Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > Iasi - 18.07.2004

Iasi - 18.07.2004 Duminica ora 11 Aeroportul Iasi curse legale organizate de Luc Design pe 400m

Reply

Thread Tools
Old 16-07-04, 21:14   #1
driver

Stage 5

driver's Avatar

Default Fara permis se poate sa particip?

Se poate sa particip si fara permis??????daca se poate vreau sa stiu cand is inscrierile am masina inmatriculata (BMW 320i)dar nush daca pot sa particip daca nu am inca permis am 17 ani
driver is offline   Reply With Quote
Old 16-07-04, 21:18   #2
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

sincer nu stiu .... dar iti pot garanta ca o sa fie full de politie

eu ma gandeams a inchiriez o masina ...... nu am nici yo permis ... inca !
IS 18 BOG is offline   Reply With Quote
Old 16-07-04, 23:56   #3
driver

Stage 5

driver's Avatar

eu am masina da nush daca ai voie sa participi fara permis si tre sa aflu cat mai repede!!!!!!!!!
driver is offline   Reply With Quote
Old 17-07-04, 07:19   #4
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

bine ca nu tzi-ai spus si numele... si adresa.. sa fie tot tacamu complet..
BoSsuL3TZ is offline   Reply With Quote
Old 17-07-04, 13:17   #5
zip

Stage 4

in regulamentul LR scrie...ca doar cel care inscrie masina are dreptul de a conduce masina in timpul cursei ... la inscriere se cere shi permisul..
dak cineva isi da seama k nu este persoana \"potrivita\" la volan...atat persoana de la volan cat shi stapanul masini...o pot incurca rau d tot (caz penal)...+ ca aceasta fapta poate atrage de la sine incetarea curselor.

Deci nu v`as sfatui sa facetzi asa ceva...pt ca odata cu voi vetzi baga shi alte persoane la probleme
Old 17-07-04, 16:19   #6
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

si la vtm la craiova stiu ca mai faceau manevre dinastea ...se ducea unu cu permisu se inscria si participa altcineva(care avea permisu suspendat ...nu cineva fara permis) ...ai putea sa incerci asa dar te risti mult si tu si cel care se inscrie ...de obicei faceau asta la copiloti ... la piloti e mai riscant...gandeste-te la ce e mai rau : daca Doamne fereste lovesti pe cineva ...sau alta masina ?! ...eu zic sa mai astepti 1 an sa iei permisu ....ca nu e mare lucru ..si atunci o sa poti sa te dai cat vrea muschiu tau !

bafta !
Old 18-07-04, 05:47   #7
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"zip\"
in regulamentul LR scrie...ca doar cel care inscrie masina are dreptul de a conduce masina in timpul cursei ... la inscriere se cere shi permisul..
dak cineva isi da seama k nu este persoana \"potrivita\" la volan...atat persoana de la volan cat shi stapanul masini...o pot incurca rau d tot (caz penal)...+ ca aceasta fapta poate atrage de la sine incetarea curselor.

Deci nu v`as sfatui sa facetzi asa ceva...pt ca odata cu voi vetzi baga shi alte persoane la probleme
mi se pare ceva normal ....
IS 18 BOG is offline   Reply With Quote
Old 19-07-04, 11:11   #8
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

dar nu uitati ca aici nu a fost implicat Legal Racing. Aceasta cursa de la Iasi a fost organizata de altcineva
ZoliaT is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -