Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu
Bai amice stiu unde se gaseste/gasesc seria/seriile la pisica !!!
stiu ca seria masinii o mai poti gasii si pe multe alte accesorii ale interiorului si nu numai...
stiu pisica la noi in Bucuresti "sudata" DESFACUTA....ETC...ERAM LANGA OM CAND LUCRA LA EA...
Insa eu nu ti-am scris tie  atunci cand am postat am scris lui MANIAK
si cunostinte la RAR am si eu destule.... insa nu avea legatura POSTUL MEU CU TINE !!!
Si daca ai vreo plangere in legatura cu mine !!!
Te anunt ca plangerile se depun la cosul de gunoi !!!
|
nebunule care esti tu nebun ...asa ai facut tu? am auzit ca ai baut si o bere intreaga odata...de nebun ce-ai fost....
ia spune-ne tu pe ce accesorii ale interiorului mai gasesti seria masinii? da repede un telefon la cunostintele alea ale tale de la rar sa ne spuna sa nu murim si noi prosti
teach us o great master....
sau mai bine zis ...vrei sa cumperi sau doar te bagi si tu in seama de plictiseala? eu unu cred ca suferi de deficit de atentie
P.S. buna faza cu cosul de gunoi...da' din pacate cu glume de-astea m-au dat afara de la gradinita.vino cu ceva mai proaspat ca asta e mai expirata ca o conserva de pe vremea lu' nea Nicu
Quote:
Originally Posted by Mpower_bmw
pentru cabrio s`ar putea face ceva...? o mik modificare ceva ar merge ?? 
|
nici o sansa, pe certificat scrie la tipul caroseriei "cupeu"

)
eventual sa ii pui un hardtop si sa nu-l dai jos niciodata ...si sa te mai rogi sa fie prosti toti militienii care te-ar putea opri vreodata

)
serios acum...nu...nu te sfatuiesc