS: confectionarea evacuarii a durat cel mai mult