Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Curse necatalogate

Curse necatalogate Arhiva curselor care au avut loc inainte de mai 2004

Reply

Thread Tools
Old 25-11-03, 06:40   #1
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

Default S-a incheiat etapa Golfistilor - 23.11.2003!

Aici voi scrie (daca imi veti permite) in mai multe episoade cam cum si ce-a fost si... bine-nteles k vor fi si poze. K sa va intarat putin aveti deja 2 poze.
Noroc!
Attached Images

Old 25-11-03, 11:43   #2
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

CE-ATI FACUT MAI LA DUS..PANA IN POSADA..CAM TRECUT DUMINICA SI ERATI SCOSI INAFARA SOSELEI, IMEDIAT DUPA UN POD PARCAAM REMARCAT SI UN ACCIDENT MINOR CRED..SPER CA NA FOST NIMIC GRAV:!!
MAI TEMPERATI-VA SI VOI PICIOARELE..CA DOAR D-AIA SE FAC LEGALELE
BAFTA
Old 25-11-03, 12:41   #3
G60

Stage 1

G60's Avatar

Mosule, eu sunt cu MBD-ul , nu ai mai multe poze? Si daca da cum ajung si eu la ele. Imi pare tare rau ca nu am ajuns si eu dar am avut ceva probleme cu bunica-mea. Ati patit ceva pe acolo?
G60 is offline   Reply With Quote
Old 25-11-03, 22:40   #4
cosmina

Stage 2

Hello, intru-cat tot astept ca vreuna din suratele mele sa aiba mai mult curaj sa scrie...mi-am luat eu imina in dinti si iata-ma...la prima interventie...
cosmina is offline   Reply With Quote
Old 25-11-03, 22:42   #5
cosmina

Stage 2

La Posada ne-am oprit...la un gratar cu domnu' politist
Old 26-11-03, 00:03   #6
cosmina

Stage 2

Hei MBD-ule, sa stii ca ne-ai lipsit...totusi am inteles ca ai fost pe aproape..la Breaza, nu? Data viitoare speram sa ni te alaturi
Old 26-11-03, 06:45   #7
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

LEXUS-ule, de ce n-ai oprit si tu sa ne saluti macar???
b99sha is offline   Reply With Quote
Old 26-11-03, 07:02   #8
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

Pana-n Posada s-a intamplat intr-adevar ceva mai naspa. Cel mai noi printre noi B28ULJ - Mihai alias Cadavru s-a aventurat singur si cu viteza pe serpentine. La un momendat o pisica neagra i-a taiat calea. PE BUNE, nu radeti k toti au vazut-o (nici eu nu cred in d-astea cu pisici dar...) - a trecut exact prin fata lui iar la curba urmatoare a intrat in derapaj si a ajuns pe contrasens unde l-a pupat usor un renault condus de un mos.
Norocul a fost ca nu a parasit soseaua pentru ca in parti erau diferente de nivel de aprox. 5 metri.
Bineinteles k a urmat un mic \"show\" al batranului si a babutei care il insotea. Se duceau la Otopeni sa-si astepte fiul parca. In fine, au fost haiosi si totul s-a rezolvat cat-de-cat.
Am putut sa ne continuam drumul...

...VA URMA...
Attached Images

Old 26-11-03, 11:49   #9
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

Bey SHA, am vrut sa ii zic lu taicamiu sa opreasca da mai eram si cu maica-mea si bunicamea..si ne grabeam sa ajunegem pe la bran si facea femeile gura gred)
oricum bine ca ati scapat cu bine..
apropo ..ma cheama mihai\\pe u?
LEXUS is offline   Reply With Quote
Old 26-11-03, 12:50   #10
G60

Stage 1

G60's Avatar

Bai, si mie mi-a parut rau ca am lipsit, dar s-au suprapus mai multe in weenkendul ala si nu am putut veni. Nu ratam asa ceav nicxi in ruptul capului. De sase ani visez la un club al Golfarilor, si as face orice sa pun in aplicare ideea asta. oricum ne vedem 100% la Prisma, sa facem show din nou. Imi pare rau pt ce ati patit, dar cred ca vina este numai a lui. Si eu alerg ca nebunul, dar trebuie sa stii intocdeauna unde este limita dintre nebunie si inconstienta. Pacat, ca vad ca l-a sifonat destul de urat si o sa aiba ceva de lucru la el. Din astea inveti. Eu am facut doua masini praf (una chiar un GTI 16V) inainte sa imi vina mintea (cat de cat ) la cap, si din ambele accindente am invatat o gramada, chiar daca la nici unul dintre ele vina nu a fost a mea (exceptand viteza). Lasa c-l repara el si mai face noi excursii la munte, poate chiar mai multi decat ati fost acum
G60 is offline   Reply With Quote
Old 26-11-03, 18:28   #11
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

Bine Lexus, te iert (in ce masina erati k parca v-am vazut dar nu-mi amintesc...). U - Mihai, eu -Bogdan.
G60 (MBD) - sa-mi mai spui si mie cum te cheama k memoria mea e terminata... Ne vedem la Prisma si mai vorbim.
Cat despre un club al Golf-istilor, eu cred k merge: am in agenda deja 10 nr. de tel. de-ale golf-urilor si cred/sper k o data pe luna ne-am strange macar 5 (cum am fost si duminica).
Old 26-11-03, 18:30   #12
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

...urmeaza:
Din Sinaia am urcat la cota 14oo si pe drum ne-a intrecut si Sebastian in al lui Peugeot 2o6. (frumusel facut)
Poze de sus de la masa & de la coborare pun azi, cel tarziu maine.

va urma...
Old 27-11-03, 09:05   #13
Anonymous

Stage 5

Default LEGAL RACING

E adevarat ca am prins din urma un grup de Golfuri care mergeau incet si le-am depasit fara sa ma intrec cu ele, iar cand am oprit au trecut la cateva minute urmand sa le prind din nou pana in tavera sarbului spre cota 1400.
Peugeotul meu e de serie nu are nici o imbunatatire.
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 27-11-03, 09:27   #14
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Buna idee...
Am si eu o intrebare pentru Sebi: Peugeotul tau e cumva maro, sau ceva de genu' asta?
In septembrie, cand am fost la Bucuresti, am vazut un 206 superb. La volan era \"o tanti\"...
Old 27-11-03, 11:26   #15
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

Bogdan..eram in tot in executivu ala de la curse de la prisma.
chiar sper sa vin si de data asta la prisma...poate-l conving pe tata sa dea putin in masina aia...ca doar e nouasuporta
LEXUS is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -