Salut, Billy, mersi pt reply. ai dreptate, din grabă am scris 7 iunie, e vorba de 7 iulie, acum 2 zile. Nu am exagerat cu nimic, de aici și indignarea. S-ar putea să fi aproximat ora puțin greșit, nu am reținut decāt că la 13:50 am dat telefon la unii cu platforma, dar din păcate apelul la 112 nu s-a păstrat īn istoria apelurilor la mine īn tefelon(mulțumesc, blackberry

). Așadar, accidentul a avut loc sāmbătă, 07.07.2012, īntre ora 13:15 și 13:30. Au oprit mai multe mașini, inclusiv vreo două de pe sensul celălalt (īn zona aceea nu sunt palete din alea verzi de protecție, așa că au văzut și ei ce s-a īntāmplat). Am trecut ieri pe acolo, īncă se văd frānele și gardul rupt chiar īnainte de km. 28. Prietena mea spune că e posibil ca ăla să-i fi zburat oglinda, așa că ar mai exista o șansă să-l identific cu ajutorul poliției. Mașina era un BMW seria 3, argintiu, cu modificări aduse caroseriei. Mai mult n-am apucat să văd și la viteza pe care o avea nimeni nu a reușit să-i ia numărul. Există camere din cāte am īnțeles la km 22 și la fundulea, voi īncerca să obțin īnregistrările și să-l găsesc. viteza am aproximat-o destul de corect, eu aveam 130 și a trecut pe lāngă mine atāt de repede īncāt n-am apucat nici eu, nici pasagerul meu să-i citească numărul (e adevărat că eu mă uitam mai mult īn retrovizoare cum prietena mea derapa și se răsturna

) e long shot, dar mă gāndesc că dacă ăla a condus īn același stil și īnainte și după accident, e posibil să fi atras atenția cuiva.