Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Motoare

Reply
 
Thread Tools
Old 06-04-17, 11:56   #1
Dezmembrari Lilieci

Stock
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 4
Default Dezmembrez Masini

Parcul de dezmembrari auto din localitatea Lilieci (jud. Ialomita) a fost infiintat in anul 2017 de catre o echipa de management si salariati foarte entuziasti, care au o experienta de peste 7 ani in acest domeniu. Ne-am remarcat prin consultanta profesionista gratuita, diversitate a gamei de autovehicule dezmembrate, dar si a locatiei moderne utilate, impreuna cu un service dotat cu echipamente de ultima generatie, toate acestea oferind servicii de o calitate performanta. Viziunea noastra este de a oferii clientilor nostri un loc calduros, placut,unde sa gaseasca orice solutie la problemele intalnite in reparatia masinii personale, dar si siguranta si confort. De asemenea ii motivam sa isi intretina masina numai cu produse de calitate (originale) pentru a nu fii nevoiti sa renunte la ea. Pretul unei piese sh este mult mai avantajos fata de o piesa aftermarket, de aceea ne dorim ca toti clientii nostrii sa beneficieze de acest avantaj. Scopul nostru final este de a avea toti clientii multumiti.

Mentionam ca in procesul de dezmembrare respectam toate normele si legile privind protejarea mediului inconjurator prin colectarea corespunzatoarea a uleiurilor si celorlalte deseuri poluante.

Suntem constienti de problemele de mediu si cautam sa reducem la minim pierderile de deseuri pouante (uleiuri,antigel,lichid de frana,etc.) pentru a minimiza emisiile nocive care rezulta din activitatile noastre.
Inalta calitate a produselor si serviciilor este prioritatea noastra. La noi veti gasi o gama foarte variata de autoturisme pentru dezmembrare si anume toate marcile de prestigiu: vw, audi, skoda, seat, ford, opel, bmw, mercedes, hyundai, kia, mazda, rover, renault, peugeot, citroen, fiat etc.

Comercializam motoare, cutii de viteze, piese de caroserie, subansamble motor și caroserie, accesorii etc.

Putem aduce la comanda orice piesa importanta sau masina in termen de 7-15 zile lucratoare.

Telefon : 0799799449/0761700900
Dezmembrari Lilieci is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -