Re: vand anvelope S.H iarna
Iti este greu sa scrii DOT-ul si marca anvelopelor cerute ?
Daca tot folosesti acest forum, si ai deschis acest topic (pe care il si urmaresti si activezi pe el in fiecare zi) sa raspunzi in scris la solicitari ?
Nu cred ca dormi in depozit ca sa imi poti da detaliile cerute in momentul in care sun.
Sau poate am inteles eu gresit...si locatia+detaliile respective sunt secrete....
Mai sunt inca 2 vanzatori de anvelope pe acest site...pe care i-am sunat pt a cere aceste detalii...raspunsul lor a fost "nu sunt acum in depozit, lasa-mi un mail sau revino cu telefon".
Stiu ca meseria de comerciant pare grea (la noi)...pt ca trebuie sa mai faci si alte lucruri in afara de a spune un pret....
Daca te uiti mai in spate, acum ceva vreme ti-am cerut 3 dimensiuni de anvelope....nu am primit niciun raspuns....2 dintre ele le-am gasit, acum caut gumele pe 14.
Daca te-am deranjat atat de mult cu informatiile cerute, imi cer scuze pe aceasta cale si iti doresc sa ai parte de realizari corelate STRICT pe masura efortului tau.
Stiu sa citesc foarte bine, si in romaneste...sunt interesat de anvelopele la care am cerut informatii, dar se pare ca problema sta la tine....pentru ca ...probabil consideri ca imi faci un favor (mie ca si client) daca iau marfa de la tine.
"Sa traiesti bine"
Last edited by bil1706; 04-12-10 at 14:13.
|