Quote:
Originally Posted by Reme
Salut!
S-ar putea sa te pot ajuta eu, daca vrei. Ideea e ca trebuie adusa masina in Bucuresti. Lasa-mi pm daca esti interesat si daca da, te rog o lista de piese de pe nota de constatare. Ma refer la ce e pe interior in compatimentul motor, ca la exterior am vazut eu.
Vlad Patrascu
Consilier Daune Auto
|
nu cred ca ai avea cu ce sa ma ajuti,am luat banii de la asigurator in decembrie
oricum nu am avut timp sa ma cert cu ei pe legea RCA pentru ca aveam nevoie de masina.
lista pieselor avariate este lunga
elementele de inlocuit erau:
-lonjeron stg. + dr.
-masca fata (tragher)
-radiator
-electroventilator + suport
-suporti radiator
-traversa inferioara radiator
-armatura bara fata
-bara rigidizare caroserie Wiechers
-aripa interioara stanga + dreapta
-suporti motor stg.+dr. +spate
-alternator
-delcou
-baterie 74Ah
-cadru motor
-curea distributie
-carcasa filtru aer
-cablu capota
-deschizator capota
-parbriz
-pretensionari mnecanice centuri care s-au declansat
-coloana volan comprimata (are nituri de plastic care cedeaza la impact si volanul se duce in jos cativa centimetrii)
-faruri custom +semnalizari
-bara fata custom
-3xgrile bara fata
-spoilar inferior bara fata
-grila radiator GSI
-capota motor
-aripa fata stg. + dr.
-carenaje roti fata 4 buc
-carcasa distributie
-proiectoare
-sonda lambda
-curea accesorii
-vas lichid servo
-conducta servo
-grila sub parbriz
-claxoane
si mai erau usile fata la revopsit
Cu toate ca lucrez in domeniu si cunosteam procedurile,cei de la asigurare au solicitat facturi de achizitie ale elementelor suplimentare de pa masina,lucru care nu este legal,deoarece nu sunt obligat sa pastrez asa ceva
Legea RCA nu obliga acest lucru,prevede clar ca bunul avariat se va despagubi raportat la cum se prezenta el in momentul accidentului,deci daca eu am un gard din marmura cu fier forjat ,despagubirea se va face conform investitiei respective si nu voi primi bani pentru gard de plasa de sarma
Dar cum am spus nu aveam timp de procese cu asigurarea