schimb jante 17 cu jante pe 16 sau 15 4x100 , nu sunt sudate lovite strambe , cauciucuri 205/40/17 un cauciuc este un pic frecat ca mi a atins pe spate 0722294808
pune poze cu ele si diferenta care o oferi sau tel si ne intelegem daca imi plac eu le dau ca sunt prea mari si sincer se simte diferenta rau la servo si .... caseta plus ca masina zace acum ca e bolnava rau
Salut , zi un ultim pret pentru ele (pm) si as dori sa vad poze mai amanuntite cu starea lor inclusiv ce-a a cauciucurilor , precum si alte detalii despre jante (J , ET) .
Ms mult astept p.m.
momentan rezervate pana maine la 11-12 daca pana la 12 nu primesc telefon intra inapoi si de acum nu se mai rezerva cine vrea schimburi etc sa le ia vine in ziua care stabilim . mam saturat sa tot ma sune oameni si sa le zic ca sunt oprite si sa nu fac nimic primul venit primul servit
momentan rezervate pana maine la 11-12 daca pana la 12 nu primesc telefon intra inapoi si de acum nu se mai rezerva cine vrea schimburi etc sa le ia vine in ziua care stabilim . mam saturat sa tot ma sune oameni si sa le zic ca sunt oprite si sa nu fac nimic primul venit primul servit