Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de teren 4X4

Masini de teren 4X4 Sectiune dedicata pasionatilor de Off-Road & 4X4

Reply
 
Thread Tools
Old 14-09-10, 12:32   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Thumbs up Francezii fac specula cu Dacia Duster

Poate ca ar fi prea mult sa-i numim "samsari", dar este evident ca exista francezi care speculeaza succesul Daciei si faptul ca trebuie sa astepti pentru un Duster cat pentru un Ferrari. Timpul de livrare a ajuns la 7 luni, iar concesionarii Dacia din Franta spun ca acest timp ar putea ajunge chiar la un an.



"Nu este nevoie sa ai un Ferrari Enzo ca sa obtii profit din revanzarea lui", spun cei de la caradisiac.com, care concluzioneaza, pe buna dreptate, ca este suficient sa-ti fi cumparat un Duster ca sa iei niste bani in plus.


Practic, timpul foarte mare de asteptare pana la livrarile unei Dacii Duster in Occident a ajunsa sa fie chiar de 7 luni, motiv pentru care sunt unii clienti care prefera sa o cumpere la mana a doua decat sa astepte atat de mult. Cei care profita de acest delay, vand un Duster cu 10.000 de km pe bord cu un pret mai mare decat un autoturism nou.


Pretul unui Duster de ocazie ajunge sa fie mai mare cu pana la 2800 de euro decat pretul de catalog al modelului. Primul proprietar ajunge astfel sa-si recupereze intreaga suma pe care a dat-o pe masina, obtine bani in plus si se poate lauda ca a rulat o masina noua cateva mii de km.


Singurii proprietari care vand ceva mai ieftin Dusterul second hand sunt cei care vor "sa se debaraseze imediat de el", scriu jurnalistii de la caradisiac.ro, care observa ca pana si in acest caz pretul este cu doar 200 de euro mai mic decat pretul unui automobil nou.


Sursa: capital.ro
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dacia-duster-de-teren-e1ca49782ed049557-0-0-0-0-0.jpg
Views:	113
Size:	211.5 KB
ID:	1654724  
Hondarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -