Quote:
Originally Posted by Paul
Nu incerc sa fac primavara cu postul meu ci sa te fac pe tine sa deschizi ochii ... poate itzi dai seama, poate nu .
Cine te impiedica sa l mai reprezintzi inca ? nimeni ... iti zic eu . chiar daca parerile sunt impartzite, pana la urma e o problema de atitudine unul fatza de celalalt, de comunicare care zic eu ca e foarte importanta intr un grup care are tendinta sa vrea din ce in ce mai mult . ce zici tu inseamna a fugi de unele lucruri scuza ma ca itzi spun. fi tare domne` parca esti un copil mic sa innebunesc ... fi in continuare mandru de club si de tine si cu putin ajutor vei trece si peste asta mai mult ca sigur . nu mai inchide ochii la ce spun altzii. ai demnitatea ta .
sper ca m am facut inteles ... nu pleca capul si sa te duci intr o directzie gresita .
spun asta pentru ca imi pasa . si MIE cel putzin mi ar parea rau sa pleci . poate sunt prea sentimental acum dar macar spun asta verde in fatza .
noroc si ai grija de alegerea care o faci !
|
Stii ce ma impiedica...ruperea de tot din partea "colegilor de club"...in clubu asta fiecare e cu p**** masii si atat...
Lam reprezentat cu multa placere si dorinta....dar cand vad ca fiecare trage pentru el...si nimeni nu ajuta pe nimeni...dar pretentii sunt...atunci nu imi mai convine....
De cand nu am mai iesit toti la o vb??La un concurs???La concursuri...seara ziceau ca vin toti si dimineata era 2-3...sau 1(Asa cum a fu si la ultimul...)..fiecare se scoatea...ca nu are timp...bani de benzina(cotizatia aia e degeaba....nu??) si numai faze dinastea...sincer mie mie rusine cu fazele astea...
Da la inceput eram toti super uniti si super ok....acuma de cand sau modificat masinile si faze dinastea...fiecare e numa in treaba lui...ba impresii ba figuri...nu zic...poate am gresit si eu...
Sincer am cerut ajutor din partea lui Yakone sa imi faca siglele...nu am primit nici cel mai mic ajutor...asta e...
Decat sa se agite 2-3 si restu de X persoane sa stea cu p*** la soare si sa astepte totu pe tava ....eu ma retrag!
Si iti spun eu ...ca stiu fff bine ca multi nu ma inghit in clubu asta..ma refer la partea de Brasov...
Cam atat am avut de spus!Sincer iti multumesc ca esti de partea mea sa raman...dar sincer vei afla diseara un raspuns final...cand voi vb cu Lucian!El e singurul care mai are de zis un cuvant in privinta asta!