Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply
 
Thread Tools
Old 29-10-13, 15:48   #91
SUPAPA_Jr

Stage 5
 
SUPAPA_Jr's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,628
Member of:
[2 Roti]
Default Re: MORT - "Zeul" driftului ilegal Giorgi Tevzadze

Vad ca din ce insemnau curse ilegale pe vremuri...au ramas doar fatalai...ce dracu' mai cautati pe 4tuning baietasilor? in afara de combinatii cu telefoane si dezmembrari la pret de nou...

Omul o ardea precis si relaxat, dar in acelasi timp concentrat 100% ... nu prea inteleg cum naiba de sunt atatia care critica, dar daca le fuge masina de cur 10 cm pisa tapiteria.
__________________
SUPAPA_Jr is offline   Reply With Quote
Old 29-10-13, 16:37   #92
onucku

Stage 5
 
onucku's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 405
Member of:
[PEUGEOT]
[SKODA]
Default Re: MORT - "Zeul" driftului ilegal Giorgi Tevzadze

Sau poate ca suntem tot mai putini suficient de prosti incat sa ne riscam viata noastra sau a celorlalti participanti la trafic fara rost.Vorbiti unii de perioada curselor ilegale si judecand dupa varsta voastra de acum ,erati in faza de concepere atunci.Numai "cursanti' pe aici.Tuning ar trebui sa insemne dragoste pentru masini nu prostie sau inconstienta in forma pura ( nu neg certele calitati de pilot ale 'zeului" ).
onucku is offline   Reply With Quote
Old 20-12-13, 11:26   #93
Super.

Stage 2
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 44
Default Re: MORT - "Zeul" driftului ilegal Giorgi Tevzadze

Mai bine ca s-a sfarsit asa , nu zic ca e bine ca a murit , dar macar un accident care sa-l zguduie grav fara victime , sa invete ca ceea ce facea nu este bine . De exemplu , tu daca-ti scoti fetita/baietelul la plimbare prin oras, si vine unu cu drift-ul lui si va spulbera pe aman2 cum ar fi?
Daca vreti drift , oameni buni , nu o faceti pe strada, duceti-va pe circuit.
Super. is offline   Reply With Quote
Old 20-12-13, 18:41   #94
cris.cristi

Stage 3
 
cris.cristi's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 79
Default Re: MORT - "Zeul" driftului ilegal Giorgi Tevzadze

Mai am putin si cred ca toate masinile sunt conduse de ,,talibani" iar atunci cand oricare sofer se urca la volan face un plan cum sa omoare cat mai multe rude ale altora...
cris.cristi is offline   Reply With Quote
Old 25-12-13, 11:56   #95
Spark
Suzuki Driver

Stage 5
 
Spark's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,139
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]
Default Re: MORT - "Zeul" driftului ilegal Giorgi Tevzadze

@cris.cristi ... Nu orice toate masinile sunt conduse de talibani cu tinta rudele altcuiva.

Dar daca trebuie sa iti explic babeste cum stau lucrurile o fac ca poate mai intelegi si tu ceva sau iti schimbi perspectiva asupra lucrurilor.

Daca nu ai vazut (desi nu cred), poti sa te uiti pe net ca sunt J-de mii de clipuri cu accidente pe la rusi si nu numai. O parte din acelea sunt si cu morti. Dupa ce te uiti la mai multe din alea poate o sa ti se miste ceva rtite si ai sa intelegi cat de incredibil de usor poti sa iti pierzi viata, intr-un accident. Subliniez, ACCIDENT. Adica care pur si siplu s-a intamplat (din neatentie, deglijenta, incapatanere etc).

E mult mai grav cand cineva pune paie pe foc. Adica ce facea baiatul asta oricat de "profi" era el ii cresteau imens sansele de accident (oarecum provocat in cazul asta). Si asta e ca si la poker, oricat de bun ar fi fost el, odata si odata tot o sa piarda si macar asa nu a luat si pe altii, nevinovati atunci cand a pierdut (stiu si am citit ca nu el a condus atunci)

Comparatiile astea foarte dese cu indrumare catre familia/rudele tale sunt cu scopul de a te sensibiliza mai usor si paote de a constientiza urmarile negative a faptelor. Adica daca un nebun a lovit cu masina o femeie pe trecere, zici naspa si atat pentru. Inca una, se intampla. Cand acea femeie e sotia/iubita ta (etc), atunci chiar ai de suferit si te zbati de pamant si te intrebi cum s-a putut intampla una ca asta, si ca vrei sa se faca dreptate etc.

Gandeste-te in felul asta, ca orice persoana e un prieten, o ruda sau familia cuiva. De aceea tot timpul se face comparatiea cu rudele/familia ta, pentru ca atunci te doare si nu mai esti impasibil la lucrurile ce se intampla in jurul tau.

Si dupa cum bine vezi, forumul de tuning cu nebuneli si alte cele, s-a cam potolit in sensul asta si incurajeaza ca lucrurile sa se faca intr-un cadru legal si organizat nu pe strazi. Asta se cheama maturizare, poate o sa va maturizati si voi odata cu formul inainte sa patiti ceva naspa si regretabil pe viitor.

Numai bine
Spark is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -