vand vw golf 2, 2+1 portiere,motor 1.6 GTD, bare GTI,scaune sport,volan sport BBS,jante BBS,trapa,suspensie semi-sport,stopuri fumurii HELLA,pleoapa faruri,toata muzica schimbata... pret 1900 euro sau 1800 fara muzica sau variante
ps: se poate pune orice motor pe ea, fara a avea probleme la identificarea motorului acestea fiind scrise in certificatul masinii
primul motor a fost un gti... ala nu a avut serie motor...asa ca cei de la rar au scris pe certificat ca masina nu are serie motor...deci in concluzie poti sa pui orice motor te trasneste pe tine fara sa se lege cineva de tine...aviz pasionatilor de vr6
ps:multi cauta sau cautau astfel de caroserii "fara serie motor" pt a pune motoare mai mari fara a avea probleme...
Nu înțeleg de unde scoateți toate astea... mă rog... așa o fi. Suspensia semi-sport, cum e?Și în ce constă?Scaune sport?Volan sport?
Arată mai bine cu acili bbs-uri.
Baftă la vânzare.
caut pleoapa gen clasica...adevarul este ca am gasit nou la 20 eu dar deocamdata fara fonduri si prioritar ar ramane chederele
sa vad cum intra ce si mai intra
si totusi acel "orice motor" trebuie sa se incadreze in capacitatea cilindrica si kw scrisi in talon si carte
nu, acel motor nu trebuie sa se incadreze in cmc scrisi in talon,scrie foarte clar in certificat si cand am inmatriculat al 2 motor am si intrebat la rar si mi-au spus ca atat timp cat primu motor nu a avut serie si in certificat este trecut "fara serie motor" se poate pune orice motor...oricum banuiesc ca cine este interesat poate sa intrebe la rar daca chiar este asa
la suspensie semi-sport ma refer ca amortizorul se poate regla pe 3 inaltimi : high,normal,sport
o sa fac poze maine sper cu volanul BBS si cu interiorul...