Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Brasov

Reply

Thread Tools
Old 13-03-07, 15:53   #391
FreaK_Bv

Stage 5

FreaK_Bv's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
Default Re: SPEEDLINE Club Brasov

Quote:
Originally Posted by Bigu View Post
nu stiu cand ai auzit tu ca mie rusine sa pun stiker da ma rog.....e ... sau era o dorinta de a mea de a avea parbrizul curat...nici macar rovinieta sau asigurarea nu o port daca nu ai observat. si dupa sepci am umblat si eu...........dar in zadar. bisericute in club? unde? sa nu mai amestecam problemele personale cu clubul. bafta
care pb personale???alea personale leam incheiat demult...mam edificat cu totu...
FreaK_Bv is offline   Reply With Quote
Old 13-03-07, 15:54   #392
Syc@

Stage 5

Syc@'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Exclamation ce pana mea....??

Ce de pene in aer frate mai calmatziva!!!!
Mugur tu vrei sa zici ca de cand ai participat la raliu nu sa skimbat nimik in comportamentul tau????? A doua zi eram in livada cu Vio si Sonel eram trei da eu de fapt nu eram sau sunt asa de mic de nu mai vazut? PLM lsaso draq de treaba ca pt o etapa nu ti se ridica statuie tu ai posibilitatea de a participa altii nu pe poiana unde te-am vazut nu aveeai caiet sai dictezi pilotului sau lai scapat pe jos??? sa numi reprosezi ca ma oftic ca AI AJUNS ACOLO pe postul de copilot recuns eu ca ma oftic ca eu nu-mi permit ca amidoresc asa ceva de cand am vazut prima masina de curse nu am avut posibilitatea sa ma duc la o scoala de pilotaj, asta e trag de o masina pe care mi-o intretin singur nu ma ajuta nimeni si nici sa ma sponsorizeze sa mi-o fac, felicitari ca ai ajuns aici si bafta in continuare ma deranjat un singur lucru si ma deranjeaza in continuare comportamentul ca nu esti mai presus de mine cu nimic eu am nista calitatzi cu care ma mandresc si cand sunt luat cu soferul galaxiei de unu si altul ... nu zic mai nimic stiu ca sunt vorbe pe care le spun ca se oftica. Cat despre demisia ta din speedline nu stiu motivul real eu am renuntat la ideea de club dupa o discutie cu lucian unde am aflat ca suntem club sa merem impreuna la concursuri si in rest dak am nevoie sa majute cineva sa-mi repar masina am o gasca de preteni in fata blocului deci intelegetzi ce vretzi voi. Bafta tuturor.

Piese Auto NOI & SH
Tel: 0762/63.24.24

Last edited by Syc@; 13-03-07 at 15:56.
Syc@ is offline   Reply With Quote
Old 13-03-07, 16:00   #393
FreaK_Bv

Stage 5

FreaK_Bv's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
Default Re: ce pana mea....??

Quote:
Originally Posted by Syc@ View Post
Ce de pene in aer frate mai calmatziva!!!!
Mugur tu vrei sa zici ca de cand ai participat la raliu nu sa skimbat nimik in comportamentul tau????? A doua zi eram in livada cu Vio si Sonel eram trei da eu de fapt nu eram sau sunt asa de mic de nu mai vazut? PLM lsaso draq de treaba ca pt o etapa nu ti se ridica statuie tu ai posibilitatea de a participa altii nu pe poiana unde te-am vazut nu aveeai caiet sai dictezi pilotului sau lai scapat pe jos??? sa numi reprosezi ca ma oftic ca AI AJUNS ACOLO pe postul de copilot recuns eu ca ma oftic ca eu nu-mi permit ca amidoresc asa ceva de cand am vazut prima masina de curse nu am avut posibilitatea sa ma duc la o scoala de pilotaj, asta e trag de o masina pe care mi-o intretin singur nu ma ajuta nimeni si nici sa ma sponsorizeze sa mi-o fac, felicitari ca ai ajuns aici si bafta in continuare ma deranjat un singur lucru si ma deranjeaza in continuare comportamentul ca nu esti mai presus de mine cu nimic eu am nista calitatzi cu care ma mandresc si cand sunt luat cu soferul galaxiei de unu si altul ... nu zic mai nimic stiu ca sunt vorbe pe care le spun ca se oftica. Cat despre demisia ta din speedline nu stiu motivul real eu am renuntat la ideea de club dupa o discutie cu lucian unde am aflat ca suntem club sa merem impreuna la concursuri si in rest dak am nevoie sa majute cineva sa-mi repar masina am o gasca de preteni in fata blocului deci intelegetzi ce vretzi voi. Bafta tuturor.
nu aveam caiet de dictari???imi pare cu i'm sorry ca tio zic Marius dar aveam...trecem peste...in fine...
demisia mea din speedline are multe motive intemeiate...am avut si o discutie si eu cu Lucian si cred ca a inteles...sper sa fi inteles si sa nu se fi suparat pe mine...tot respectul pentru acest om!
demisia ta este chiar pb ta...macar eu am avut tupeu sa zic macar o parte pe fata ...si o sa zic si urmatoarea parte de fata cu toata lumea...poate va fi si Bucurestiul de fata!
Si in legatura cu seara aia...daca nu ai vazut nu am stat mai mult de 3 minute in livada..dar in fine...
In schimb tu aseara ai fost josnic...imi pare rau sa tio zic...dar vi aseara...toata lumea saluta...da maini si etc...si tu ..."salut salut...nu va mai salut ca sunteti multi.." sau ceva de genu...in fine...pb ta..pb fiecaruia!

Bafta in continuare la toata lumea!

Apasa pedala de acceleratie cu grija...viteza ucide

Range Rover Sport HSE---> 3.6HSE ---> 272CP+
Old 13-03-07, 16:05   #394
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by FreaK_Bv View Post
Paul sincer e decizia mea...asta e...oricum nu eram binevenit in club...din partea multor persoane...
Ce te face sa crezi asta !? eu sincer nu cred ca cineva din clubul asta a avut ceva impotriva ta :/ ... asta s ar fi vazut cand ai intrat in Speedline si sti ce vreau sa zic ... cand ai intrat erai mai mult decat bucuros, te ai afisat ca membru cu mandrie ca reprezintzii SPEEDLINE care nu e numai un club e si un grup de prieteni cu aceasi pasiune, ai reprezentat clubul pe la majoritatea competitziilor si tzi a placut asta, ai facut o cu MANDRIE ... spune mi acum merita oare sa faci gesturi din`astea .

pana la urma in orice decizie o sa o iei desi pacat daca vrei sa renuntzi , oricand vei avea sprijinul meu si nu numai al meu ci si al unora care nu demult le ai spus colegi de club, nu cred ca cineva ar avea ceva de spus aici .
Paul is offline   Reply With Quote
Old 13-03-07, 16:08   #395
FreaK_Bv

Stage 5

FreaK_Bv's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Paul View Post
Ce te face sa crezi asta !? eu sincer nu cred ca cineva din clubul asta a avut ceva impotriva ta :/ ... asta s ar fi vazut cand ai intrat in Speedline si sti ce vreau sa zic ... cand ai intrat erai mai mult decat bucuros, te ai afisat ca membru cu mandrie ca reprezintzii SPEEDLINE care nu e numai un club e si un grup de prieteni cu aceasi pasiune, ai reprezentat clubul pe la majoritatea competitziilor si tzi a placut asta, ai facut o cu MANDRIE ... spune mi acum DE CE ? sunt curios si eu :/

pana la urma in orice decizie o sa o iei desi pacat daca vrei sa renuntzi , oricand vei avea sprijinul meu si nu numai ci si al unora care nu demult le ai spus colegi de club, nu cred ca cineva ar avea ceva de spus aici .
Iti dau un exemplu...si sper sa nu se atace...IL_Capo(Tudor):"Asfalt uscat..."...ma eu stiu ce bisericute sau format in clubu ala...si sincer dap...lam reprezentat cu mandrie...cand eram toti uniti...acuma numa figuri si impresii si etc...asta e...nu mai zic nimic ca dupaia se ataca lumea...

Da ai pus un punct pe I foarte important in postul tau...dar cu un "post" nu se face vara...si nici nu se va mai uni clubu vreodata..in sensu sa iesim undeva...sa mergem la un concurs impreuna sau macar o intalnire la garaj....asta e...

Bafta
Old 13-03-07, 16:19   #396
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

Quote:
Iti dau un exemplu...si sper sa nu se atace...IL_Capo(Tudor):"Asfalt uscat..."...ma eu stiu ce bisericute sau format in clubu ala...si sincer dap...lam reprezentat cu mandrie...cand eram toti uniti...acuma numa figuri si impresii si etc...asta e...nu mai zic nimic ca dupaia se ataca lumea...

Da ai pus un punct pe I foarte important in postul tau...dar cu un "post" nu se face vara...si nici nu se va mai uni clubu vreodata..in sensu sa iesim undeva...sa mergem la un concurs impreuna sau macar o intalnire la garaj....asta e...

Bafta
Nu incerc sa fac primavara cu postul meu ci sa te fac pe tine sa deschizi ochii ... poate itzi dai seama, poate nu .

Cine te impiedica sa l mai reprezintzi inca ? nimeni ... iti zic eu . chiar daca parerile sunt impartzite, pana la urma e o problema de atitudine unul fatza de celalalt, de comunicare care zic eu ca e foarte importanta intr un grup care are tendinta sa vrea din ce in ce mai mult . ce zici tu inseamna a fugi de unele lucruri scuza ma ca itzi spun. fi tare domne` parca esti un copil mic sa innebunesc ... fi in continuare mandru de club si de tine si cu putin ajutor vei trece si peste asta mai mult ca sigur . nu mai inchide ochii la ce spun altzii. ai demnitatea ta .

sper ca m am facut inteles ... nu pleca capul si sa te duci intr o directzie gresita .

spun asta pentru ca imi pasa . si MIE cel putzin mi ar parea rau sa pleci . poate sunt prea sentimental acum dar macar spun asta verde in fatza .

noroc si ai grija de alegerea care o faci !

Last edited by Paul; 13-03-07 at 16:22.
Paul is offline   Reply With Quote
Old 13-03-07, 16:45   #397
FreaK_Bv

Stage 5

FreaK_Bv's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Paul View Post
Nu incerc sa fac primavara cu postul meu ci sa te fac pe tine sa deschizi ochii ... poate itzi dai seama, poate nu .

Cine te impiedica sa l mai reprezintzi inca ? nimeni ... iti zic eu . chiar daca parerile sunt impartzite, pana la urma e o problema de atitudine unul fatza de celalalt, de comunicare care zic eu ca e foarte importanta intr un grup care are tendinta sa vrea din ce in ce mai mult . ce zici tu inseamna a fugi de unele lucruri scuza ma ca itzi spun. fi tare domne` parca esti un copil mic sa innebunesc ... fi in continuare mandru de club si de tine si cu putin ajutor vei trece si peste asta mai mult ca sigur . nu mai inchide ochii la ce spun altzii. ai demnitatea ta .

sper ca m am facut inteles ... nu pleca capul si sa te duci intr o directzie gresita .

spun asta pentru ca imi pasa . si MIE cel putzin mi ar parea rau sa pleci . poate sunt prea sentimental acum dar macar spun asta verde in fatza .

noroc si ai grija de alegerea care o faci !
Stii ce ma impiedica...ruperea de tot din partea "colegilor de club"...in clubu asta fiecare e cu p**** masii si atat...
Lam reprezentat cu multa placere si dorinta....dar cand vad ca fiecare trage pentru el...si nimeni nu ajuta pe nimeni...dar pretentii sunt...atunci nu imi mai convine....
De cand nu am mai iesit toti la o vb??La un concurs???La concursuri...seara ziceau ca vin toti si dimineata era 2-3...sau 1(Asa cum a fu si la ultimul...)..fiecare se scoatea...ca nu are timp...bani de benzina(cotizatia aia e degeaba....nu??) si numai faze dinastea...sincer mie mie rusine cu fazele astea...
Da la inceput eram toti super uniti si super ok....acuma de cand sau modificat masinile si faze dinastea...fiecare e numa in treaba lui...ba impresii ba figuri...nu zic...poate am gresit si eu...
Sincer am cerut ajutor din partea lui Yakone sa imi faca siglele...nu am primit nici cel mai mic ajutor...asta e...
Decat sa se agite 2-3 si restu de X persoane sa stea cu p*** la soare si sa astepte totu pe tava ....eu ma retrag!

Si iti spun eu ...ca stiu fff bine ca multi nu ma inghit in clubu asta..ma refer la partea de Brasov...

Cam atat am avut de spus!Sincer iti multumesc ca esti de partea mea sa raman...dar sincer vei afla diseara un raspuns final...cand voi vb cu Lucian!El e singurul care mai are de zis un cuvant in privinta asta!
Old 13-03-07, 16:46   #398
Syc@

Stage 5

Syc@'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Exclamation Baaaaaaaaaaaaa

Quote:
Si in legatura cu seara aia...daca nu ai vazut nu am stat mai mult de 3 minute in livada..dar in fine...
In schimb tu aseara ai fost josnic...imi pare rau sa tio zic...dar vi aseara...toata lumea saluta...da maini si etc...si tu ..."salut salut...nu va mai salut ca sunteti multi.." sau ceva de genu...in fine...pb ta..pb fiecaruia!

Bafta in continuare la toata lumea!
Cum zici tu da oricum nu am dat mana cu nimeni deci nu stiu de ce te ataci ca as avea ceva cu tine si sunt persoane cu care nu mai vreau sa vb din cauza figurilor pe care le fac sonel si okelaristu si altii bat poola de vopseaua mea perlata carei faza de eu nu stiu ca anca mai am 2 pete de alb unde a fost eleronul sau ca nu spal masina zilnic sau carei problema nu cred ca o sa ajung eu la poola lor sai pup in cur de pe acuma deci nu stiu ce este asa deosebit la mine de credeti asta sau par fraier ca am golf 2 galben sau ca am wrc la numar modul in care merge masina pe strada merita numarul asta asa vedetziva de treaba voastra nu ma reduc la mintea a catorva persoane care merg si fura din germania si vine simi vinde mie la niste preturi de te ia de cap instantaneu pentru mine livada nu mai este o atracrtie vin acolo din reflex vin sa vad daca e blondu de rfestu kiar mi se rupe sincer sa fiu. GAndeste altcumva cand vorbesti cu mine sau despre mine nu ma confunda cu labarii din livada care traiesc pe banii parintilor nu ma confunda sunt mai trecut prin viata la 21 de ani decat voi
Syc@ is offline   Reply With Quote
Old 13-03-07, 16:54   #399
FreaK_Bv

Stage 5

FreaK_Bv's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
Default Re: Baaaaaaaaaaaaa

Quote:
Originally Posted by Syc@ View Post
Cum zici tu da oricum nu am dat mana cu nimeni deci nu stiu de ce te ataci ca as avea ceva cu tine si sunt persoane cu care nu mai vreau sa vb din cauza figurilor pe care le fac sonel si okelaristu si altii bat poola de vopseaua mea perlata carei faza de eu nu stiu ca anca mai am 2 pete de alb unde a fost eleronul sau ca nu spal masina zilnic sau carei problema nu cred ca o sa ajung eu la poola lor sai pup in cur de pe acuma deci nu stiu ce este asa deosebit la mine de credeti asta sau par fraier ca am golf 2 galben sau ca am wrc la numar modul in care merge masina pe strada merita numarul asta asa vedetziva de treaba voastra nu ma reduc la mintea a catorva persoane care merg si fura din germania si vine simi vinde mie la niste preturi de te ia de cap instantaneu pentru mine livada nu mai este o atracrtie vin acolo din reflex vin sa vad daca e blondu de rfestu kiar mi se rupe sincer sa fiu. GAndeste altcumva cand vorbesti cu mine sau despre mine nu ma confunda cu labarii din livada care traiesc pe banii parintilor nu ma confunda sunt mai trecut prin viata la 21 de ani decat voi
Nu mam atacat ca nu ai dat mana cu mine...sincer...dar e vb de cum se comporta toata lumea...
Sincer e pb ta ca masina ta merge cum vrea...sau ca mere bine si ca ii bati pe unii si pe altii...aici o dam in alte vb....si nici cu vio si sonel nu am treaba in discutia asta...fiecare cu treaba lor....

Iar in legatura cu ganditu despre tine si vb cu tine...aici e pb ta....fiecare crede ce vrea despre o persoana(VB LA GENERAL) si nu poti obliga x persoane sa suporte y persoane(IARA VB LA GENERAL)...
Da esti mai trecut prin viata decat noi...cu 2 ani...in fine...dar acest lucru nu iti confera tie dreptul sa fi "mai presus" ca noi...sau sa te comporti astfel...stiu ca numi dai dreptate dar gandestete

Nu si nimeni nu zice ca esti fraier ca ai Golf2 sau etc...fiecare cu ***** masii si cu posibilitati...cu nimeni nu a zis nimic nici de radu cand avea dacia sau etc....aici o dam deja in baliverne...

Si sincer eu nu am nimic cu u...eu am avut discutia in legatura cu SPEEDLINE si cu gasca!

Bafta!
Old 13-03-07, 18:34   #400
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Apreciez foarte mult ca va spalati chilotii in public. Apreciez f mult ca nu imi spuneti ca exista probleme decat cand va puneti lumea in cap. Dupa aproape 2 ani de Speedline nu ati invatat nimic ! Sa va fie rusine ! Trebuia sa cautati solutii la probleme nu sa traiti cu ele pana nu mai puteti. Nu sunteti in stare sa trageti linie intre problemele personale si cele ale clubui din care faceti parte ! CLUB e 1 viata de zi cu zi e 2 . Bigule .. Freak nu a intrat in club pt ca avea un caracter model .. nici tu de altfel. Sincer ... traiesc senzatia ca ar fi trebuit de la inceput Catalin sa fie mai selectiv in alegerea membrilor . Desi sunteti multi nu reusiti sa faceti un lucru simplu. Sa trageti toti pt club si sa va certati in particular. Ca performante care fac bine clubului Freak a semnat condica bine unde a fost. Probleme de caracter ? Nu va intelegeti cu el ? Cineva vrea sa-l ceara in casatorie si eu nu stiu ? Dupa aproape 2 ani de zile voi inca puneti problema cine face stickere ? Pai nu va e rusine ? In 2 ani de zile ce ati pazit ? Ba le face Cata , ba Freak , ba Yakone vectorizari .... Vectorizarile le-am pus eu pe forum .E cineva acolo care poate sa faca stickere ? Sa demonstreze si apoi sa arunce cu pietre. Pana una alta nimeni de la BV nu a fost in stare sa isi puna stickere pe masina fara ajutorul meu . Tare , nu ? Ma baieti ... www.***************** - le trimiteti fisierul cu vectorizarile , le dati dimensiunile si va vin stickerele prin posta ! Mai simplu de atat nu se poate . Am crezut ca sunteti oameni maturi si nu aveti nevoie de un lider si de un regulament . Se pare ca m-am inselat profund . Veti avea si un lider si un regulament. Cine va incalca regulamentul va fi exclus fara drept de apel. Mai multe vorbim cand veniti la tuning show !

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 14-03-07, 10:12   #401
alexandruM

Stage 2

Salut,
Lucian bine ai zis aici. Sunt copiii la gandire cam toti.
Partea cu spalatul chilotilor in public cata drepatate ai!!!!! eu am inceput sa urmaresc acest forum de cateva luni si tot asa era ca acum. se certau tot in public. aici dupa parerea mea nu este un CLUB. Ei nu se intalnesc sa-si discute probleme personale. Fratilor intalnitiva si vorbiti.
alexandruM is offline   Reply With Quote
Old 14-03-07, 10:19   #402
alexandruM

Stage 2

Trasati niste limite. Nu mai lasa-ti pe oricine sa intre in "club". am vazut o gramada pe acolo care nu au carnet si nici masina, ....... nu va suparati pe mine luati-o ca un sfat.
Old 14-03-07, 10:21   #403
alexandruM

Stage 2

Trasati niste limite. Nu mai lasa-ti pe oricine sa intre in "club". am vazut o gramada pe acolo care nu au carnet si nici masina, .......
nu va suparati pe mine luati-o ca un sfat

Apropo nu sunt politist sau
Old 14-03-07, 10:29   #404
Lau_omega_bv

Stage 2

Lau_omega_bv's Avatar

salut....urmaresc de ceva timp ce se scrie pe forum si sincer aveti tot respectu ca vreti sa faceti ceva..... si mi-ar placea sa ma inscriu si eu in clubul vostru
Lau_omega_bv is offline   Reply With Quote
Old 14-03-07, 10:39   #405
Lau_omega_bv

Stage 2

Lau_omega_bv's Avatar

"Trasati niste limite. Nu mai lasa-ti pe oricine sa intre in "club". am vazut o gramada pe acolo care nu au carnet si nici masina, .......
nu va suparati pe mine luati-o ca un sfat"

intr-adevar...poate ai dreptate, dar poate sunt deja multi in club de dragu de a fii intr-un club........
Lau_omega_bv is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -