Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 07-07-12, 19:17   #1
indignatu

Stock

Default ajutor pls. aș vrea să identific o mașină

salutare. acesta e primul meu post. mergeam astăzi pe autostrada soarelui, īn spatele meu īntr-o altă mașină era prietena mea. ne deplasam cu 100-130km/h pe banda 1. din partea dreaptă, de banda de urgență a venit un bmw seria 3 tunat, cu vreo 200km/h, i-a luat fața prietenei mele, care a tras stānga de volan ca să-l evite, intānd pe banda 2, după care a tras dreapta să se redreseze. a derapat, a părăsit carosabilul, s-a răsturnat de 2 ori și s-a oprit īn partea dreaptă a autostrăzii. prietena mea e ok, dar mașina e făcută praf. șoferul vinovat nici măcar nu a frānat. aș vrea să știu dacă cineva dintre voi mă poate ajuta să identific șoferul mașinii respective: dacă știți pe cineva cu o astfel de mașină care a plecat din bucurești spre mare astăzi, 7.06.2012, īntre orele 12:30 și 13:30, vă rog să-mi dați un mesaj. accidentul s-a īntāmplat la km. 28, aproximativ la ora 13:15. Vă mulțumesc.
indignatu is offline   Reply With Quote
Old 07-07-12, 19:26   #2
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: ajutor pls. aș vrea să identific o mașină

Atata tipt cat masibile nu s-au atins , respectivul cu bmw nu e vinovat am patir acelasi lucru cu ceva timp in urma si am ramas cu buza umflata , bafta

RIcKO is offline   Reply With Quote
Old 09-07-12, 01:30   #3
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

7 iunie ? Ai deschis topic dupa o luna ? Sau poate te-ai grabit , nu e panica , dar sigur e real ? 200 pe banda de urgenta ? Plus ca pe la aceasi ora se facea ca si eu eram pe a2 si nu am vazut nici un accident in zona Fundulea , ca pe acolo s-ar fi petrecut dar fie , ce culoare avea bmw-ul? Numar ceva sau macar ce model ?
Billy c25xe is offline   Reply With Quote
Old 09-07-12, 05:53   #4
indignatu

Stock

Salut, Billy, mersi pt reply. ai dreptate, din grabă am scris 7 iunie, e vorba de 7 iulie, acum 2 zile. Nu am exagerat cu nimic, de aici și indignarea. S-ar putea să fi aproximat ora puțin greșit, nu am reținut decāt că la 13:50 am dat telefon la unii cu platforma, dar din păcate apelul la 112 nu s-a păstrat īn istoria apelurilor la mine īn tefelon(mulțumesc, blackberry ). Așadar, accidentul a avut loc sāmbătă, 07.07.2012, īntre ora 13:15 și 13:30. Au oprit mai multe mașini, inclusiv vreo două de pe sensul celălalt (īn zona aceea nu sunt palete din alea verzi de protecție, așa că au văzut și ei ce s-a īntāmplat). Am trecut ieri pe acolo, īncă se văd frānele și gardul rupt chiar īnainte de km. 28. Prietena mea spune că e posibil ca ăla să-i fi zburat oglinda, așa că ar mai exista o șansă să-l identific cu ajutorul poliției. Mașina era un BMW seria 3, argintiu, cu modificări aduse caroseriei. Mai mult n-am apucat să văd și la viteza pe care o avea nimeni nu a reușit să-i ia numărul. Există camere din cāte am īnțeles la km 22 și la fundulea, voi īncerca să obțin īnregistrările și să-l găsesc. viteza am aproximat-o destul de corect, eu aveam 130 și a trecut pe lāngă mine atāt de repede īncāt n-am apucat nici eu, nici pasagerul meu să-i citească numărul (e adevărat că eu mă uitam mai mult īn retrovizoare cum prietena mea derapa și se răsturna ) e long shot, dar mă gāndesc că dacă ăla a condus īn același stil și īnainte și după accident, e posibil să fi atras atenția cuiva.
indignatu is offline   Reply With Quote
Old 09-07-12, 11:42   #5
lord_wader

Stage 5

lord_wader's Avatar

Quote:
Originally Posted by RIcKO View Post
Atata tipt cat masibile nu s-au atins , respectivul cu bmw nu e vinovat am patir acelasi lucru cu ceva timp in urma si am ramas cu buza umflata , bafta
Poate vrea sa ii faca macar o vizita prieteneasca la el acasa, e bun si atat zic eu.
lord_wader is offline   Reply With Quote
Old 09-07-12, 12:22   #6
florysam

Stock

Da confirm si eu ca am vazut masina in dreapta aruncata. Am crezut ca a ars ca arata destul de rau. Era si o ambulanta si o masina de politie. Chiar m-am intrebat cum de a fost posibil sa aiba loc un accident. Toot sambata, dar pe la ora 14 fara un sfert am plecat si eu din Bucuresti si asa am remarcat accidentul deja produs. Nu cred ca mai ai cum sa dai de escroc, doar camerele video sa fi filmat ceva. De aceea in SUA fiecare are montata o camera video deasupra bordului, ca sa filmeze evenimentele nefericite pe autostrazi si sa duca la prinderea faptasului.
florysam is offline   Reply With Quote
Old 09-07-12, 13:57   #7
B-72-RZD

Stage 5

B-72-RZD's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Mult succes in a il prinde pe nenorocit!
Daca identifici masina sa postezi aici, sa stim si noi.

Ce generatie de Seria 3? E30, E36, E46, E90? 2 sau 4 usi?

Last edited by B-72-RZD; 09-07-12 at 14:00.
B-72-RZD is offline   Reply With Quote
Old 13-07-12, 22:42   #8
Albert_Sky

Stage 1

se mai aude ceva?
Albert_Sky is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -